kasiulakp 09.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 heheh... właśnie o to samo Celinka mnie zapytała Żeby się nie powtarzać to zajrzyj do niej i poczytaj co napisałam hihi Ja właśnie wzięłam kąpiel i usiadłam przed kompem... a wieczór chyba sama spędzę, bo mąż idzie do kina z kolegą. Ciągnie mnie ze sobą, ale coś mnie nie bawią filmy po angielsku i bez napisów Poleniuchuję w domciu... uwielbiam sobotnie wieczory na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 09.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 a wieczór chyba sama spędzę, Poleniuchuję w domciu... uwielbiam sobotnie wieczory na kanapie ja tez sama.... od kanapy mam juz odleżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 10.01.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 (edytowane) h Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 10.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wzięłam za to komodę malm do sypialni taką duża 6 szuflad . tą niska a szeroką na trzy i trzy szuflady obok siebie??? U mnie tez taka była w planie... ale mój Połówek kupił komode malm skręcił ją chcąc zrobic mi niespodziankę ja przyszłam i ....SZOK bo kupil nie tą co trzeba (wysoka cztery szuflady i w piatym rzedzie dwie mniejsze ile dobrze pamietam... nie chce mi sie na góre isc i zobaczyć ) Efekt - komoda stoi ale w garderobie duzej (ponieważ tam jeszcze nic nie ma) chciałam ja sprzedać bo nówka jest ale mi sie nie udało.... może chcesz do kompletu ... a tej właściwej do sypialni nie ma ;( a jeszce potem podniesli ceny w IKEA i teraz jest drozsza ;( (od wrzesnia chyba są inne cenówki na sporo produktów) a byłaś może w jakiejs galerii handlowej? Są jakies godne uwagi przeceny??? Bo ja właśnie na stronkę orsay zagladałam - tam wyprzedaz wyglada obiecujaco - w realu w miejscowej galerii kicha nic a nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 11.01.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 (edytowane) T Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej!! Ja poproszę zdjęcia tych komód bo szukam czegoś do gabineciku... planuję wstawić tam jakąś komódkę, biureczko i jak finanse pozwolą to jakąś małą kanapkę A kolor mebli planuję jaśniejszy niż wszystko co do tej pory mam... czyli wenge muszę zapanować nad moim zboczeniem do tego koloru Panele już zakupiłam jasne (będą tylko na dole w gabineciku- wszędzie indziej są kafle albo drzewo- prawie takie ciemne jak schody) A jak ta komoda jest jasna to może i ja się na nią skuszę a po ile ją kupiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 12.01.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 (edytowane) F Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 12.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to w takim razie z niecierpliwością czekam na fotki A z fotosikiem to właśnie taka ściema :/ niby "darmowy" hosting obrazków a tu każą płacić ja dlatego zanim mi cokolwiek poblokowali założyłam na empikfoto nową galerię i jestem póki co bardzo zadowolona Patrzyłam dzisiaj na stronkę ikei ale tyle jest tych komód,że ciężko znaleźć tą którą ty kupiłaś... dlatego liczę na zdjęcia i cierpliwości... znajdziesz odpowiednie krzesło w końcu ja widziałam tysiące pięknych lamp do wiatrołapu i holu, a teraz jak chce kupić to nie ma ale czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 13.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Szkoda, że fotki są poblokowane, bo to co zostało wygląda fajnie i aż się chce więcej obejrzeć. Polecam założyć sobie jakiegoś bloga np. na blox.pl i tam wrzucać fotki, tam jest chyba 50MB, darmowe i nie usuwają zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 13.01.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 (edytowane) W Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 13.01.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Inka żaden czas nie jest dobry na choroby Także nafaszeruj się zawczasu jakimiś lekami zapobiegającymi i wygrzej porządnie A empikfoto jest tak prosty jak budowa cepa... więc głowa do góry... przenieś fotki i przynajmniej nie będziesz musiała się stresować,że ci coś blokują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 13.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witaj mia123, postaram się odblokować te fotki jak najszybciej. Narazie czasu brak tyle na głowie, a do tego choroba mnie bierze, takie mam dreszcze i ból kości i głowy brrrrrrryyy - to nie czas na chorobe Wiem co czujesz, ja się też rozchorowałam w czasie remontu. Tak mnie dopadło, że 2 tyg leżałam na L4. Jak już wydawało mi się, że wychodzę z tego to dopadało mnie jeszcze bardziej. Przez to zawaliłam wiele prac, m.in nie mogłam dopilnować mieszkania i trochę rzeczy było nie tak jak chciałam. Życzę dużo zdrowia. Tak jak tu już radzili, nafaszeruj się Gipekso-podobnymi lekami, wyleż i powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 14.01.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 (edytowane) T Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To cieszy mnie to niezmiernie Ja mam kilka nowych zdjęć łazienki z ciemną fuga... choć wyglądają na tych zdjęciach i tak jasno bo całe są zakurzone... ale już są brązowe a nie kremowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 14.01.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 (edytowane) k Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a dzięki, dzięki moja łazienka w projekcie ma 9m2 ale my mamy lekko powiększony domek jak liczyłam ile płytek trzeba kupić to po podłodze wyszło mi ponad 10m2 no mamy taki mały salon kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a no i pytałaś o pierwszą kąpiel to będzie jak tylko wymyję łazienkę ale tak na codzień to pod koniec marca mam zamiar jechać już na stałe... chociaż mój mąż jeszcze zostanie w Irl. więc będę mieszkać na dwa domy... w nowym i tu z nim w Irl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.01.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 (edytowane) h Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Bardzo fajny pomysł Marzy mi się "imprezownia" w piwnicy z takimi właśnie akcentami Skąd miałaś banknoty? Zachowane czy kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.01.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 (edytowane) [q Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts