Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Inka

Oj jak te święta szybko mijają... wczoraj wróciliśmy z Polski :D Dzisiaj zaglądnęłam do Ciebie i.... jestem zachwycona!! powtórzę się, ale te drzwi masz przepiękne :lol: I taki super nastrój w domku... te pliski, mebelki, pięknie to wszystko wygląda :D

Ja narobiłam zdjęć łazienki, ale jeszcze nie zgrałam. Oczywiście nie obyło się bez nerwów i złości :evil: bo koleś miał dać ciemną fugę na ciemnych płytkach a jasną na jasnych... a dał wszędzie jasną... załamałam się jak to zobaczyłam... nie podoba mi się,aż taki kontrast :cry: ale na szczęście w ostatni dzień naszego pobytu, okazało się,że jest jakiś środek do zmiany koloru... i ma to zrobić :D

a wczoraj jak dotarłam do domu o 21 dostałam wiadomośc z pracy,że likwidują mój sklep a w związku z tym tracę pracę :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:

Inko, prześlicznie jest u Ciebie: tak słonecznie, nowocześnie, a jednoczesnie z lekko kolonialnym smaczkiem... :) bardzo mi sie poodba - świetne klimaty!

PS

co do fioletu: moim zdaniem jest po prostu ..... za fioletowy :roll: generalnie tonacja niezła, tylko jakby go rozcińczyć jakimś beżem czy ciepłą szarością.... oczywiście nie proponuję rozcieńczania farby, tylko poszperania w gotowych :wink:

Ja nic nie wiedziałam o tym,że zamkną mój sklep... jest mi strasznie przykro, bo kocham tą pracę, jestem między ludźmi, szkolę język itp. Teraz na pewno muszę iść po zasiłek, ale wolałabym jak najszybciej znaleźć pracę. Tylko,że to baaardzo trudne akurat teraz :x

Ale właśnie może to jest dobry moment na to,żeby dopilnować wykończeniówki. Bo beze mnie niestety wszystko jest nie tak... jaki nie fugi to coś innego zrobią inaczej niż chciałam. Nawet mój mąż mówi,żebym może pojechała na kilka tyg. dopilnować tego... zobaczy się :wink:

A zmiana fugi no niestety na nasz koszt, ale nie zapłacimy mu za robociznę. Po prostu on utrzymuje,że ja powiedziałam,że na ścianę jasne fugi a na podłogę ciemną. Ja mu nie udowodnię,że tak nie było a on mi,że ja się nie przejęzyczyłam... dlatego my ponosimy koszty. ale to na szczęście max 300zł.

hej hej

aha myslałam, ze jak bedziesz miec pliski to bez firanek będzie. Tak pytam o tą kuchenkę bo wpadło mi do głowy, że jak ją w jednym słupku zrobie z piekarnikiem i podłączę z tyłu do kontaktu to bez sensu żeby ona cały czas była włączona i żarła prąd :roll: a kiedy się przeprowadzacie???

kasiulakp przykro mi z powodu pracy :cry: u mnie były w październiku zwolnienia, mnie nie objeły ale przeżyłam bardzo koleżankę a co dopiero czuje osoba którą sie zwalnia. Trzymam kciuki za nową pracę!

["Byłam dziś u stolarza i widziałam drzwi surowe, jeszcze nie pomalowane, ale kształt fajny wyszedł. Wzór wymyślałam osobiście, ryzykowne to było, bo nie wiedziałam czy on dobrze zrozumie o co mi chodzi i czy to co jest w mojej głowie rzeczywiście będzie fajne po realizacji, ale chyba się udało. "

Witam drzwi naprawdę piękne, mam gorącą prośbę, czy mogłabym dowiedzieć się ile kosztowały i ewentualny namiar na pana stolarza?

hej... Inko a pochwalisz się jaki wzór ma tych schodów być?? A jaki kolor zamówiłaś??

Mi jak montowali schody to cały dzień siedziałam jak na szpilkach, zwłaszcza,że nie widziałam tego tylko była przy tym moja siostra. A wieczorem dopiero wysłała mi zdjęcia :roll: także, jesteś szczęściarą,że sama możesz przy tym wszystkim być :wink:

Oj... wiem o czym mówisz z tymi zdjęciami. Jak proszę kogoś o zrobienie i wysłanie, to zanim ktoś to zrobi to więcej słyszę narzekania,że trzeba tam pojechać a potem usiąść do kompa i zgrać... to taka ciężka praca. A ciekawe czy oni wszyscy nie ekscytowali się budowa jakby sami budowali i to na odległość :x

a twoje to coś takiego tylko na dwóch belkach...??

http://bobhyl.neostrada.pl/aukcja33/duze/duze1.jpg