Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

poprosiła ponurego o skasowanie , bo jeden forumowicz na nią naskoczył przytaczając jakieś dziwne swoje spostrzeżenia , ze popełniła pomyłke kupujac kocioł na gaz i a potem stwierdził, ze powinna wracac do dzieńdoberkowa i tutaj sobie posty nabijać :-?

Któren to był taki jadowity i niedowartościowany (pytam, coby się nim nie przejmować w razie czego :roll: ) :o

a ja może bym rzuciła w Niego pomidorkiem :roll: :wink:

Chociaż z reguły jak ktoś we mnie kamyczkiem to ja w Niego chlebkiem, ale dzisiaj się poirytowałam, bo okazało się, że moje dziecię ZAWSZE chciało mieć czerwony stół i taki sobie przy pomocy koleżanek i czerwonej plakatówki sprawiła :o :o :o Właśnie przed chwilą skończyłam to wszystko czyścić...

Któren to był taki jadowity i niedowartościowany (pytam, coby się nim nie przejmować w razie czego :roll: ) :o

a ja może bym rzuciła w Niego pomidorkiem :roll: :wink:

Chociaż z reguły jak ktoś we mnie kamyczkiem to ja w Niego chlebkiem, ale dzisiaj się poirytowałam, bo okazało się, że moje dziecię ZAWSZE chciało mieć czerwony stół i taki sobie przy pomocy koleżanek i czerwonej plakatówki sprawiła :o :o :o Właśnie przed chwilą skończyłam to wszystko czyścić...

:o To się nie dziwię Twojej irytacji, bo Ci się nieplanowana robota trafiła :-?

A odnośnie czerwonego stolika, to jak Ci już przejdą emocje i chciałabyś zrobić Dziecięciu radochę (np. pod choinkę) - w Ikei są takie stoliki z serii Lack, małe, również czerwone i bywają czasem w przecenie (chyba koło 20 zł) :wink:

:o To się nie dziwię Twojej irytacji, bo Ci się nieplanowana robota trafiła :-? :wink:

Co gorsza, dziewczynki poczuły się w obowiązku pomóc mi przy sprzątaniu :roll: Z trudem znalazłam im ciekawsze zajęcie niż babranie się w czerwonej farbie. Ale nie mogłam pozwolić żeby bluzeczki i rajtuzki zrobiły im się całkiem czerwone - nikt by już swoich dzieci nie powierzył mojej opiece :lol: :roll:

Dzięki za informację o stoliku - może rzeczywiście sprawię Jej mebel w wymarzonym kolorze :wink: :)

:o To się nie dziwię Twojej irytacji, bo Ci się nieplanowana robota trafiła :-? :wink:

Co gorsza, dziewczynki poczuły się w obowiązku pomóc mi przy sprzątaniu :roll: Z trudem znalazłam im ciekawsze zajęcie niż babranie się w czerwonej farbie. Ale nie mogłam pozwolić żeby bluzeczki i rajtuzki zrobiły im się całkiem czerwone - nikt by już swoich dzieci nie powierzył mojej opiece :lol: :roll:

Dzięki za informację o stoliku - może rzeczywiście sprawię Jej mebel w wymarzonym kolorze :wink: :)

Tu jest:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80104268

Są w róznych kolorach, a radość dziecięcia bezcenna :wink: