Igor_Celina 21.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dolna łazienka była juz gdzieś na początku, pewnie że była...gapa ze mnie ...jakos mi to umkneło komoda Ikea super....wlasnie taka miala byc tez u mnie w sypialni ale teraz nie wiem kiedy sie jej doczekam. Mi sie w niej najbardziej podoba to że szuflady są głeboookie i miesci sie w nich sporo rzeczy. ta która jest u mnie przez pomyłke (węzsza a wyzsza) słuzy teraz d przechowywania dosłownie wszystkiego, wkładam d niej rózności i wkładam i ciągle mam miejsce Ja mam ogromną chandrę... doła i nie wiem jeszcze jak to nazwać... ale w czwartek idę na SPA więc może wrócę w lepszym humorze u mnie taki stan rzeczy przecietnie co dwa dni .... chyba by nawet SPA nie pomogło.... właśnie a propo SPA Ty w tym momecie teraz gdzies pewnie się wylegujesz na masazu lub czyms innym równie przyjemnym Pozazdrościc Inka biureczko ciekawie sie wyglada... u mnie tez chciałabym pokoik komputerowy na dle zrobic tam gdzie na razie są stare mebelki (i sliwkowa ściana) miło by było posiedziec na wygodnym krzesle z komputerem na biurku a nie na kolanach choc ostatnio używam ciekawego wynalazku z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20078234 powiem ze bardzo wygodnie się przy siedzi np na sofie, mozna go regulowac na wysokośc i pod katem blat naprawde super tylko że ja mam w bardzo nie wyjsciowym kolrze NIEBIESKIM który do niczego mi nie pasuje ...wiec jak goscie maja przyjśc to go wynoszę po spizarki a tak na marginesie to zimno dziś jakos nie???? Ja juz WIOSNĘ chcę BAAARZO!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 hej hej hej właśnie wróciłam z wylegiwania się było cudnie... olałam wszystkie zmartwienia i dałam się wymasować z każdej strony I jeszcze pedicure zrobiła mi gratis Polecam takie odprężenie... zwłaszcza Tobie Celinko pewnie wiesz dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 22.01.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 (edytowane) C Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnula86 25.01.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Świetne wnętrze:)) bardzo podoba mi sie skora w salonie i drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 26.01.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 (edytowane) W Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 26.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć Inko zapuściłam się ostatnio z FM, zaglądam a tu komoda ładniutka u Ciebie co w dalszej kolejności planujecie? A możesz napisać czego nie miałaś jak się przeprowadzałaś? Staram się jakoś pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnula86 26.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj czarnula86!! Bardzo mi miło że się podoba , zapraszam częściej! jeszcze dużo pracy przed nami, więc z biegiem czasu zdjęć powino być więcej (oby jak najwiecej ) Bardzo chetnie zajrze tu nie raz bo jest co ogladac:) i zycze by tych zdjec i spelnionych marzen bylo jak najwiecej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 26.01.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 (edytowane) j Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 26.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Hej kobietko Dawno mnie nie było... ale jakoś tak dzień za dniem mi leci,że nie miałam głowy do forum Miałam jechać do Polski porobić coś w domu na dłuższy czas a okazuje się że będę miała tylko 2 dni na dom. Pomieszały mi się sprawy z socjalem tutaj i nie mogę jechać na dwa tyg. Ale i tak mam zamiar całe te dwa dni poświęcić na mycie łazienek i malowanie ścian w dwóch pokojach Nie mogę się doczekać W czwartek rano lecę do Niemiec na kilka dni do siostry Mam nadzieję,że spędzę ten czas obficie hihi... bo jadę siostrze pomóc w przeprowadzce do nowego domu, więc może coś do swojego upatrzę ciekawego Pozdrawiam cieplutko i do napisania po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 27.01.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 (edytowane) H Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 28.01.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 eee to relax jak schodów nie masz i mieszkacie żartuje, ja mam w planach jedną łazienkę i kuchnie zrobić na gotowo, wiadomo podłogi muszą być, najwyżej sie kupi jakieś materace i przeżyjemy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 28.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Hej Ta komoda jest świetna, a biurkiem się nie łam, u mnie pełno nietrafionych rzeczy i decyzji, tego się nie uniknie. Podpiłuj i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 02.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oooo tu tez cisza. Haloooo jest tam kto???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 02.02.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 (edytowane) J Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 02.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hej wpadłam tylko na chwilę powiedzieć cześć i zameldować,że powróciłam z wojaży hihi... jutro postaram się wrzucić zdjęcia do albumu moich nowych nabytków miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.02.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 (edytowane) W Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hej niestety nie wgrałam jeszcze tych zdjęć, bo miałam dzisiaj za dużo na głowie. Ale mam nadzieję,że uda mi się to zrobić jutro także cierpliwości pozdrówki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 03.02.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 (edytowane) n Edytowane 11 Października 2013 przez Inka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 skoro tak bardzo czekasz to obiecuję,że jutro wkleję a nie tylko postaram się wkleić miłej nocki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej!! Zgrałam do albumu kilka zdjęć tego co nabyłam Kupiłam doniczki plecione do salonu... zdjęcie robione komórką dlatego kolory trochę nijakie i lekko przekłamane i kupiłam też pomarańczowy bieżnik na stół i serwetkę ecru... a pomarańczową serwetkę dostałam od mojej siostry. Dała mi również fajne sztuczne gerberki (ozdoby) ale nie wzięłam ich ze sobą oraz różne inne duperelki. Ona przeprowadza się do nowego domu i już nie chce pomarańczowych dodatków, dlatego mi oddała. Aaa... no i dała mi też lniany obrus i satynowy jak serwetka woal na karnisz ale nie mam jak zrobić zdjęcia bo to długie strasznie Ale wszystko pasuje do siebie kolorystycznie Nie chcę za bardzo zaśmiecać twojego dziennika ale może pozwolę sobie wkleić kilka zdjęć http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/32176161_doniczki_do_salonu__2_.jpg doniczki mam dwie... mniejszą i większą, ale powiem siostrze,żeby mi jeszcze jedną małą kupiła http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/32176170_serweteczki.jpg ta serweteczka jest na żywo piękna http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/32176188_serweteczki__2_.jpg takie dwie dostałam od siostry... ta kratka super się mieni czego na zdjęciu nie widać http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/32176178_serweteczki__3_.jpg i taki bieżniczek kupiłam... oczywiście kolory ma ładniejsze w rzeczywistości reszta rzeczy została u mojej siostry i dopiero będę mogła się pochwalić nimi jak będzie urządzony salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts