Mohag 09.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Jasne panele to mam teraz w mieszkaniu - Classen - pinia alpejska tak wygladaja w przedpokoju robione z lampahttp://img202.imageshack.us/img202/6988/img3740n.jpg http://img706.imageshack.us/img706/3706/img3731w.jpg ps ostatnio byl topik o panelach i z tego co mnie pamiec nie myli, ktoras z dziewczyn wklejala ostatnio swoje jasne podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja będę miała prawie identyczną w małym pokoiku na dole piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 10.03.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 (edytowane) N Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Inko, ja juz je ponad 6 lat temu kupowalam... napewno byly jeszcze 3 lata temu, bo jestem bardzo z nich zadowolona a rysunek paneli jest na tyle czadowy ze do Rubika tez kupilam, tylko ciemna pinie sakramento.... ale ostatnio jak bylam w obi-ku, to niestety pini juz nie bylo. Teraz sa za to przepiekne deby o ktorych piszesz, bardzo mi sie podobaja bo z klasychna debina nie maja nic wpolnego w obrazie sloi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 12.03.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 (edytowane) S Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 12.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Schody jednak będą przed świętami !!! będzie prezent od zajączka czekam na efekt pracy stolarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 haaalllllo!! co tu tak cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.03.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tez chcialam zapytac, ze wieje pustka kasiula, kiedy wracacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.03.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mohag nie wiem jeszcze dokładnie. Na pewno w tym roku miałam wrócić teraz w marcu, ale niestety znów plany wzięły w łeb na razie trzeba tu zostać i zarobić na meble... do kuchni już zamówiłam Ale mam nadzieję,że do września już będę mogła pisać z mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 oj od marca do wrzesnia, to nie tak znowu dlugo a meble sa nieodzowne jak cos to na kawe zapraszam - rzut beretem do os Sienkiewicza w L. mam nadzieje ze juz sie rozpakuje do tego czasu hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo to ty z moich okolic Masz rację, mamy do siebie rzut beretem, więc może kiedyś uda się spotkać ps. a gdzie dokładnie jest Sienkiewicza? Ustronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.03.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 (edytowane) O Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 16.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj wieje pustka strasznie! z nowości to co dzień nowy śnieg na podwórku już nie mam siły odgarniać no właśnie ten śnieg !!!!!!! ja juz tez wymiękam. Od piatku c dzień rano odgarnianie jak na jutro znów nasypie to zostaje w domu i nie wychodzę nim stopnieje na drodze tak żeby wyjechac można było Jakos w gminie chyba uznali ze marzec to już wiosna i od 1.03 ani razu nikt nie odsniezyl drogi....... przez cała zime sie tyle łopata nie namachałam co teraz WIOSNY chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krzesełka wyglądaja bardzo sympatycznie Jesli beda tylko wygodne to będzie dobry zakup kasiulakp to lato jeszcze na wyspie???? A znalazlas nową pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.03.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 (edytowane) [ Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Krzesełka wyglądaja bardzo sympatycznie Jesli beda tylko wygodne to będzie dobry zakup nooo ja strasznie się na nie napaliłam Nie dziwię się nic a nic Piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 kasiula, cos mi sie ubzduralo ze Ty z lca - no to nie rzut beretem, ale tez nie za daleko ... a zreszta ja dosc czesto jestem w najpiekniejszym centrum handlowym w Europie, to sie przy okazji na kawe tam zgadamy I jeszcze prywata, ale to na prywatne napisze apropo kuzyna Inka kupuj krzesla jak jestes w stu procentach przekonana ze to to ... lampy moga poczekac - bo wiesz, to trzeba pochodzic, poczuc, poglaskac hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Inka... krzesła fajne... jeśli faktycznie są wygodne to nie zastanawiaj się, zwłaszcza,że będą pasować Ci do tych zieleni które chcesz mieć w salonie. A lampki... jeśli mam być szczera... to mnie nie zachwyciły, może dlatego,że nie w moim stylu Mohag... jak napisałaś L. to myślałam,że mowa o Zagłębiu czyli Lu.. a nie Le Ja bliżej Lu... ale moi teściowie pod Le mieszkają więc tam jestem baaardzo często. Celinka... niestety nie znalazłam pracy... ale prawdę mówiąc jeszcze nie szukałam, bo na razie nie mam jak. Bez sensu teraz znaleźć pracę a po tyg. powiedzieć,że muszę na 2 tyg. pojechać do Pl. bo święta, chrzciny, komunia i wizyta u lekarza... a jak sama wiesz, teraz lekarza dla nas ważniejszy. Luzem żyjemy z wypłaty mojego połówka Dzisiaj troszkę gorsza pogoda była, ale nie padało... jeszcze. I mam nadzieję,że nie będzie. Choć było bardzo zachmurzone niebo i wiało mocno. A wolę,żeby wróciło to słoneczko sprzed kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 22.03.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 (edytowane) U Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 hellloooo... żyjesz... budź się z tego zimowego snu... wiosna idzie jakieś nowości w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 co tak krzyczy nie wiesz ze na wiosne lapie tz przesilenie wiosenne he ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts