Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o:o:o jak pięknie jasno i przejrzyście :)

JA TEŻ TAK CHCE :wiggle:

Celina napisała,że gusta się zmieniają :cool: i wiesz co... też tak myślę. Jakbym jeszcze raz budowała, urządzała czy coś w tym stylu, to zastanowiłabym się ostro nad jasnymi kolorami, choć powiem szczerze, że te moje ciemne drzewo też mi się podoba ;)

Ale garderoby to ja ci zazdroszczę jak nie wiem... ja mam zagospodarowaną, ale tylko tak tymczasowo, mam nadzieję,że kiedyś ud mi się tak fajnie zrobić jak twoja. Zrobię kilka zdjęć mojej to zobaczycie jak u mnie bez ładu i składu jest!!!

będę częściej zaglądać, bo od kilku dni mam neta :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
Witaj, oglądnęłam Twój wątek i bardzo mi się podoba, garderoba miodzio , taras aż chcę na nim usiąść, ale mam pytanie odnośnie płytek a raczej fugi jak się sprawuje nie czarnieje?? a krzesła w jadalni:jawdrop::jawdrop: marzenie, a powiedz dużo więcej miejsca zajmują niż zwykłe tradycyjne??

• 1 month później...
  • 2 months później...

hej hej :D:D:D

Co tam słychować?

u nas po staremu, mały zabiera mi tak dużo czasu, że brak na całą resztę. Po pracy wracam i przytulamy się, gotujemy obiad albo idziemy na spacer, dlatego wcale prawie nie zaglądam na forum.

W domku niewielkie zmiany, mamy już nowe ościeżnice, więc niebawem doczekam się drzwi- na swoim miejscu :cool: bo same drzwi mamy już dawno, ale w garażu jeszcze w kartonach ;) bo ościeżnice były za małe, teraz mamy właściwe i można w końcu wstawiać :yes: Nie mogę się doczekać, bo od marca mieszkamy z gołymi ścianami.

Może uda mi się wziąć parę dni urlopu to doprowadzę dom do porządku i porobię parę zdjęć :)

a na koniec pozdrowienia od Stasia :) małego kierowcy bombowcy :wave::wave::wave:

http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/45180117_25092011104.jpg?1320663418

Edytowane przez kasiulakp

• 11 months później...