Famelia 06.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 I popatrz, niby takie "nic" (mówię o tych obrączkach) a efekt piorunujący i od razu przyciąga wzrok http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ulala... jak tu cicho :/ Nam odwołali loty więc nadal jesteśmy w Pl. Teraz kiedy już samoloty latają, ceny biletów powariowały i z racji tego,że mój mężulek musi wracać do pracy (miał być już wczoraj rano) jedzie do Irl. w poniedziałek, a ja muszę jeszcze trochę zostać tu,żeby te kosmiczne ceny spadły... na głowę jeszcze nie upadłam,żeby płacić tym zdziercą 2 tyś za bilet dla jednej osoby w jedną stronę ale przynajmniej pomalowaliśmy hol, wiatrołap i schody i mamy zamiar machnąć też salon. A po długim weekendzie będziemy mieć panele w małym pokoju na dole i tapetę no i tapetę w wiatrołapie aaa... no i kafelki w kuchni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 23.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Hej Inka Trawa w ogrdzie juz zielona???? U mnie nadal błotko Myslałam że nim wyjadę sie zazieleni ale raczej nie... płot dopiero sie kopie a ja siwieje z nerwów.A Ty co porabiasz - ogród bo wiosna czy dalej wnetrza??????? A Kaska tez statnio ze zdjęciami się ociaga. Zaglądam i nic a nic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 26.04.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) W Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 26.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Hej co do płytek - kładlismy przed kolorkiem na elewacji Mamy wystajacy balkon i takim sposobem to co sie upaprało pod balkonem zamalowane jest pucem i nic nie widac wszystko jest ładniutkie. Ja tu jestem do 16 maja potem przeprowadzka na blizej niekreslony czas. Dostęp do neta bede miec (chyba bym umarła bez ) wiec będe sie dalej oddzywac. Zdjecia z ukończonego płotu tez zamieszczę myślę i moze nawet trawe....ale w późniejszym terminie. Jak przjadę w odwiedziny do własnego domu Paln jest ze moze za 3 -4 lata tu wróce i juz mam pomysł na remont i odmalowanie domu. znalazłam fajna tapete na stronie http://www.mamita.pl i już ja widzę na zielonej ścianie..... a wogóle to na następny raz będzie biało-szaro-czarno z małymi elementami kolorowymi w formie róznych detali...np. wzru na tapecie. Szurnięta jestem... ale pomarzyć wolno A jak u Ciebie z pracą??? Podejrzewam jak sie niecierpliwisz z powodu zastoju w pracach na poddaszu. Człowiek by tak od razu chciał szybko a jednak czasem się nie da. I tak dobrze że Twoj maz to taka złota rączka bo duzo oszczędzicie przynajmniej. Kurcze to do koszenia 20 ar to by Ci sie przydał taki mini traktorek z kosiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 30.04.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 haloo haloooo Co porabiasz? Pięknie dziś u nas nie? Cieplutko i słonecznie że aż życ sie chce mimo wszystkich zmartwień. Wystawiłabym się z chęcią na słońce ale Panowie cały dzien biegaja przy ogrodzeniu wiec nici z nabierania kolorków... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam się po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.05.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) [ Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.05.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) [ Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.05.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) k Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.05.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 kilka km wyżej od mojej działki... Do nieba całkiem niedaleko;) http://img222.imageshack.us/img222/5893/p1080181.jpg Uploaded with ImageShack.us Hm... a to ja wracam właśnie z Pl. do Irl. Inkuś skąd wiedziałaś,że akurat będę wtedy lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.05.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Z nowości to kupiłam fajny hamak dwuosobowy , żeby było się na czym byczyć w ogrodzie w takie upalne dni. Hamak jeszcze czeka na zawieszenie, w piątek wieczorem zaczeliśmy robić stelaż ale brakło nam śrub a w sobotę sklepy były zamknięte, liczę na to że w przyszłą sobotę wieczorem go dokończymy i w niedziele będzie fajna pogoda do przetestowania8-) cool... ja też mam zamiar zamówić hamak... wymyśliłam sobie,że kupię go w prezencie urodzinowym dla mojego kochanego Połóweczka, ale on coś nie chce mówi,że woli coś innego... ale ja go bardzo chcę niby prezent dla niego ale i ja z niego skorzystam o taki http://twojezdjecie.pl/plikinew/3/b238b1e3c58528471c0dea246b841f0c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.05.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) [Q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.05.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Oj jak ja zazdroszcze hamaczka tez bym nabyła gdybym tu zostawała. Inka zdjecia miodzio - krajobrazy raduja moje serducho w ten paskudny dzień. Pięknie u nas nie???? Zakochać sie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 04.05.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Na szczęście już go przekonałam że "fuksja" bardzo modna w tym sezonie i jak zakwitną kwiatki na tarasie na różowo to będzie ładnie wyglądać i kontrastować z zieloną trawka, tak że jest szansa że się ze mną pobuja:cool: i to najlepszy przykład na to ile moga zdziałac kobiece argumenty .... zreszta jakby nie było my mamy zawsze rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cytat Napisał Inka 14 Zobacz post Na szczęście już go przekonałam że "fuksja" bardzo modna w tym sezonie i jak zakwitną kwiatki na tarasie na różowo to będzie ładnie wyglądać i kontrastować z zieloną trawka, tak że jest szansa że się ze mną pobuja i to najlepszy przykład na to ile moga zdziałac kobiece argumenty .... zreszta jakby nie było my mamy zawsze rację hehehe... baba to nawet różowy tak egzotycznie nazwie,że facetowi wydaje się że ten róż to najpiękniejszy kolor bo każdy facet daltonista... wszystko da sobie wkręcić na mojego też to działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 a tak swoją droga... to dobrze,że piszesz jaki to dokładnie kolor tego hamaka jest... bo ja też dałabym sobie rękę uciąć,że to pomarańcz a że będą u mnie te kolory chciałam go zamówić... ale teraz to zastanowię się nad tym drugim kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.05.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Żyjesz?? taka cisza u Ciebie, nic się nie chwalisz postępami w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.05.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) D Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Zazdroszczę. Trawnika, hamaka, drzew i błogostanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts