Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej............

Retro matko święta i ojcze z Torunia :o :wink:

co ty sobie za zwirza w avatarku strzeliłeś...futrzak jak sie patrzy..... :lol:

miłego dnia....

u nas słoneczko piękne........ 8)

to jest pop syberyjski!!!

(mój stary kumpel, bardzo zresztą do mnie podobny, więc wziąłem jego fotkę jak swoją)

a ręce już go nie bolą :-? ...bo mnie bolą jak tylko na niego patrzę...bidak tak idzie i idzie......no mówię ja tylko lukne na niego i juz mnie zmęczenie ogarnia... :)

Bo patrzysz na fizys, zamiast na psyche! Popatrz jaki on szczęsliwy!!! A nic nie ma oprócz brody i kupy sniegu za sobą... (bo przed sobą udeptał i nie widać)

I w dłonie mu ciepło - bez rękawic!!!

a ręce już go nie bolą :-? ...bo mnie bolą jak tylko na niego patrzę...bidak tak idzie i idzie......no mówię ja tylko lukne na niego i juz mnie zmęczenie ogarnia... :)

Bo patrzysz na fizys, zamiast na psyche! Popatrz jaki on szczęsliwy!!! A nic nie ma oprócz brody i kupy sniegu za sobą... (bo przed sobą udeptał i nie widać)

I w dłonie mu ciepło - bez rękawic!!!

no faktycznie na psyche nie zwróciłam uwagi..dla mnie to on wygląda jakby był na spotkaniu amway-owców....taki pozytywanie nakręcowny jest :lol:

no faktycznie na psyche nie zwróciłam uwagi..dla mnie to on wygląda jakby był na spotkaniu amway-owców....taki pozytywanie nakręcowny jest :lol:

No co Ty! Przeciez pisałem, że on z tych stron, gdzie nie znają lęku i pustej butelki. On się życiem cieszy po prostu. I się rozgrzewa.

Niee no słuchajcie!

To on - ten pop syberyjski znaczy :D - w końcu tańcuje czy idzie?

Bo mnie się zdawało, że łon tańcuje, a kordzina zeznaje, że idzie i iiiidzieeeee (i że ją boli od tego idzienia) :lol:

Przy Twoim pędzie, to łon amator... :D

Niee no słuchajcie!

To on - ten pop syberyjski znaczy :D - w końcu tańcuje czy idzie?

Bo mnie się zdawało, że łon tańcuje, a kordzina zeznaje, że idzie i iiiidzieeeee (i że ją boli od tego idzienia) :lol:

Przy Twoim pędzie, to łon amator... :D

To akurat fakt :lol:

założyłam wątek na wymianie doświadczeń ,bo szukam użytkowników takiego samego pieca i jakiś "ktoś" :evil: mi odpisał zupełnie nie w tym temacie!!!!

coś tam chyba na tej WD źle się dzieje dużo wymądrzających się, i nabijających głupio posty...tak tam zawsze jest..???

zadaję pytanie konkretne...a tam po prstu hieny juz czekają...ludzie naprawdę mają tyle "żmijastwa" w sobie....

dzięki Daga za wtrącenie ale napisałam do Ponurego...no co się będę z napaleńcem użerać....no przecież widać ze jak się uczepił to nie puści...i teraz co ktoś napisze to ten dosra...no widocznie my se na dzieńdoberkowie nabijamy a on w WD :o :evil: ....nie pomyśął że my tu dla przyjemności a nie dla postów...masakra...i takich jest więcej już dawno to zauważyłam...

szkoda.....no ale forum-democratum...

kordzina ... no ja Cie prosze ... przemysl jeszcze ...

bo szkoda , żebyś się przejmowała i skuli tego straciła wartościowa pomoc na forum ...

chyba , ze przez szukaczke poszukaj podobnego tematu i tam się wpisz jesli nie chcesz na tamtym drążyć ...

na wymianie doświadczeń tak jest ... dżungla ... czasem jak się zbierze odpowiednia ekipa to można się ze śmiechu poryczeć .... święta też nie jestem :oops: ... ale nie wtedy kiedy ktoś poważny potrzebuje konkretnej pomocy ... :wink:

no dzięki szukaczka pomogła..napisałam do pana Krzyka na Pw to co mi odpisał świadczy o...no ooo...lepiej nie mówić...

poprawił mnie że powinnam słowo ty napisać do niego dużą literą..no ma facet rację.....

i odesłał do wikipedii.....szlak trafia....

ale dzięki...

popsuł mi humor...nie cierpie takich ludzików...

idę obejrzeć jescze raz naszego FRANIA-walecznego...to od razu mi będzie lepiej....