Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A wiesz... zapomniałam dodać,że zamówiłam obrazy do salonu. Co prawda potrzebne mi są dwa, ale trzeci powieszę chyba między kuchnia a jadalnią. Na żywo wyglądają lepiej, widziałam bo moja siostra takie ma :D

Są one bez ram, ale ja sama wsadzę je w jakieś fajne ramy i będą się pięknie komponować z moją ścianą w kolorze cappucino :lol:

http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/32186094_moje_obrazy.jpg

Jak boisz sie tego turkusu, to malnij te czesci na jasno szaro, albo leciutki bez i dodatkami wprowadz turkus - zaslonki, poduszki, kapa na lozko, moze jakies chodniczki przy lozku ... jak Ci sie znudzi albo cus, to mozesz zmienic.

ps a dlaczego jesion :wink: wiesz jakie teraz ladne classen ma "debowe" panele .. np dab pirenejski jest calkiem-calkiem.

uhu, wiem ze na dole masz dab i wlasnie dlatego pomyslalam zeby na gorze tez w to wejsc 8) a ze teraz panele sa niby dab ale tak naprawde to nie ma z nim nic wspolnego ... to i ciekawie moze byc.

ps tych debow jest tam jeszcze wiecej, nie tylko ten co podawalam ... ale ten ogladalam na zywo, bo mi sie wrzucil w oczy 8)

Jak boisz sie tego turkusu, to malnij te czesci na jasno szaro, albo leciutki bez i dodatkami wprowadz turkus - zaslonki, poduszki, kapa na lozko, moze jakies chodniczki przy lozku ... jak Ci sie znudzi albo cus, to mozesz zmienic.

Hej!

Mohag ma rację... ja będę miała 3 ściany w takim jasnym beżu... niczym taka kość słoniowa czy ecru. Na jednej ścianie będą dwa takie grube pasy czekoladowego brązu(a między nimi tez beż) a na nich jakieś wzory turkusowe... kupię jakiś szablon na allegro :D i do tego czekoladowo-turkusowe dodatki :lol:

Już mam przed oczami tą moją sypialnię :D nie mogę się doczekać :wink:

Już w czw. jadę do Polski i zaczniemy malowanie :D także po powrocie mam nadzieję,że będę mogła się pochwalić sypialnią... tylko jeszcze bez turkusowych wzorów... to później. Teraz musimy pomalować wszystkie pokoje,zanim teściu położy podłogi :p

pozdrówki :wink:

A to już wiem od kogo będę odgapiać :wink:

turkus bardzo ładnie wygląda z brązem nawet na zdjęciu gdzie jest twoja sypialnia jest takie zestawienie kolorów.

Czekam cierpliwie na zdjęcia z postępów :)

Będą zdjęcia na pewno :D

A ja ten turkus z brązem daaawno wymyśliłam. I jak zobaczyliśmy moją sypialnię to od razu wiedziałam,że będzie pasować do mojej wizji :lol: bo zestawienie kolorów będzie takie samo! Najpierw chciałam zrobić ciemną sypialnię, czyli 3 ściany w brązie a jedną w turkusie i te szablony brązową farbą na turkusowej ścianie... ale boję się,że będzie za ciemno :roll: dlatego zrobię tak jak pisałam :D i cieszę się na tą sypialnię jak dziecko... taki mój cukiereczek :wink:

Ale ładnie też by było pomalować 3 ściany na kremowo a jedną w pasy brązowo-turkusowo-kremową :D

coś wymyślisz :lol: wierzę w ciebie, jest tyle opcji :wink: