Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

Lofty.... a owszem oglądaliśmy kilka ale na razie poprzestaniemy na mieszaniu z widokiem na.... lofty ;) Te które widzielismy jakoś do mnie nie "przemówiły" Owszem otoczenie i wszystko w koło pierwsza klasa ale w srodku zostały tylko takie w których drugi pokoj mozna zrobic ale bez okna.... wiec kiepsko. Albo mozna sobie antresole zafundowac - fajnie nowoczesnie itp lecz "mało prywatnie" jak dla rodziny oraz gdy goscie przyjada - a mam nadzieje ze moi znajomi często mnie tu beda na wygnaniu ;-) odwiedzać. Coś tam juz znalezliśmy, nie takich rozmiarów jak dom ale w fajnej okolicy Jeśli tylko uda sie załatwic pewne sprawy po naszej mysli to nie omieszkam załozyc nowy dziennik ;-) i poddac ocenie moje pomysły jak i czerpać inwencje twórcza z Waszych porad.

.... a gdzie zdjęcia z ocieplania domku??????

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jejku, już się nie mogę doczekać, znając Ciebie będzie pięknie:)

A ja zapomniałam o najważniejszym..... Widziałam twój domek na żywo w miniony weekend, byliśmy z mężem na wycieczce i widziałam go z odległości moze 200 - 300 m. Wygląda pięknie i te widoki na wszystkie strony :jawdrop:

SERIO!!!!! a to gdzie sie wypusciliscie??? z której strony byliście????

Ja tam będe w przyszłym tyg ;-) .... hihi trzeba było zdjęcie zrobic i wkleic tutaj... to by mi szczeka opadła ze zdziwienia jeszcze bardziej ;-)

Ach jak Ci zazdroszczę takich widoków Celinko! Mam nadzieje że wypoczęłaś i naładowałaś baterie. My w tym roku nigdzie nie byliśmy, ale twoje zdjęcie natchnęło mnie i postanowiłam, że w ten weekend jedziemy chociaż na baseny termalne do bukowiny:)

Dziękuje Ci za tą fotke :)

A to zdjęcie domku, od strony tarasu

http://yfrog.com/5lp1080825j

hej

u nas tez bez urlopu...zdjecie zrobione w Pustkowiu na krotkim 2 i pól dniowym wypadzie ;-)

.... A Twój domek od ogrodu...pieknie zielono i to wspaniałe miejsce do bujania...... zazdraszczam ;-)

jak beda klorki to bedzie MIODZIO !!!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

ojjj ty mi nie mow o dolach bo ja to w glebokiej dolinie jestem....... i nie mam na mysli doliny w ktorej NS jes polozony ;-)

Formalnosci nie za nami i jeszcze dlugo nie beda..... na razie jest nerwowo, stresowo i nic nie wiadomo (poza sprzedaza domu)

dzis wlasnie jade do domu jeszce sie nim chwilke nacieszyc A Ty zrob sobie pyszna kawke wez jakas gazetke (muratora hihi) do reki i na Twoj piekny hamaczek zmykaj Zrelaksujesz sie to moze doly sie zakopia ;-) i wenw tworcza powroci.

PS sorki za brak polskich liter ale tutaj nie mam wsjo po angl. (w pracy jestem) ;-)