Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co myślicie o takim zestawieniu kolorów do salonu

Eluś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Myślałam o pomarańczowych dodatkach ale nie mogłam się przekonać. I na pewno dywan w takim kolorze odpada. I tak naprawdę przy wyborze nie kierowałam się kontrastem lecz chciałam wnieść więcej energii do bardzo zimnego smutnegoo salonu. Marzą mi się beże i bardzo jasne kolory. Ale mój salon jest bardzo eksploatowany boję się że nie będzie to praktyczne. Na ścianach mam bardzo zimny i ciemny kolor ale na zdjęciach wyszło jakoś inaczej.

Poduchy w kolorze jak najbardziej, zasłon nie dawałabym tak intensywnych, a jedynie z dodatkiem dodatkowego koloru (tautologia, ale mam nadzieję, że zrozumiała :p )

Dywan w kolorze neutralnym

z dodatków "ożywiających" możesz dać świeczki

Jeśli musisz miec obrus/ bieżnik na ławie, nie musi być on biały

Dzięki za odzew. Kolor ścian no cóż istne wariactwo najpierw zrobiłam mroźny poranek to taki siwy a potem przemalowałam po miesiącu na ten zielony. Miał być oliwkowa zieleń a wyszła mocno nasycona barwa. Trzeci raz przemaluję za jakiś czas. Na razie mąż by mnie posądził o szaleństwo. Wiecie co te zdjęcia zupełnie nie oddają prawdziwego koloru ścian. W ogóle przy urządzaniu salonu się pogubiłam .Na usprawiedliwienie mam tylko tyle że kanapy zostały kupione do innego pomieszczenia a potem wylądowały w salonie.

Reasumując proszę o pomoc jakie powinnam kupić dodatki dywan, poduchy, itp. Ściany za jakiś czas przemaluję .Spać nie mogę od dwóch dni przez ten salon. Ale dobrze, że mnie oświeciło i wrzuciłam te fotki

ten pokój jest super , właśnie o to mi chodziło

ale nie rozumiem obawy o utrzymanie porządku - i tak masz jasne kanapy (to dla mnie byłoby największe wyzwanie z utrzymaniem czystości), ale skoro już je masz to beżowe ściany nie robią najmniejszego problemu

sama mam teraz jasny beż na ścianach - wygląda super, do tego wiśniowe meble - bardzo mi się to podoba