revalidon 24.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Przymierzam sie do położenia kostki granitowej i chciałem z grubsza oszacować ile potrzeba innych materiałów... Mam wiec kilka pytań do doswiadczonych w tym temacie... Jaką podsypka najlepsza i ile jej idzie np. na metr kwadratowy... Jak zasypka najlepsza /piasek czy piasek granitowy/ i ile tego idzie na metr...? A może jeszcze coś o czym nie wspomniałem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 25.09.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Podciągam... czyżby wszyscy mieli tylko Polbruk, Pozbruk, Baumę, Jadar, Libet..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 25.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 WitamJa zrobiłam niestandardowo, ponieważ nie posłuchałam brukarzy, ponieważ wiem, że mam racje. Normalnie to wybierasz ziemie, sypiesz piach tłuczeń ubijasz i potem kładziesz granit na podsypce. Ja wybrałam ziemie podsypałam trochę piachu na to niesort i ubiłam i potem układali kamienie na podsypce. Pewnie i jeden i drugi sposób ok, ale ja po ubiciu niesortu miałam już gładką twardą tafle, która ma spad do drogi i ciągle jest w stanie nienaruszonym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts