kasiola77 25.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja proponowałabym poduszki i zasłony - oliwka z brudnym pomarańczem - wzorki, może kratki ? dywan - spokojny beż, odcienie brązu ,raczej jednolity ogólnie kolorystycznie mogłoby to pasować też do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Do kupienia np. w tym sklepie http://www.koncept-grajkowscy.com.pl/ znalezione w googlach, ale pewnie takich sklepów więcej może na allegro poszperaj?? w komforcie możesz spokojnie popatrzeć, chociaż co fajniejsze wzory, nie są wystawione na sklepie, tylko w katalogach trzeba patrzeć pasowałby też jednolity, tylko nie taki mocno włochaty - beż, oliwka, krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Gdzieś w głowie też takie pomysły miałam,ale moje znajome tak szaleją z kolorami że mi poprostu odbiło sory za wyrażenie.Ale jestem wściekła na siebie niby oczytana,oglądam programy, z wystrojem wnętrz a takie bezguście zafundowałam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Bardzo podobny mam kominek i okno ale udało ci się wyszperać.Dzięki że mi doradzacie.Teraz wiem już czego się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 spokojnie, nie ma tragedii, gorsze rzeczy widziałam wymień te malinowo-różowe dodatki i będzie lepiej, kolor możesz jak najbardziej mieć, ale raczej nie w tak intensywnej ilości dodasz jeszcze np. pomarańczowe świece, np. na dużym świeczniku, albo takie same, sotojące na komodzie (np. różnych wielkości) i już będzie kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzisiaj zaraz po pracy oddaję i szybko chcę zapomnieć że je miałam. Nie wiem czy dzisiaj zdecyduję się na zakupy może odczekam poszperam. Na usprawiedliwienie tylko napiszę, że te dodatki o każdej porze dnia wyglądają inaczej. Wieczorem są bardziej bure. Właśnie kolor zafunduję sobie w drobiazgach.Nie daje mi spokoju ten dywan. Czy iść w jednokolorowy np. czekoladowy ,beżowy, bardzo jasny typu sahg. Co myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja bym dała jasny i nie żaden włochacz a z kupowaniem faktycznie poczekaj, poszperaj, co nagle to po diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ta poducha mi się bardzo podoba http://img30.imageshack.us/img30/9431/accessoriespartdl39ab2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 No to musisz dzielnie szukać, bo tę akurat znalazłam w grafice googlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a jaki powinnam kupić wełniany? teraz modne są włochacze i wybór kolorów największy coś mają w sobie, widzisz znowu wyłazi bezguście nawet mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 25.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 zastanów się jeszcze czy wogóle chcesz dywan !!jeśli masz ładną podłogę to bym dywan pożegnałaten stolik kawowy postawiłabym przy kanapie a na nim jakiś ozdobny talerz, na nim np. muszelki a pośrodku kwadratowa świeca w kolorze czekolady (albo 3 świecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Skarbie pokombinuj dla mnie z tym dywanem, nie musi być wyszukany. Bo jak dzisiaj ogołocę dom to mąż straci cierpliwość i sam kupi. A wtedy to już nie odwiozę do sklepu .Możesz wejść na stronę Komfortu i coś przykładowego wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 modne są też intensywne kolory, ale nie do każdego wnętrza pasują, prawda?? wełniane są dość drogie, ale są też fajne "sztuczne", dobrej jakości, za niższą cenę przejdź się do sklepu, pooglądaj, podotykaj i napisz, co najbardziej pasuje Ci do całości to, że coś Ci się podoba, a nie pasuje do Twojego salonu, wcale nie jest bezguściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cynamonka wiesz muszę mieć dywan ja prawie nigdzie nie mam dywanów ale w salonie przy kominku ,może kupię skromny neutralny ale bez dywanu będzie łyso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 to nie ogołacaj domu, tylko poczekaj do pon., a w jutro z męzem do komfortu na oglądanie - kolory na stronie www nie oddają rzeczywistosci, poza tym przez ekran nie dotknie się dywanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Myślę, że z wystrojem jest jak z ciuchami, podobają mi się na manekinach w sklepie ale nie koniecznie ja w nich będę dobrze wyglądała. Mimo wszystko dostałam lekcję. Kupię fajny niedrogi dywan sztuczny. To zawsze alternatywa że można go się za jakiś czas pozbyć. Ten który kupiłam kosztował dla mnie aż czy dla niektórych tylko 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 25.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Eluś ja nigdzie nie mam dywanów, generalnie pozbyłam się ze względu na alergie na kurzale ogólnie za nimi nie tęsknię w Twoim wypadku najwyżej jednokolorowy w ciemniejszym beżu będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 25.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to jak dla mnie zdrowo przepłaciłaś za ten dywan - spróbuj może na allegro znajdzie się amator, któremu akurat do wnętrza będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 25.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Lubię taki odcień malinowego i też mam go ale w swoim pokoju -sypialni. W salonie nie dawałabym go.( mimo że kiedyś w pismach wnętrzarskich sugerowano takie dodatki) Jeżeli nie lubisz lub uważasz że pomarańczowe dodatki byłyby zbyt mocne to może, oprócz proponowanych już kolorów coś z ciemnej czerwieni? Co do dywanu to daje on wrażenie przytulności ale może trochę mniejszy, na długość sofy ale węższy. Wtedy, jeśli podoba ci sie kudłaty to niech będzie. Duży mocno kudłaty wg mnie byłby niewygodny do chodzenia.Jeżeli chcesz załatwić wszystkie dodatki za jednym wyjściem do sklepów czy zamówieniem w internecie to nie rób tego. Zastanów się w których z proponowanych kolorów czujesz się najlepiej, które lubisz mniej które więcej, które cię drażnią. Dodatki dobiera się nieraz latami. NIe od razu w sklepie znajdziesz to co ci na prawde pasuje. Czasami przypadkowo spotyka się rzecz i od razu się wie że będzie pasowac super a czasami chodzisz tygodniami i ciągle to nie to ( przynajmniej ja tak mam) Takie urządzenie od razu i aby wszystko pasowałao dobre jest dla mieszkania pod wynajem , hotelu lub biura a nie własnego salonu, w którym mamy czuc się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.09.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jestem chwilę mnie nie było. Jeśli chodzi o dywan dodatki to mam komfort mogę zwrócić do sklepu. więc to zrobię. Kolor jest bardziej spokojny nasycony a po południu bardzo stonowany, ma coś w sobie ,ale tak jak pisałam zupełnie nie oddają tego zdjęcia. O ile dywan może i taki jest ale ściany są dużo ciemniejsze bardziej szare a kolor jest bardzo nasycony. Nic to za bardzo nie zmieni ale spróbuję wrzucić lepsze ujęcie koloru ścian. Nie skupiam się na nich bo jak pisałam za jakiś czas kiedy będzie możliwość zmienię go jasno beżowy, erki, Pomarańczowy czy też kolory jesieni są ok. lubię ten kolor myślę, że w dodatkach bardzo chętnie bym go widziała. Ale stonowany nie taki jak na kamizelkach pracowników robót publicznych .Choć znajoma powiedziała mi że jest mało elegancki. Ja myślę, że to zależy od wielu czynników i jej opinią nie będę się sugerowała. Myślałam, że dobrze jest kupić wszystko razem w jednym sklepie. Zawsze mi tego brakowało. Bo jak kupiłam jedną rzecz to potem za nic nie mogłam dobrać innej. Ale ostudziliście mój zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts