kasiulakp 05.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja się pochwalę nowym nabytkiem Kupiliśmy sobie dzisiaj ciśnieniowy ekspres do kawy... już dawno taki chciałam a kawusia pyszna o taki: http://image.ceneo.pl/data/products/2810582/product.jpg ale czarno-srebrny także zapraszam na kawkę http://www.bank-zdjec.com/foto5/13998_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.01.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) N Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 05.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 co do kawki, to polecam z włoskiej kawiarki ja taka kawe uwielbiam, a i znawcy twierdza, ze jest dużo smaczniejsza od tych z expresow cisnieniowych!!! a w ogóle to wszystkiego NAJ w NOWYM 2010! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ale suuuuper ekspresik , uwielbiam kawke z ekspresu (wogole nie pije rospuszczalnej wole ziarnistą) w pracy mieliśmy taki zwykły, stary i kawa była przepyszna i zawsze planowałam że sobie kupie do domku i tak na planowaniu zostało , zastanawiałam się jaki najlepszy ile trzeba dać żeby był dobry i tak jakoś teraz inne wydatki i chwilowo nie ma go na liście. A można wiedzieć ile dałaś za twój? Pewnie nie mozesz się doczekać porannej kawki w Waszym domku? Ja piję tylko rozpuszczalną... do teraz hihi. teraz piję z ekspresu Ale jak pracowałam, to codziennie kupowałam sobie na wynos taka z kafeterii, ale to wszystko jest też robione w takich ekspresach... tylko większych niż mój Ja długo szukałam i czytałam o tych ekspresach... nie chciałam na pewno takiego,żeby był tylko na wkłady kawy,a na normalną kawę mieloną. I żeby samemu można było pod ciśnieniem grzać i spieniać mleko No i nie chciałam wydać za dużo... wiesz... 400 czy 500 euro to lekka przesada Za mój zapłaciłam 200 euro... w Argosie była promocja... przecenione na 179 euro ale oczywiście nie mieli na stanie i już nie dało się zamówić więc pojechałam do sklepu i kupiłam za full price Wolałam zainwestować więcej, niż kupić taniej a jakiś badziew Bo to już wezmę na nowy dom, tak jak milion innych rzeczy No i masz rację. Nie mogę się doczekać picia kawki na moim nowym narożniku w moim nowiutkim domku jak będziesz miała chwile, to wpadnij na pyszną kawkę jak skończę domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) [q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 mój narożnik jeszcze nie kupiony... ale na pewno będzie ten co jest w galerii. Ja zamówię z fotelem... tylko jeszcze nad kolorem się zastanawiam ja myślałam,że albo jaśniutka kawa z mlekiem, albo czekoladowy brąz i prawie zdecydowałam się na brąz, a mój mąż woli taki jasny... Tylko ja boję się,żeby mi się za bardzo mdło nie zrobiło. Bo ściany będą właśnie takie jasne,a kominek ciemny brąz. Poza tym mam już kupione poduszki ozdobne z takiego mooocno pomarańczowego atłasu i pluszu i super będzie to wyglądać na ciemnym brązie. Ale znów z drugiej strony, jak kominek będzie ciemny, meble w kuchni, stół i krzesła, szafka pod telewizor to czy nie będzie za ciemno w tym moim salonie Ojjj... sama już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ps... AMFI też pijam czasami z kawiarki kawę bo moja teściowa każdego ranka parzy... ale ekspres ma ta funkcję spieniania i grzania mleka, której nie ma kawiarka Ja trochę przepłaciłam za ten ekspres... bo 200 euro to jakby nie patrzeć dobre 800zł. a jak patrzyłam w sklepach internetowych to kosztują około 750zł. Ale skoro na razie tu mieszkam to kupiłam tutaj. Poza tym... jak masz wydać 700zł. to jakoś ciężko... a 200 euro jakoś tak lepiej brzmi i mniej się odczuwa wydanie takiej sumy A koniecznie chciałam z firmy DeLonghi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Coraz przytulniej u Ciebie, bardzo podoba mi się stół ( jestem na etapie poszukiwań), a co do schodów to ja też byłam pełna obaw jak wyjdą,choć niepotrzebnie bo efekt końcowy ( jeszcze bez barierek) super. Jedyne co bym zmieniła to kolor, bardzo żałuję że barwiliśmy je na ciemny , bo naturalny dąb jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 05.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ps... AMFI też pijam czasami z kawiarki kawę bo moja teściowa każdego ranka parzy... ale ekspres ma ta funkcję spieniania i grzania mleka, której nie ma kawiarka to prawda... ja pije tylko małe czarne espresso, wiec zapomniałam o takich fanaberiach jak spienianie mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.01.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) k Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja maniaczka ciemnego drzewa wszystko zamawiam ciemne. Ciągle planowałam,że przynajmniej sypialnię kupię jaśniejszą.... a tu proszę. Zakochaliśmy się w tej co zamówiliśmy i klamka zapadła Ja nie żałuję,że schody mam takie ciemne, choć zdaję sobie sprawę,że kurz na nich będzie widać strasznie. Drzwi wewnętrzne też mam ciemne, i podłogi na górze będą ciemne. Ale wczoraj zadzwoniłam do teścia i powiedziałam,żeby podłogi zrobił troszkę jaśniejsze o ton lub dwa niż schody. Ale za to hol i 3 pokoje na górze będą w takim samym kolorze. A twoje drzwi Inka (znów się powtórzę) są piękne... i uważam,że dużo straciłyby na uroku gdyby były jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Blat to nie dąb , a jesion (ma piękne słoje) i z niego będzie też stół do jadalni.Aj jak by mi pasowały schody w naturalnej barwie. no ale cóż życie. Teraz moje schody też są fajowe, ale przy ścianie z szarego łupka wyglądają za ciemno , gdyby tło miały jasne było by lepiej, a gdyby same były jasne byłoby najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 06.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Inko, bardza ładny dom. Mam pytanie, czy sofy są z Agpol-u? Jak się sprawują i czy ten rodzaj skóry jest faktycznie zimny- tez taki z lekkim połyskiem mi się podoba? Pisałaś że są ładnie odszyte. Mieszkamy stosunkowo niedaleko od producenta, a ceny i modele ma zachęcające.pozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 06.01.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 (edytowane) [q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 06.01.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 (edytowane) [q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 06.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kurcze dawno mnie tu nie było a zycie tutaj kwitnie jak tam decyzja dotycząca ściany w salonie?????? kasiulakp zazdroszcze ekspresiku.... ja na razie Latte robię własnoręcznie przy uzyciu takiego małego bzyczka z ikei ...a ekspresik mi sie marzy do Mikołaja napisze...moze w ramach okresu poświątecznego jeszcze podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 06.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Celinko mi właśnie Mikołaj przyniósł spóźniony prezent... przed świętami ustaliłam z mężem,że kupujemy sobie tanie prezenty a za to kupimy sobie wspólny ekspres. Ja uwielbiam kawkę, a on gorącą czekoladę... a żeby była dobra to trzeba spienić mleko (on tak twierdzi ) Więc zażyczyłam sobie lokówkę stożkową, ceramiczną do włosów, a jemu kupiłam buty piłkarskie bo te już wyświchtane na maksa A z zakupem ekspresu wstrzymaliśmy się do stycznia, bo wiadomo było,że będą wyprzedaże!! A i tak kupiliśmy za full cenę Ps. zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 06.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ps. zapraszam na kawkę To jutro wsiadam w poranny samolot i kolo 12 bede na kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.01.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Co tu taka cisza?? Nie masz jakiś nowych zdjęć?? pozdrawiam i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 09.01.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 (edytowane) k Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts