Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po obejrzeniu zdjęć jeszcze mocniej głosuję za białymi drzwiami ;)

Pozwolę sobie też pokazać moje szare dre ;) Mam różne na dole i górze:

Dół (bardziej przeszklone to wiatrołap, reszta jak na zdjęciu)

http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/dddddddddd.jpg

Góra - wszystkie takie same:

http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/fffffffffffffffffffffffffff.jpg

Moim skromnym zdaniem jeżeli cokolwiek łączy drzwi (kolor albo wzór) to można wprowadzić urozmaicenie. Ale to takie moje.

Edytowane przez Famelia

Inko:) fajnie, ze pokazals zdjecia, bo teraz juz wiem na bank, ze gora koniecznie musi miec jasne lub biale drzwi, te kolory az sie prosza o biale listwy przypodlogowe i biale drzwi:D no niech mnie ktos poprze;)

popieram, popieram :) musimy chyba kółko wzajemnej adoracji założyć ;) heheh

Inko podłoga super!

Famelio długo się nad tym kolorem zastanawiałam, jednak wygrał orzech, ale szara ryfla w realu wygląda booosssko!

:

A gdzie się podziała Celinka nasza?? Przepadła w tej Łodzi :(

hej hej jestem i sledzę wszystko w ukryciu. Czasu na dłuższe przebywanie na forum chwilowo zabrakło.

Inka co do drzwi. Ja osobiscie od zawsze byłam fanka jasnych drzwi, okien itp. W chwili obecnej podobają mi sie białe.... i białe listwy......

jak napisała Kasia twój dom Twoje wybory ;-) Moim skromnym zdaniem białe drzwi te z prstokatnymi szybkami sa bardzo ładne i ja urzadzając swoje wnetrza tez brałabym pod uwage takie między innymi białymi i ...szarymi ;-) Ale nieststy wydaje mi sie że jesli dasz takie na górze to będzie zbyt duża różnica w stylu i całej reszcie z tym co masz na dole. No chyba że zamierzasz wymienic drzwi na dole - ale tak od razu nowe wymieniać??? Moze to spowodować konflikty małzeńskie ;-) hihihi Zamieściłaś zdjęcie korytarza na górze co uświadczyło mnie w przekonaniu że jeśli dasz tam takie totalnie inne to moze to razic w oczy .... ale to moje zdanie. Może dałabys -skoro juz chcesz inne takie jak te białe tylko w brązie???

Okna masz chyba tez ciemne dzrwi wejściowe też więc jeśli teraz nagle dasz troje czy czworo drzwi na górze białe to się zastanawiam czy ie bedzie Cie t draznić? bo do czeg one będą pasować?? Fakt będą sliczne ale chyba chodzi o to żeby całość jakoś ze sobą grała nie?

Ciężka masz decyzję do podjęcia - zrób po prostu tak żeby Tobie sie podobało W końcu Ty tam spedzasz najwiecej czasu - nie my ;-)

A jak dam na poddasze te drzwi w kolorze orzech to białe listwy przypodłogowe dawać????

Co do listw to nie wiem...... ja bym sie bała że tylko listwy będą białe (bo meble tez planujesz chyba inne nie??? ) ja sie ostatnio strasznie napaliłam na białe listwy (co juz chyba pisałam) ale w sytuacji gdy miałabym ciemne okna i drzwi, meble do teg jeszce inne chyba bym sie bała...... Może ktos inny Ci cos podpowie. NIby łązcenie stylów jest ostanio w modzie ale czy aż tak?????

A co do twoich paintowych zdjec to powiem ze bałe wygladaja lepeij zwłaszcza z tym kolorkiem seledynowym (czy jaki to est bo zdjecia na pewno przekłamuja troche) Tyle że z orzechowymi drzwiami łatwo pkoj przemalować jesli by Ci sie nie podobało zestawienie. A Jesli pokoik zostawisz taki jak jest a dasz biale drzwi które w tym zestawieniu lepeij wyglądają to musisz byc w 100% pewna że taka spora róznorodnosć nie będzie cię denerwować w uzytkowaniu ;-)

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
o kurcze Inko przeciez to od razu widać różnice w tych panelach, co za świr ten sprzedawca, masakra. Trzymam kciuki za reklamację! Wiem jak takie rzeczy potrafią zdołować, ale głowa do góry, będzie dobrze, poza tym ja sobie tłumaczę, ze okres jesienno-zimowy tak negatywnie wpływa na ludzi więc jeszcze tylko kilka m-cy i znów będziemy pełne życia! A wiata pierwsza klasa :)