mr6319 24.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam wszystkich.Jestem na etapie szukania wykonawcy Rekuperacji w moim domku. Dom 175m2 użytkowej. Mój wykonawca murarki i wszelkich konstrukcji polecił mi firmę Pana Tomasza Brzęczkowskiego ze stolicy. Nazwisko dość znane z różnych for budowlanych.Czy ktoś zamawiał w tej firmie wykonanie rekuperacji?A jeśli tak to jaką ma na jej temat opinię? Poproszę też o polecenie mi sprawdzonych i uczciwych wykonawców Instalacji Rekuperatora z Warszawy i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 24.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 uuuu Ale uważaj, bo bedzie pewnie kazał Ci ocieplać od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 30.09.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hej hej. Nikt nie miał do czynienia z tym wykonawcą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 01.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 uuuu Ale uważaj, bo bedzie pewnie kazał Ci ocieplać od środka. No a jak się już ociepli od środka, to rekuperacja bardzo wskazana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 I od tego czasu nie było więcej klientów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 23.07.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 I od tego czasu nie było więcej klientów? A coś Ty za stary temat roku Pańskiego 2009 wykopał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 23.07.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Pan Tomasz "nawraca" teraz na forum budowlanym, tam go szybko znajdziesz, sam się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.07.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A odkopałem ponieważ TB twierdzi że buduje dla masy klientów. To może jakiś zachwycony klient skusi się i napisze o tym genialnym wykonawcy i o rzeczywistych osiągach tworzonych przez niego domów. Poza tym widać że "nasz twórca" domów pasywnych coś ma słabą prasę pomimo tworzenia takich domów kilka lat wcześniej niż niemiecki passivhaus instytut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 23.07.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Pewnie zawsze kogoś odłowi na forach Później samozachwyt itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 23.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A odkopałem ponieważ TB twierdzi że buduje dla masy klientów. To może jakiś zachwycony klient skusi się i napisze o tym genialnym wykonawcy i o rzeczywistych osiągach tworzonych przez niego domów. Poza tym widać że "nasz twórca" domów pasywnych coś ma słabą prasę pomimo tworzenia takich domów kilka lat wcześniej niż niemiecki passivhaus instytut. odkopałeś i zaraz następny wątek bicia piany w tandemie z TB się zacznie TB kontra reszta świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts