Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

Jasne panele to mam teraz w mieszkaniu - Classen - pinia alpejska

tak wygladaja w przedpokoju robione z lampa

http://img202.imageshack.us/img202/6988/img3740n.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/3706/img3731w.jpg

ps ostatnio byl topik o panelach i z tego co mnie pamiec nie myli, ktoras z dziewczyn wklejala ostatnio swoje jasne podlogi.

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Inko, ja juz je ponad 6 lat temu kupowalam... napewno byly jeszcze 3 lata temu, bo jestem bardzo z nich zadowolona a rysunek paneli jest na tyle czadowy :wink: ze do Rubika tez kupilam, tylko ciemna pinie sakramento.... ale ostatnio jak bylam w obi-ku, to niestety pini juz nie bylo.

Teraz sa za to przepiekne deby o ktorych piszesz, bardzo mi sie podobaja bo z klasychna debina nie maja nic wpolnego w obrazie sloi 8)

Oj wieje pustka strasznie! :wink: z nowości to co dzień nowy śnieg na podwórku :wink: już nie mam siły odgarniać

no właśnie ten śnieg !!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ja juz tez wymiękam. Od piatku c dzień rano odgarnianie jak na jutro znów nasypie to zostaje w domu i nie wychodzę nim stopnieje na drodze tak żeby wyjechac można było ;-) Jakos w gminie chyba uznali ze marzec to już wiosna i od 1.03 ani razu nikt nie odsniezyl drogi....... przez cała zime sie tyle łopata nie namachałam co teraz :evil: :evil: :evil:

WIOSNY chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krzesełka wyglądaja bardzo sympatycznie Jesli beda tylko wygodne to będzie dobry zakup ;-)

kasiulakp to lato jeszcze na wyspie???? A znalazlas nową pracę?

kasiula, cos mi sie ubzduralo ze Ty z lca - no to nie rzut beretem, ale tez nie za daleko ... a zreszta ja dosc czesto jestem w najpiekniejszym centrum handlowym w Europie, to sie przy okazji na kawe tam zgadamy :lol: :lol:

I jeszcze prywata, ale to na prywatne napisze apropo kuzyna :wink:

Inka kupuj krzesla jak jestes w stu procentach przekonana ze to to ... lampy moga poczekac - bo wiesz, to trzeba pochodzic, poczuc, poglaskac hihi

Inka... krzesła fajne... jeśli faktycznie są wygodne to nie zastanawiaj się, zwłaszcza,że będą pasować Ci do tych zieleni które chcesz mieć w salonie. A lampki... jeśli mam być szczera... to mnie nie zachwyciły, może dlatego,że nie w moim stylu :oops:

Mohag... jak napisałaś L. to myślałam,że mowa o Zagłębiu czyli Lu.. a nie Le :D

Ja bliżej Lu... ale moi teściowie pod Le mieszkają więc tam jestem baaardzo często.

Celinka... niestety nie znalazłam pracy... ale prawdę mówiąc jeszcze nie szukałam, bo na razie nie mam jak. Bez sensu teraz znaleźć pracę a po tyg. powiedzieć,że muszę na 2 tyg. pojechać do Pl. bo święta, chrzciny, komunia i wizyta u lekarza... a jak sama wiesz, teraz lekarza dla nas ważniejszy. Luzem żyjemy z wypłaty mojego połówka :wink:

Dzisiaj troszkę gorsza pogoda była, ale nie padało... jeszcze. I mam nadzieję,że nie będzie. Choć było bardzo zachmurzone niebo i wiało mocno. A wolę,żeby wróciło to słoneczko sprzed kilku dni :D