fajter 24.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kupiłem lodówkę(stal mierdzewna) z plamami po kleju po taśmach i mam pytanie czy ktoś wie czym to umyć bezpiecznie.Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Człowiecze o co ci chodzi???? To już jest twój trzeci wątek z tym pytaniem Poprzednie odpowiedzi cię nie satysfakcjonują czy jak, bo się pogubiłam Może użyj opcji "szukaj" ... Jest u góry po prawej stronie ... Jeżeli cię to przerasta, to odpowiadam ponownie - ogrzej suszarką (taką do włosów) i zetrzyj papierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 24.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 klej po folii na nierdzewce łatwo wyczyścić rozpuszczalnikiem z zawartością ksylenu - schodzi jak pomaśle - kiedyś maiłam sporo do wyczyszczenia i bardzo łatwo zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts