Inka 14 29.12.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 (edytowane) j Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hej Inka Oj jak te święta szybko mijają... wczoraj wróciliśmy z Polski Dzisiaj zaglądnęłam do Ciebie i.... jestem zachwycona!! powtórzę się, ale te drzwi masz przepiękne I taki super nastrój w domku... te pliski, mebelki, pięknie to wszystko wygląda Ja narobiłam zdjęć łazienki, ale jeszcze nie zgrałam. Oczywiście nie obyło się bez nerwów i złości bo koleś miał dać ciemną fugę na ciemnych płytkach a jasną na jasnych... a dał wszędzie jasną... załamałam się jak to zobaczyłam... nie podoba mi się,aż taki kontrast ale na szczęście w ostatni dzień naszego pobytu, okazało się,że jest jakiś środek do zmiany koloru... i ma to zrobić a wczoraj jak dotarłam do domu o 21 dostałam wiadomośc z pracy,że likwidują mój sklep a w związku z tym tracę pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 29.12.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 (edytowane) ki Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 29.12.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 (edytowane) A Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 29.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Inko, prześlicznie jest u Ciebie: tak słonecznie, nowocześnie, a jednoczesnie z lekko kolonialnym smaczkiem... bardzo mi sie poodba - świetne klimaty! PS co do fioletu: moim zdaniem jest po prostu ..... za fioletowy generalnie tonacja niezła, tylko jakby go rozcińczyć jakimś beżem czy ciepłą szarością.... oczywiście nie proponuję rozcieńczania farby, tylko poszperania w gotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 29.12.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja nic nie wiedziałam o tym,że zamkną mój sklep... jest mi strasznie przykro, bo kocham tą pracę, jestem między ludźmi, szkolę język itp. Teraz na pewno muszę iść po zasiłek, ale wolałabym jak najszybciej znaleźć pracę. Tylko,że to baaardzo trudne akurat teraz Ale właśnie może to jest dobry moment na to,żeby dopilnować wykończeniówki. Bo beze mnie niestety wszystko jest nie tak... jaki nie fugi to coś innego zrobią inaczej niż chciałam. Nawet mój mąż mówi,żebym może pojechała na kilka tyg. dopilnować tego... zobaczy się A zmiana fugi no niestety na nasz koszt, ale nie zapłacimy mu za robociznę. Po prostu on utrzymuje,że ja powiedziałam,że na ścianę jasne fugi a na podłogę ciemną. Ja mu nie udowodnię,że tak nie było a on mi,że ja się nie przejęzyczyłam... dlatego my ponosimy koszty. ale to na szczęście max 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 30.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 hej hej aha myslałam, ze jak bedziesz miec pliski to bez firanek będzie. Tak pytam o tą kuchenkę bo wpadło mi do głowy, że jak ją w jednym słupku zrobie z piekarnikiem i podłączę z tyłu do kontaktu to bez sensu żeby ona cały czas była włączona i żarła prąd a kiedy się przeprowadzacie??? kasiulakp przykro mi z powodu pracy u mnie były w październiku zwolnienia, mnie nie objeły ale przeżyłam bardzo koleżankę a co dopiero czuje osoba którą sie zwalnia. Trzymam kciuki za nową pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 30.12.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 (edytowane) J Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 30.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ups to dałam ciała zmylił mnie brak krzeseł i kanap w salonie my pewnie jeszcze mniej będziemy mieć jak się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 30.12.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 (edytowane) n Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 31.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!!! http://www.ekartki.pl/cards_files/29/29659_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 31.12.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 (edytowane) D Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 31.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/sylwester_tance_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3740an 01.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 ["Byłam dziś u stolarza i widziałam drzwi surowe, jeszcze nie pomalowane, ale kształt fajny wyszedł. Wzór wymyślałam osobiście, ryzykowne to było, bo nie wiedziałam czy on dobrze zrozumie o co mi chodzi i czy to co jest w mojej głowie rzeczywiście będzie fajne po realizacji, ale chyba się udało. "Witam drzwi naprawdę piękne, mam gorącą prośbę, czy mogłabym dowiedzieć się ile kosztowały i ewentualny namiar na pana stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.01.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 (edytowane) W Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.01.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.01.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Z Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 hej... Inko a pochwalisz się jaki wzór ma tych schodów być?? A jaki kolor zamówiłaś?? Mi jak montowali schody to cały dzień siedziałam jak na szpilkach, zwłaszcza,że nie widziałam tego tylko była przy tym moja siostra. A wieczorem dopiero wysłała mi zdjęcia także, jesteś szczęściarą,że sama możesz przy tym wszystkim być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.01.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) S Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Oj... wiem o czym mówisz z tymi zdjęciami. Jak proszę kogoś o zrobienie i wysłanie, to zanim ktoś to zrobi to więcej słyszę narzekania,że trzeba tam pojechać a potem usiąść do kompa i zgrać... to taka ciężka praca. A ciekawe czy oni wszyscy nie ekscytowali się budowa jakby sami budowali i to na odległość a twoje to coś takiego tylko na dwóch belkach...?? http://bobhyl.neostrada.pl/aukcja33/duze/duze1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts