kkriss 25.09.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 WitamZamierzam kupić dom i mam pytanie. Wiadomo, że podatek od czynności cywilnoprawnych płaci kupujący, a więc ja. Ale ile mam czasu od podpisania umowy przy notariuszu na zapłacenie tego podatku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 25.09.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nie masz czasu, podatek musisz zapłacić u notariusza. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkriss 25.09.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 hmm, czyli rozumiem, że można tylko przynieść gotówkę.Trochę kiepsko, ale cóź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 25.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 U niektórych notariuszy przy dużych kwotach można wcześniej zapłacić przelewem, tak by w dniu transakcji pieniądze były już na koncie kancelarii notarialnej. Ja niestety musiałam przynieść gotówkę (prawie 5 tys za wszystkie opłaty i pcc), co wiązało się z odwiedzinami w kilku bankomatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts