Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Retro na macanta :o

Obyś się nigdy nie pomylił 8)

Daga, niebójsia. Przyjdzie i Twoja godzina :oops: aż się zadymi. 8)

małosolnego mi się chce. :roll:

Może być letko zakrzywiony. :oops:

Ziaba coś mi dzisiaj przyszło ciebie cytować.... :roll:

przypomniało mi sie jak organizowaliśmy sylwestra w górach, właściciel powiedział że jak mu zapełnimy ośrodek to my mamy gratis...nie mieliśmy kłopotów i 26 grudnia na imprezie rozpoczynającej był komplet...raczej nad-komplet... :oops: trochę zaczęłam się przejmować jak sie pomieścimy, a mi mój TŻ mówi spoko jakoś się poukłada.... :wink:

poszliśmy spać rano przyjaciel TŻ przylazł do nas do pokoju, usiadł i mówi( a wariat i podrywacz jest totalny, przystojny tez bardzo)..." no dobrze wylosowałem :lol: :lol: :o ...było ciemno położyłem sie gdzie było wolne między 2 kuzynki i tak się zastanowiłem w którą stronę się obrócić i rano się okazało ze dobrze skręciłem :lol: :lol: :lol: ", pytam dlaczego: no bo wylosowałem zdecydowanie ładniejszą :lol: :lol: - tak sobie spędzili razem sylwestrowy czas....

więc UWAGA pomyłka moze wile kosztować :lol:

wsparcia psychicznego mi trza :roll:

moje stare dziecko dziś imprezę kuchenną urządza , TŻ powiedział że nie chce na to patrzeć i się na piwo umówił :roll: a ja zostaję z bandą nastolatków :o

jutro druga tura ale jutro ucieknę :wink:

rozniosą chałupę jak nic :roll:

już opanowałam sytuację :D

jedzie do mnie przystojniak pci meńskiej :wink: który nastolatkiem był przed chwilą ,a jako że wśród nastolatków przeważają dziewczęta , mam towarzycho z głowy :wink:

a znieczulenie w wysokim procencie przyjmę z całą pewnością (ino dyskretnie,coby młodzieży nie demoralizować :wink: )

[/b]

a to ja tez dziś wieczorkiem z Wami bede sie znieczulać ... jakiś biały Vermoth trza po drodze z roboty kupic bo poprzedni zapas tegoż trunku w spiżarce juz obaliłam .... a piwska mi w tej cholernej diecie nie wolno :roll:

Gość coolibeer
Daga - znieczul się sexikiem.

Nic dodać nic ująć wszystko i na temat.

Daga słuchaj cioci ziaby a wszystko będzie jak ta la la ;P

I nic później tylko od razu jak jest taka okazja :p bo później może być mecz albo jakiś serial i pupa