Igor_Celina 16.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 hej hej kurcze musze poszukac tych moich starych banknocikow ale wiesz jak ja bym zrobila.... dalabym po jednym do mniejszej antyramy tak zeby tylko 2-4 cm po bokach bialego bylo i stworzylabym z tych pojedynczych antyram "wiekszy obraz" ... tak wszytskie razem traca moim skrmnym na wygladzie i jakos im chyba ciasno A wogole t jechałam ostatnio do Zakliczyna wlasnie koło jeziora roznowskiego i sobie o Tobie pomyslalam rozgladalam sie z nadzieja że gdzies w oddali zobacze domek ktory moze byc Twoj ...ale nic z tego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.01.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 (edytowane) I Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Siemka Również moim zdaniem troszkę na dużo tych banknotów jak na jedną antyramę Bosze.... zaraz zwariuję z tymi sąsiadami!! Że tak powiem "małoletnia",żeby nie nazwać jej wredną, Ruską gówniarą codziennie raczy nas swoją głupią muzą... słyszę tylko łupanie basów aż mi się tynk z sufitów na głowę sypie a nie wspomnę o Hindusach którzy opanowali apartamentowiec i urządzają sobie pielgrzymi z domu do domu trzaskając drzwiami 10 razy na 2 min. i stoją pod moimi drzwiami i tak głośno gadają... nie jestem księżniczką i nie miałabym nic przeciwko, gdyby nie robili tego o 1 w nocy Ale zaciskam zęby i odliczam dni do powrotu do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 16.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Igor_Celina twoje rady są bezcenne :D bez przesady ;-) A tak na marginesie to wyżej było gdzieś widac kawałek łazienki na dole....czemu nie ma więcej zdjęc????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 16.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Siemka Bosze.... zaraz zwariuję z tymi sąsiadami!! juz nie długo bedziesz mieć ciszę w swoich własnych 4 ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 A tak na marginesie to wyżej było gdzieś widac kawałek łazienki na dole....czemu nie ma więcej zdjęc????? No właśnie... ja czekam wciąż na zdjęcia komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 16.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no, no całkiem niezłe nominały na tych banknotach! prawdę mówiąc popieram porzedniczki - trochę bym je rozluźniła, a najlepiej jeden nomina;l do jednej ramki, czyli po 2 szt, w ramce. No i ramke dałabym ciemną, taką jak drzwi... ale jak na razie mogą być ! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.01.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 (edytowane) l Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.01.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 (edytowane) o Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dzięki Inka za zdjęcia może i mnie będzie ta komoda interesować w przyszłości, ale na pewno inny kolor... może jakiś orzech Ale na razie liczę kasę na inne ważniejszy wydatki, jak kuchnia czy narożnik więc nie planuję na 100% co kupię jak się wprowadzę... ale zdjęcia na pewno się przydały. A powiedz: te szuflady są głębokie?? I dołączam się do Celinki... też chcę zdjęcia z zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ps. a jak odblokowałaś te zdjęcia?? Zapłaciłaś draniom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 18.01.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 (edytowane) T Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A weź... to takie dupki,że szkoda gadać. W ogóle mogłaś nic m nie płacić, bo łaski nie robią Ne wysyłaj więcej sms-ów tylko zmień stronkę galerii Ja mam ogromną chandrę... doła i nie wiem jeszcze jak to nazwać... ale w czwartek idę na SPA więc może wrócę w lepszym humorze no i czekam na te zaległe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 (edytowane) l Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ojej... a co się dzieje?? Ja chyba powoli się podnoszę tzn. miałam doła bo siedzę na bezrobociu już 3 tyg. chyba zaczyna mi się nudzić Po prostu od kilku dni mam dość robienia codziennie tego samego Może wyolbrzymiam sobie, ale wiesz: wstajesz rano, sprzątasz dom (który wcale nie jest jaki zasyfiony) myślisz co ugotujesz na obiad, przychodzi mąż na lunch, jecie obiad, myjesz naczynia po obiedzie, wieszasz pranie, łapiesz odkurzacz a wieczorem siadasz przed tv. i codziennie wygląda to identycznie... i chyba to mnie męczyło ale już jest lepiej A Tobie co się dzieje?? Mam nadzieję,że takie bzdety jak mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 aaaa... tylko nie myśl sobie,że to moje wszystkie zmartwienia... Niestety mam o wiele większe i nie do przeskoczenia, ale to nie jest forum na takie wpisy Także jeśli to Cię pocieszy to nie jesteś sama chociaż nie wiem czy to może podnieść na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 (edytowane) A Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dobrze choć trochę cię pocieszyłam zawsze do usług Mam nadzieję,że to SPA mnie trochę podładuje dobrą energią. W następnym czw. jadę do mojej siostry do Niemiec i nie chcę mieć cały pobyt u niej zrytego humoru A na Spa muszę iść... wiem jak to brzmi, ale od roku mam voucher który dostałam od mojego męża na urodziny i wciąż nie miałam czasu,że go wykorzystać więc teraz korzystam z braku pracy i idę się relaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 (edytowane) C Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Z Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts