Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DomInki

Recommended Posts

hej hej

kurcze musze poszukac tych moich starych banknocikow ;-)

ale wiesz jak ja bym zrobila.... dalabym po jednym do mniejszej antyramy tak zeby tylko 2-4 cm po bokach bialego bylo i stworzylabym z tych pojedynczych antyram "wiekszy obraz" ... tak wszytskie razem traca moim skrmnym na wygladzie i jakos im chyba ciasno ;-)

A wogole t jechałam ostatnio do Zakliczyna wlasnie koło jeziora roznowskiego i sobie o Tobie pomyslalam ;-) rozgladalam sie z nadzieja że gdzies w oddali zobacze domek ktory moze byc Twoj ...ale nic z tego ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 553
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Siemka :D

Również moim zdaniem troszkę na dużo tych banknotów jak na jedną antyramę :lol:

Bosze.... :x zaraz zwariuję z tymi sąsiadami!! Że tak powiem "małoletnia",żeby nie nazwać jej wredną, Ruską gówniarą :evil: :evil: :evil: codziennie raczy nas swoją głupią muzą... słyszę tylko łupanie basów :x :x aż mi się tynk z sufitów na głowę sypie :evil: a nie wspomnę o Hindusach którzy opanowali apartamentowiec i urządzają sobie pielgrzymi z domu do domu trzaskając drzwiami 10 razy na 2 min. i stoją pod moimi drzwiami i tak głośno gadają... nie jestem księżniczką i nie miałabym nic przeciwko, gdyby nie robili tego o 1 w nocy :evil:

Ale zaciskam zęby i odliczam dni do powrotu do Polski :lol:

Dzięki Inka za zdjęcia :D może i mnie będzie ta komoda interesować w przyszłości, ale na pewno inny kolor... może jakiś orzech :roll:

Ale na razie liczę kasę na inne ważniejszy wydatki, jak kuchnia czy narożnik :lol: więc nie planuję na 100% co kupię jak się wprowadzę... ale zdjęcia na pewno się przydały.

A powiedz: te szuflady są głębokie??

I dołączam się do Celinki... też chcę zdjęcia z zaległości :D

A weź... to takie dupki,że szkoda gadać. W ogóle mogłaś nic m nie płacić, bo łaski nie robią :evil:

Ne wysyłaj więcej sms-ów tylko zmień stronkę galerii :D

Ja mam ogromną chandrę... doła i nie wiem jeszcze jak to nazwać... ale w czwartek idę na SPA więc może wrócę w lepszym humorze :roll:

no i czekam na te zaległe zdjęcia :wink:

Ojej... a co się dzieje??

Ja chyba powoli się podnoszę :D tzn. miałam doła bo siedzę na bezrobociu już 3 tyg. chyba zaczyna mi się nudzić :evil: Po prostu od kilku dni mam dość robienia codziennie tego samego :cry: Może wyolbrzymiam sobie, ale wiesz: wstajesz rano, sprzątasz dom (który wcale nie jest jaki zasyfiony) myślisz co ugotujesz na obiad, przychodzi mąż na lunch, jecie obiad, myjesz naczynia po obiedzie, wieszasz pranie, łapiesz odkurzacz a wieczorem siadasz przed tv. i codziennie wygląda to identycznie... i chyba to mnie męczyło :wink:

ale już jest lepiej :D

A Tobie co się dzieje?? Mam nadzieję,że takie bzdety jak mi... :roll:

Dobrze choć trochę cię pocieszyłam :lol: zawsze do usług :wink:

Mam nadzieję,że to SPA mnie trochę podładuje dobrą energią. W następnym czw. jadę do mojej siostry do Niemiec i nie chcę mieć cały pobyt u niej zrytego humoru :roll: A na Spa muszę iść... wiem jak to brzmi, ale od roku mam voucher który dostałam od mojego męża na urodziny i wciąż nie miałam czasu,że go wykorzystać więc teraz korzystam z braku pracy i idę się relaksować :D :D :D