Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakbysmy sie zgadały :roll:

Własnie wróciłam z CC z tegoz filmu :lol: :lol: :lol:

Polecam :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie smiałam :roll:

a sprzatanie...no cóż moze coś w tygodniu zepchne 8)

Wróciłam ..... faktycznie, ullerowa - bajka rewelacyjna :D

ale animacja o bocianach i chmurkach "puszczana" przed filmem - rozłożyła mnie na łopaty .....sami zobaczcie:

http://www.video.banzaj.pl/film/3116/partly-cloudy-nowa-animacja-pixar/

:D :D :D

Jakbysmy sie zgadały :roll:

Własnie wróciłam z CC z tegoz filmu :lol: :lol: :lol:

Polecam :lol: :lol: :lol: dawno sie tak nie smiałam :roll:

a sprzatanie...no cóż moze coś w tygodniu zepchne 8)

Wróciłam ..... faktycznie, ullerowa - bajka rewelacyjna :D

ale animacja o bocianach i chmurkach "puszczana" przed filmem - rozłożyła mnie na łopaty .....sami zobaczcie:

http://www.video.banzaj.pl/film/3116/partly-cloudy-nowa-animacja-pixar/

:D :D :D

znaczy się nie tylko mi szczena opadła :lol: :lol: :lol:

do zadka ..... przymrozek na dworze , wszystko zamarznięte .... moje krzaczki i trawka siwiusieńkie .... a coś gdzieś na początku tygodnia słyszałam, że dziś to będzie pięknie i słonecznie :-?

na dodatek młoda coś złapała ... gorączka z rańca 38,5... bolą oczka , głowa .... ma katar i nieco kaszle przez ten ściekający katar .... cholera - przecież ona nigdy przy przeziębieniach nie gorączkuje :o .... pewnikiem jakiś paskudny wirus :evil:

i cały misterny plan w pizdu ... na groby pojedziemy ino z małżem ... dziecka w domu zostaną - starsze bedzie młodszego pilnować :roll:

massssakra.....

Dobryyyyy!!

Tinek!

Ty, Ty!! No czemu się nabijasz?? :lol:

Ja się muszę Wam posmucić tutaj... Przedwczoraj nasza Kratka - kicia znaczy się - poszła sobie na spacerki i nie wróciła :cry:. Mam jeszcze cichą nadzieję, że wróci...Choć nigdy się jej taka długa włóczęga nie zdarzała. Wysterylizowana jest...

http://photos.nasza-klasa.pl/969460/15/thumb/ee90518a11.jpeg

Ale z drugiej strony obawiam się, że za ładna była i komuś się spodobała :cry: :cry:

Baru ..... współczuję :(

jestem przewrażliwiona na punkcie moich dwóch futer ... wychodzą .... ale trzymają się blisko domu ... jak je tracę z oczu albo nadchodzi zmierzch a ich nie ma - idę szukać .... nie dopuszczam żeby po zmroku były poza domem ....

kurde , Baru - może wróci .... :roll:

pewnie mnie czeka mój Filon miły

pod umówionym jaaaaaworeeeem,

pewnie mnie czeka mój Filon miły,

pod umówioooonym jaaaaworem

nie będę sobie warkocz trefiła

tylko włos zwiążę spląąąąąąąąąątanyyyyyyyyyy

bo bym się jeszcze bardziej spóźniła

a tam mój czeeeeeeeeekaaaaaaaaa koooooooooooochanyyyyyyyy

witam ,witam...

co tu tak smutno... :roll: , bo że zimno to wiadomo....

śmiałam się dziś sama z siebie na tej mojej wsi...obudziłam się jak mały pasożytnik do nas zawitał o 5 rano i tak siedzę na łózku, myślę wstanę... :o szok..takie myślenie.... :lol:

wstałam, zrobiłam sobie herbatę, wyszłam na ten mróz..naładowałam na siebie drewno do kominka, przyniosłam, rozpaliłam, zagrzało się...wypiłam herbatkę, ubrałam się, znów posiedziałam...

jak ekipa wstała w domku było cieplutko a napoje i śniadanko mini już czekały: raz kawa, raz kakao, raz cini minis truskawkowe i moja druga herbata... :o

łał ale jestem fajna , prawdziwa matka ...dziś, bo jutro ma być odwrotnie :wink:

wróciłam od lekarza .... z młodą..... gorączka , katar , kaszel, gardło...

masakra ..... pełna przychodnia dzieciaków :o

wszystkie mają to samo - infekcja wirusowa ..... ale moja Kasia poszła o krok dalej - a co tam, jak szaleć to szaleć .... z wirusowej zmutowała i jest też bakteryjną - sie bez antybiotyku nie obeszło :-? .... się pocieszam że antybiotyk u niej dopiero drugi raz w tym roku.... :roll:

a tak poza tym .... słońce świeci , ludziska .... na dworze nibylato - ciepło , ze aże se CO wyłączyłam :lol:

szok z ta pogodą .... palnik mnie napiernicza .... pewnie cuś z ciśnieniem .... bo to chyba nie jest zdrowe takie nagłe przeskoki temperatur ... w nocy przymrozek a w dzień naście na plusie :roll:

a w ogóle to co tu za śpiewanki odchodzą? hę? :D