ewa_rk 26.09.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Szukam opinii użytkowników plastikowych skrzynek do licznika gazu zlokalizowanego na granicy posesji. Mam wątpliwości, czy nie są zbyt łatwe do zniszczenia. Nie mam ogrodzonej posesji i nie prędko będzie ogrodzona - w planie jest budowa drogi, wcześniej kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 26.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Przede wszystkim zwróć uwagę na wykonanie zawiasów drzwiczek. Jeżeli, jako zawias, jest to tylko drut w otworach drzwiczek to nie polecam - po kilku otwarciach otwory na drut są rozerwane i to nie z winy użytkownika. Poza tym porządny plastik czy metal wybór zależy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 U nas plastikowa, ale w zawiasy nie zaglądałam. Całośc wygląda dość solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 27.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 U nas tez jest z plastiku-ciemny brąz. Dwa lata nic się nie dzieje.Sąsiad ma metalową-3 lata i zaczyna rdzewieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts