Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej dziewczynki :D

Inkuś dawno u Ciebie nie byłam.... ale za to jaki efekt jak po tym długim czasie zaglądnęłam!! No SZOK!!!! Piękne krzesła, i pięknie się prezentują w twoim salonie :yes: zazdroszczę że masz już stół, krzesła i wypoczynek. My lada dzień się przeprowadzamy i na razie musimy zadowolić się jakąś starą, obleśną "kanapą" od mojej ciotki i szklaną ławą, która totalnie nie pasuje do reszty. A krzeseł i stołu też na razie mieć nie będziemy, bo kasy brak :( No ale cóż.... tłumaczę sobie,że nie my pierwsi i nie ostatni co na początku będą mieli wszystko z innej parafii :bash::bash::bash: tylko,że te moje wmawianie sobie mało daj, bo jakaś chandra mnie dopadła :cry:

mam piękne podłogi na górze, mam zajeb...tą kuchnię (tak sobie ją w głowie wymarzyła) a jakoś nie potrafię się z tego cieszyć :(:(:( nie wiem... może jak już w końcu będziemy u siebie to nabiorę optymizmu??!!

Ale już nie piszę o sobie... Twoje krzesła są cudowne :D

Celinko... a wy sprzedaliście już dom, czy wciąż macie do niego klucze??

Inka wnętrza Twojego domu w moich klimatach.

Zajefajne masz krzesła. Nie raz spoglądałam na nie na Allegro, ale nie chciałam kupować kota w worku.

No to jak już u Ciebie je znalazłam to muszę podpytać:

Jaki masz dokładnie materiał, szukam właśnie czegoś w szarościach.

Czy ten materiał łatwo się czyści, to mi wygląda na taki jakby nubuk?? czy się mylę

Czy wybrałabys ponownie krzesła z podłokietnikami? Nie ograniczają swobodnego ruszania rękoma podczas posiłków?

Cześć Inko

garderoba pierwsza klasa, jak ją zobaczyłam to aż sie uśmiechnęłam, bo jest łudząco podobna do mojej :D tyle, że my na ciuchy wiszące kupiliśmy wieszaki na kółkach z ikei. Zalatana jestem ostatnio, zajełam się pracą dodatkową, i pożera mój czas, ale wstawię zdjęcia swojej, może dziś sie uda.

pozdrawiam

• 3 weeks później...

nie ma jak białe drzwi i listwy...... sielankowo ;-)

ale ze do łazienki wybrałas przeszkolone - odwaznie. ja bym zrobiła na odwrót ..lub po prostu wszedzie pełne ;-)

W kazdym razie białe mi sie podoba U siebie tez bym teraz tak zrobiła..... zadziwiające jak zmiena sie gust. Pamietam pierwsze mieszkanko (pokoj) ktory mogłam sama sobie zaaranzowac ..eksplodował kolorami ;-) , pózniej przyszedł czas na beze i brązy a teraz uderzałabym w biel i szarości ewentualnie + granat/czarny......

A listwy masz drewniane pomalowane po prostu na biało??? jakie sa szerokie??

• 2 weeks później...