daggulka 26.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 co mi jeszcze do głowy przyszło .... te wszystkie programy są reżyserowane .... to nie jest taki całkiem relaistyczny hardcore.... gdyby tak było- byłoby nideciekawe bo zycie z zasady raczej jest nieciekawe .... a producenci nie mogą sobie pozwolić na klape... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 26.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 ...mają ludziska odwagę...albo mózg im do d..y uciekł...za pieniądze zjedliby nawet spod siebie. Na szczęście pilot zawsze pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 nie przesadzajcie. Jola Rutowicz - nikt by nie wiedział kto to - gdyby nie Big Brather w TV i "otwarte, szczere i świeże spojrzenie" na pewne problemy i sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bobiczek, o Joli R. pierwszy raz usłyszałam na tym forum potem uruchomiłam googlarkę i już wiem kto to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 no co Ty!!!!!!!!!!!!! zobacz, bajka normalnie.... w mordę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 jaaaapierniczeeeeee niezła jest , niezła..... a skromność to wrodzona zapewne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Daga! Pamietaj zawsze o jednej prawdzie. Pierwszeństwo ma ten - kto ma Auto Casco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bobiczek, o Joli R. pierwszy raz usłyszałam na tym forum potem uruchomiłam googlarkę i już wiem kto to Ja też, ale nie googlowałam w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bobiczek, o Joli R. pierwszy raz usłyszałam na tym forum potem uruchomiłam googlarkę i już wiem kto to Ja też, ale nie googlowałam w tej sprawie znaczy, ze ja bardziej dociekliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 26.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A ja to bardzo lubię ten program o sprzątajacych Angielkach. Niesamowicie mnie pociesza. Zupełnie zmienił moją zrozumienie słowa bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.09.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A ja to bardzo lubię ten program o sprzątajacych Angielkach. Niesamowicie mnie pociesza. Zupełnie zmienił moją zrozumienie słowa bałagan. Tylko, że ekipa najpierw robi chlew a dopiero potem włącza kamery. Poza tym mnie nie pociesza fakt, że ktoś nie ma wstydu. Nie jestem czyściochem, ale równać w dół nie lubię. Pod żadnym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.09.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Masz rację mcmagda Zastanawiam się tylko dla jakich pieniędzy warto pokazać wielu milionom ludzi taką stajnię Augiasza Jestem zdziwiona,że tak dalece sięga ekshibicjonizm . Jakaś cząstka prywatności jest chyba warta ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bobiczek, o Joli R. pierwszy raz usłyszałam na tym forum potem uruchomiłam googlarkę i już wiem kto to Ja też, ale nie googlowałam w tej sprawie znaczy, ze ja bardziej dociekliwa jestem Zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bobiczek, o Joli R. pierwszy raz usłyszałam na tym forum potem uruchomiłam googlarkę i już wiem kto to Ja też, ale nie googlowałam w tej sprawie znaczy, ze ja bardziej dociekliwa jestem Zdecydowanie tak albo ciekawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Bobiczek, o Joli R. pierwszy raz usłyszałam na tym forum potem uruchomiłam googlarkę i już wiem kto to Ja też, ale nie googlowałam w tej sprawie znaczy, ze ja bardziej dociekliwa jestem Zdecydowanie tak albo ciekawska Przyjmijmy jednak, że dociekliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Zastanawiam się tylko dla jakich pieniędzy warto pokazać wielu milionom ludzi taką stajnię Augiasza No wiesz. Wystarczy wyjść z założenia, że te miliony, które to obejrzą nie znają jej i pewnie nie poznają nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altaries 26.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 (...) w osłupienie wpędziła mnie dziewczyna, która na oczach telewidzów przyszła (...) robić sobie zabieg wybielania odbytu dziewczyna zapewne chciala ladnie wygladac od tylu (sex). w krajach takich jak UK slowo 'pruderia' ma nieco inne znaczenie niz w klechistanie czy ladnie to wyglada, rzecz gustu. natomiast wybielanie odbytu czy zebow, jeden czort, niby w czym lepsze jest to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 (...) w osłupienie wpędziła mnie dziewczyna, która na oczach telewidzów przyszła (...) robić sobie zabieg wybielania odbytu dziewczyna zapewne chciala ladnie wygladac od tylu (sex). w krajach takich jak UK slowo 'pruderia' ma nieco inne znaczenie niz w klechistanie czy ladnie to wyglada, rzecz gustu. natomiast wybielanie odbytu czy zebow, jeden czort, niby w czym lepsze jest to drugie Myślę, że chyba chodzi nie o pruderię, ale o zniesmaczenie Zęby odsłaniasz przy każdym chyba kontakcie z drugim człowiekiem (np. rozmawiając) a odbyt nie Przynajmnie ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altaries 26.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Zęby odsłaniasz przy każdym chyba kontakcie z drugim człowiekiem (np. rozmawiając) a odbyt nie. Przynajmnie ja nie nog rowniez nie pokazujesz codziennie (szczegolnie zima) a pewnie je golisz. tutaj szukalbym analogii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 nog rowniez nie pokazujesz codziennie A dlaczego nie? W, jak to nazwałeś, klechistanie nie nakazują nam nosić spódnic do kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts