kasiulakp 02.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 co do Twoich dylematów stołowo-krzesłowych, hmmm... osobiscie wybrałabym te pierwsze, skórzane. Moim zdaniem będą fajnie pasowały do kanap, poza tym sa takie bardziej stolowe... te ratanowe sa obłedne, ale bardziej mi pasuja do oranzerii, werandy... jakiegos kacika wypoczynkowego... ale ja tradycjonalistaka jestem No widzisz... nie tylko ja uważam,że skóry mogło by być za dużo i mogłaby przytłoczyć resztę po prostu uważam,że skoro meble mają jakąś wspólną cechę czyli tą "plecionkę" to dobrze byłoby,żeby było coś spójnego z wypoczynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 02.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no i pochwal się wg. projektu macie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dobry wieczór przychodzę po raz pierwszy, do nowego domu Inki więc nie wypada z pustymi rękoma. Przynoszę skromny prezencik wchodzinowy http://images.smarter.com/blogs/rattan.jpg mam nadzieję, że będzie pasował do Twoich pięknych mebli z rattanowymi wstawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 o ile tu sie działao w czasie kiedy nie zagladałam Inka 14 właśnie wklej jeszcze dmek z zewnątrz ... mze jak bede gdzies sie błakac kolo jezioa to zobacze go przypadkeim A jak staneło z krzesłami?? Zdecydowałaś cos i kupujesz? Bo ja chyba przyniose reszte od mamy plus dwa dodatkowe to powinno mi na Wigilie wystarczyc... a swoje wlasne kupie w innym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 03.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witaj Inko! Domek zapowiada się ciekawie . Ja w temacie krzeseł przybywam - a może poczciwa Ikea : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00121827 Sama jestem w ich posiadaniu , są bardzo wygodne! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.12.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 (edytowane) k Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.12.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Fhttp://images35.fotosik.pl/88/49910011b17285d0med.jpg Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 03.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 INKO bardzo ładnie się zapowiada, podoba mi się łazienka siostra ma te same płytki są sliczne a ja mam prośbe dot. łazienki (myślę że mamy podobną wielkość) zastanawiam się nad układem instalacji prosze napisz mi jakie masz wymiary łazienki, oraz szerokość prysznica dziękuję Pozdrawiam nikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hej Inka dzisiaj jestem tylko na chwilę, bo niestety muszę iść do roboty ojjj... jak się rozleniwiłam przez te półtora dnia no ale trzeba wziąć się w garść co do twoich skór... to mi przypadła do gustu 2 i 4. Ale w sumie ciężko poradzić komuś kto siedzi po drugiej strony monitora... jak ja czy inni forumowicze każdy ma inaczej ustawiony monitor no i pewnie zdjęcia nie odzwierciedlają rzeczywistego koloru A ja będę nudna i monotonna... proszę o nazwę projektu wg którego macie wybudowany domek jak zobaczę sobie rzuty to łatwiej będę mogła sobie wyobrazić jaką masz przestrzeń do zagospodarowania a i jeszcze jedno pytanie: gdzie w Irl. dokładnie mieszkaliście?? My mieszkamy w Athlone... w samym środku irl. pozdrowienia cieplutkie... lecę szykować się do pracy. Może uda mi się jeszcze na chwilę zaglądnąć przed wyjściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 03.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Obiecuję zapodać fotkę, ale proszę o chwilkę cierpliwości, gdyż aktualnie (tzn od tygodnia ) maluje się ściana, przy której krzesła stoją i cały czas coś jest z nią nie tak więc wstyd pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.12.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 (edytowane) l Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.12.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.12.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 (edytowane) J Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 03.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cześć Inka jak dla mnie 2 lub 4, jakoś tak najfajniej wyglądają i o ile moj monitor nie kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Inka dziękuję bardzo... teraz to ja już wiem patrząc na twoje zdjęcia gdzie co stało domek piękny... ja zawsze taki chciałam... chodzi o dach, a mój mąż jest wciąż zakochany w takich dwuspadowych i dlatego nasz dom jest taki prosty, zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 03.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dziękuję bardzo Inka, bardzo jasno to wytłumaczyłaś, musze teraz pomierzyć moją łazienkę , u mnie jset prostokąt ale może wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 witam ciekawie zapowiada sie wasz domek bede zaglądac do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 kasiulakp A gdzie go wyszperałaś? wpisałam w google "rattan" i moim oczom ukazało się to cudo. Mi też bardzo się podoba. Zresztą wszystko co z rattanem ma coś wspólnego zawsze przykuwa moją uwagę. Słabość taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 03.12.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Bardzo ładnie się zapowiada Ja mam pytanie odnośnie stołu w jadalni, co to za stół, jaka firma, jaki duży jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.12.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 (edytowane) l Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts