justyna27 20.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 cześć zaglądam jestem fanką twojej łazienki też pójde w kwiatki, tylko inna kolekcje wezmę, chyba poza tym zbieram siły na działanie aż sie coś zacznie dziać chociaż pozytyw jest grzejniki sie przywiozły dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 22.02.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 (edytowane) j Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 23.02.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 (edytowane) P Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no myślę,że nawet fajne jest to rozwiązanie z pasami... skoro mąż nie da się namówić na tapetę Więc czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 24.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 i cały przepis DOMOWY BAILEYS 1/4-1/2 l wódki lub whisky (według preferencji co do zawartości promilii, ja dałam 1/2 ) 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego - gotować zamknietą puszkę do 3 godzin (wstawiasz zamkniętą puszkę do garnka z wodą, puszka musi być przykryta wodą (należy ją uzupełniać podczas gotowania) - gotujesz na małym ogniu 3 godziny od zagotowania wody, dopiero po ostygnięciu otwierasz, masa powinna być gęsta, karmelowa) 1/2 szkl. śmietany kremówki (ja daję mleczko skondensowane do kawy, takie w niebieskich kartonikach) 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej (rozpuszczasz w odrobinie wody) No to zdrówko! Pozdrawiam cieplutko. przepis nie dla mnie,ale chętnie skorzystam bo uwielbiam takie nalewki ostatnio maniakalnie kręcę adwokata przepis wygląda na pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.02.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 (edytowane) [q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.03.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej kurcze odpadłam ostatnio a kilka dłuuugich dni Chora byłam i leżałam z gorączka w wyrku cały tydzien dopiero dziś jest ciut lepiej wiec wstałam w zagladam tu i tam co nowego u innych Bo u mnie cisza. prócz halnego nic nie słychac Co do salon skoro mąz sie nie da przekonac do tapety zrób te a pasy a jak jednak Ci sie nie spodoba to je zamalujesz i zostanie sciana z obrazem w ramce. Ale mysle ze w sumie te pasy moga być ok. Zdjecie do ramki to pierwsze jest lepsze - drugie jakies smutniejsze jest. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10156519 - mam u siebie w kuchni krzesełka wygladaja fajnie zwlaszcza to z podłokietnikami. Tylko sprawdz czy wygodne - bo z rzeczami z ikei róznie bywa ... ide na razie ponadrabiac zaległości chorobowe w pisanu maili itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 01.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dziękuję za wizyte u mnie mam pytanie odnośnie plisek czy kryją nocą dobrze okna ?(tzn.czy nic przez nie widać z drugiej strony ) będę miała duzy podgląd,dlatego muszę miec okna dobrze zabezpieczone i czy mozesz zdradzic cenę,ile przykładowo kosztowało Cię takie podwójne okno balkonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.03.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 (edytowane) I Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 01.03.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arlenka 02.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj Dominiko, Mam pytanko dotyczące ścianki kolankowej: czy ją podnosiłaś? Jeżeli tak o to o ile? Czy w związku z tym zmieniałas kąt nachylenia dachu albo go wydłużałaś? Może wkleiłabyś jakieś zdjęcia zewnętrzne? Bardzo proszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arlenka 02.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Widzę, że w projekcie wprowadziłaś kilka zmian. Zlikwidowałaś kominek wewnętrzny, oddzieliłaś kuchnię od jadalni i wyjście z jadalni na taras, zmieniłaś układ garderoby i łazienki na parterze. Bardzo ciekawe zmiany. Czy zmieniałaś też rozmiar okna w salonie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 02.03.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 (edytowane) w Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 02.03.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 (edytowane) O Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Inka, widzę, że masz tak jak ja, problem z podjęciem decyzji Ja ze swoją sypialnią męczę się od wielu miesięcy. Już, już decyduję się na jakąś koncepcję, czuję ulgę, że to właśnie tak ma być i tak zrobię, a po dwóch dniach wracają wątpliwości i już nie oliwka, tylko cappucino, już nie nie cegła we wnękach, ale kamień. A ściana z łóżkiem zmienia się co chwila, pomysłów mnóstwo, konkretnej decyzji brak. Jak długo jeszcze? Trzymam kciuki za Twoje trafione wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.03.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 (edytowane) [q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 05.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam Przyszłam w poszukiwaniu wiosny.....przeczytałam u Toli, że Ty ją przetrzymujesz Inka, to gdzie Ty mieszkasz dziewczyno???? U mnie za oknem co prawda dzisiaj słoneczko, ale mroźnie i biało...wrrrr !!! Przy okazji pospacerowałam po Twoim domku....ależ Ty masz ogromną "przestrzeń życiową".....pozazdrościć Baaaaardzo podobają mi się Twoje meble salonowo-jadalniane...miodzio.....i płytki łazienkowe.....i donice....i pomysły...i w ogóle miło u Ciebie Pozdrawiam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.03.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 (edytowane) R Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 09.03.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 (edytowane) M Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.03.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 hej powróciłam!!! niedługo zdjęcia i dłuższa relacja... a tym czasem bardzo ciekawa jestem co u Ciebie nowego?? bo jakoś cicho tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts