siwa216 25.09.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zastanawiam się na kupnem AGD przez internet, ale nigdy jeszcze niczego w sieci nie kupowałam. Proszę napiszcie mi co kupujecie w sieci a czego w życiu przez inernet byście nie kupili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 25.09.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wszystko kupuje w sieci AGD również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 25.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 obecnie cały sprzęt agd mam z netuteż miała obawy ale wszystko było okbrałam ze sklepów które mam już sprawdzone, bądź takie które mają dużo pozytywnych opinii - korzystałam z wyszukiwarki ceneo różne małe sprzęty agd czy rtv też mam z netu, meble też telewizora trochę baliśmy się wziąć z netu, być może też byśmy kupili ale akurat trafiliśmy na przecenę w sklepie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 25.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja również nie mam obaw przed zakupami w necie. Większość wyposażenia domu mam z netu, a ostatnio nawet sceptycznych rodziców zaopatrzyłam w agd, bo jak stwierdzili "jednak można spooooro zaoszczędzić" Jedynie ubrań nie kupuje przez net bo bez przymierzenia nie da rady żebym cokolwiek kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 My rowniez duzo rzeczy kupujemy w sieci. Najpierw chodzimy po sklepach, szukamy tego co nas interesuje, ogladamy, dotykamy, probujemy, a potem spisujemy producenta, model i takie tam, i szukamy tego samego w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 My rowniez duzo rzeczy kupujemy w sieci. Najpierw chodzimy po sklepach, szukamy tego co nas interesuje, ogladamy, dotykamy, probujemy, a potem spisujemy producenta, model i takie tam, i szukamy tego samego w sieci. bardzo podobnie robię z moimi klientami - po co mają przepłacać, wiadomo, że przy budowie szuka się w każdym miejscu oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 25.09.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A czy za takie zakupy np sprzęt AGD mozna zapłacic dopiero przy odbiorze towaru (wiem że pewnie jest coś na ten tamat napisane przy danym artykule, ale chciałam zapytac jak to jest w rzeczywistości?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 25.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 oczywiście że można - no chyba że sprzedawca na to nie wyraża zgodyale generalnie duże internetowe sklepy dają taką opcje, tyle że wychodzi drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wszystko kupuje w necie, gdyby teraz nie bylo takiej mozliwosci nie wiem co bym zrobila Nie znosze chodzic po sklepach, no i nie mam na to czasu, a z dzieckiem nie mam ochoty i sily Czesto jest tak, ze na zywo widze cos po raz pierwszy dopiero jak to ktos do mnie przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts