Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a w ogóle to co tu za śpiewanki odchodzą? hę? :D

śpiewać każdy może,

trochę lepiej,

lub trochę gorzej,

ale nie o to chodzi,

jak co komu wychodzi.

czasami człowiek musi,

inaczej się udusi...

ooooooooooo

uwielbiam śpiewać :D

Pozdrawiam,

Armidia

P.S. a Młodą pod kołderkę, napar z lipy z miodem i sokiem malinowym i będzie git ! trzymam kciuki

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry

Smutno mi... chyba musimy pożegnać się z naszą Kratką :cry:

mogę Ci dać mojego Czarnucha na pocieszenie, bo mi łazi po klawiaturze i muszę poprawiać po nim błędy.

Retro!

Dzieki, ale mamy jeszcze dwa inne sierściuchy, z tym, ze dwa zwykłe burasy i nie sa takie przytulaśne jak Kratka, nie chcę innego...

Cały czas jeszcze mam nadzieję, że jednak wróci...

Dagga no tak już teraz jest...dla mnie ( czyli tej która z bloku do domu przylazła) najbardziej wkurzające jest teraz to,że napalę rano w kominku-myśląc ze bardzo będzie zimno, a jak zaczyna gorąc iść z niego to słonka zaczyna przyświecać i okna trza otwierać...sama się z siebie śmieję ,że ze mnie taka gospodyni,że masakra jakaś...

jak widzę że ktoś robi np.przetwory..matko kiedy ja będę robiła przetwory :o :o

Dzienkujem wszyćkim, dzienkujem!!!

A za to jak Was w Warszawce jakie zmory opadną, to Was zarekomenduję... :D

PS. Armidia, musimy to towarzystwo trochę rozruszać... :D

Co to za gospodorz

co nii mo chałupyyy

co to za dziewczynaaaa

co nie daje... winaaa!!!

Retro - gratulacje dla Małego :D

Daggulka - moi chłopcy też chorzy - jak nic infekcja wirusowa gardłowa, ale do lekarza idę dopiero jutro, bo dziś spodziewałam się sajgonu :wink:

Tak się zastanawiam skąd ty taką ładną pogodę dziś miałaś - u nas piź....wiało tak, ze łeb urywało i pierońsko zimno jest :evil:

A instalacją CO i kominkiem się nie zajmuję - to domena małża, ja piekę ciasto i robię przetwory :wink:

Kordzina - fajna mama z ciebie - mi by do głowy nie przyszło rano wstać i napalić w kominku :roll: , bo śniadanka to codziennie robię. U nas stały zestaw: kakao, mleko + cini minis, kuleczki i pł. kukurydziane, dla najstarszego - kanapki i herbata...

A śpiewać to ja ... niekoniecznie umiem :oops:

Kordzina - fajna mama z ciebie - mi by do głowy nie przyszło rano wstać i napalić w kominku , bo śniadanka to codziennie robię. U nas stały zestaw: kakao, mleko + cini minis, kuleczki i pł. kukurydziane, dla najstarszego - kanapki i herbata...

jeju Ania ale my nudne życie prowadzimy :wink: :lol: codziennie to samo śniadanie... hi hi hi ale cóż co chcę urozmaicić to jest wojna, ewentualna zmiana może dotyczyć tylko podmianki cini minis na nestle ciasteczka, lub mix. starszy ewentualnie zamieni, ale w wielkich bólach kakao na biszkopty i herbatkę...masakra. TŻ niezmiennie na pierwsze i drugie śniadanie kawa-zdrowo się odżywiamy jak jasna ....cholera :oops:

Kordzina - fajna mama z ciebie - mi by do głowy nie przyszło rano wstać i napalić w kominku , bo śniadanka to codziennie robię. U nas stały zestaw: kakao, mleko + cini minis, kuleczki i pł. kukurydziane, dla najstarszego - kanapki i herbata...

jeju Ania ale my nudne życie prowadzimy :wink: :lol: codziennie to samo śniadanie... hi hi hi ale cóż co chcę urozmaicić to jest wojna, ewentualna zmiana może dotyczyć tylko podmianki cini minis na nestle ciasteczka, lub mix. starszy ewentualnie zamieni, ale w wielkich bólach kakao na biszkopty i herbatkę...masakra. TŻ niezmiennie na pierwsze i drugie śniadanie kawa-zdrowo się odżywiamy jak jasna ....cholera :oops:

U nas też są regularne walki jak próbuję coś zmienić ze śniadaniem - zwłaszcza że kolacje chcą dokładnie takie same :evil:

Kawę pijam rzadko, a małż jeszcze rzadziej... Przynajmniej tyle zdrowia :D

Alem się stara poczuła... Dziecko już samodzielne i w stolicy mieszka :p

A ja na śniadanie suche żarcie do czterech misek wsypuję, pewnie chciałyby zmiany ale ja twarda jestem.

A my kawka :D

PS. Armidia, musimy to towarzystwo trochę rozruszać... :D

no musowo :D

Co to za gospodorz

co nii mo chałupyyy

co to za dziewczynaaaa

co nie daje... winaaa!!!

a jak przy winie jesteśmy

nie byde tu, ide dalij

karcmarecko wina nalij,

naaalij, nalij do puchaaaaaara

karcmarecko malowaaaaana

naaalij, nalij do puchaaaaaara

karcmarecko malowaaaaana

aniahubi - co to znaczy, że niekoniecznie umiesz śpiewać - śpiewać każdy może... no to do roboty :wink:

Pozdrawiam,

Armidia