kasiulakp 24.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Inkuś jak masz fanie z tymi drzewkami za domem... na trawce masz słoneczko pod brzózką cień... żyć nie umierać A co do kolorów, to nie łam się. Ja jak wybierałam kolor to jeździłam z próbnikami do teściów i rodziców po radę, a i tak wybrałam zły kolor Teraz wiem,że nie zawsze to co na próbniku wygląda dobrze, tak samo dobrze będzie wyglądać na dużej powierzchni. Gdybym wtedy wiedziała, to wzięłabym o 2 tony jaśniejszy kolorek. Dlatego tobie też powiem to co powtarzam każdemu: Zamów kolor elewacji jaki Ci się podoba, ale zawsze jaśniejszy o ton, nawet jeśli na próbniku wygląda za jasno. Na domu będzie akurat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 24.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Myślicie że mogę zamówić drzwi na górę w innym fasonie niż na dole, kolor byłby ten sam- czy lepiej dokładnie te same co na dole? Z nowości to salon doczekał się telewizora z prawdziwego zdarzenia:D. Ja zamówiłabym jednak drzwi takie same jak na dole... widziałam,że niektórzy mają inne na dole i inne na górze, ale mi się osobiście to nie podoba no i gratuluję nowego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 24.05.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 witam ja mam na dole inne drzwi na gorze inne tylko w tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 24.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) oj pobujałabym się....... A drzwi - popieram Kasie ja bym dała takie same. Wiem ze mnogosc wyboru w sklepie kusi ale decydowanie wybrałabym takie same na dole jak i u góry. Edytowane 24 Maja 2010 przez Igor_Celina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 26.05.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) W Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.05.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 cio tam słychować?? miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) N Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) k Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wynalazłam też ekipę tynkarską na zewnątrz, byli wycenić pracę. Straszny problem robili ze wszystkiego "tu trzeba pod szlifować", "dożo zabezpieczania folią" , "rusztowanie trzeba rozłożyć", " zejdzie nam ze 3 dni zanim zaczniemy tynk nakładać":eek: No i szukam dalej kogoś kto nie robi "halo" z rozłożenia rusztowania do tynku:jawdrop: Powaleni jacyś łaskę robią!! Przecież nic za darmo... brak słów na niektórych pseudo-fachowców ja też się użerałam z takimi raz... ale,że juz robili to kazałam im dokończyć i spierd.... A swoją drogą Inkuś twoje pokoje na górze są imponująco duże fajnie.... tylko ile kasy trzeba na zagospodarowanie tego hihi A panele będziesz wszędzie takie same kładła?? Bo powiem ci szczerze,że mi się to najbardziej podoba... w każdym pokoju to samo, coby nie było za pstrokato A te co pokazałaś i jedne i drugie są naprawdę ładne... lubię takie widoczne "usłojenie" Kiedy planujesz kolorowanie pokoików?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) [ Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 31.05.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Piękne, jasne te Twoje pokoje na poddaszu. Wyglądają bardzo przestronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 31.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Inka a Ci "fachowcy" to może Ci sami co u mnie byli bo tez mieli problem z rusztowaniem i jeszcze chcieli zeby im dodatkowo płacic za transport rusztowania na budowe i potem z budowy gdzies tam Popapracy jednym słowem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Właśnie cieżko mi zdecydować pomiędzy tymi dwoma. Kupię na początek 50 m2 paneli na korytarz i na sypialnie, jak by ewentualnie w domu po ułożeniu kilku desek jednak przestały mi się podobać (lub nie pasowały do dębowych mebli które mam do sypialni) to dam je do dwóch pozostałych pokoi, a do sypialni jeszcze będę szukać, albo wezmę tą drugą opcje. No chciałabym jak najszybciej, może w ten piątek, Mi osobiście bardziej podoba się ten "jesion coś tam" ale wiele rzeczy zupełnie inaczej wygląda na żywo niż w necie, więc pewnie decyzje podejmiesz jak zobaczysz je na żywo Ale te też baaardzo mi się podobają http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/45/06/22/1045062211 i nieskromnie powiem,że moje w dolnym pokoju też są piękniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.05.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 aaaa.... zapomniałam!! Jak tylko pokolorujesz ściany na górze to chwal się, chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) [Q b Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 31.05.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 I co z tymi drzwiami? Decyzje podjęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 hejo Inko, zdjecia wyslane:) oczywiscie, ze tutaj zagladam, tylko sie wczesniej nie ujawnialam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.05.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) A Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 01.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzien dobry dziecka:) zyczenia calej masy cukierowk zostawiam tez u Ciebie Inko:)ciesze sie, ze domek Ci sie podoba, duzo mam poprawek, ale plakac nie bede, tylko dzialac - jak juz sie wprowadze:)podloga to nie parkiet, deska trojwarstwowa kahrs, dab bielony, chyba nazywa sie portofino? jest bardzo mila w dotyka, ciepla, ale kloptliwa w sprzataniu, musze nauczyc sie jak pielegnowac bielona podloge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 01.06.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 deska trojwarstwowa kahrs, dab bielony, chyba nazywa sie portofino? jest bardzo mila w dotyka, ciepla, ale kloptliwa w sprzataniu, musze nauczyc sie jak pielegnowac bielona podloge:) czyli to były zwykłe deski debowe zapuszczone później czyms co spowodowało że wyglądaja tak jak wyglądaję (pieknie) Wytłumacz laikowi bo moze za jakiś czas przyda mi sie ta wiedza. A i tak na marginesie WeSołEG dNia DzieKa wszystkim "dorosłym" dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts