DOŚWIADCZONY1719505707 26.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 w miejsce istniejącego budynku gospodarczego (drewnianego ) z roku 1975 ze względu na zużycie 3 ściany i dach zastąpiłem konst. metalową (kontownik, blacha z trzech stron (bez fundamentów,ale zrobiona wylewka) Zostało to zrobione w 2000r.pow. 23,5m/kw.nie zgłaszałem tego . ten obiekt istnieje na mapce ewid. gruntuczy mogę ponieść jakieś konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valdi12 26.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Jak nikt nie podkabluje to do końca świata będzie to mogło stać.Podatek od nieruchomości płacisz za to cudo?Ale jak już UM się dowie to może zacznie temat drążyć. Niemniej nie ma strachu-zawsze uratuje Cię -"remont dorażny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOŚWIADCZONY1719505707 26.09.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 dzięki za odpow.A tak na marginesie ,to podatek płacę od nieruchomości i budynkówta wiata służy mi do przechowywania pojemników na śmieciw ilości 4 szt,złom, i drzewo na opałsłuszałem że na wiatę śmietnik nie jest wymagane ani pozwolenie ,ani zgłoszenie ale może się mylęczy można to zalegalizowac i w jaki sposóbtak jak pisałem jest wyszczególniona na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valdi12 26.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 czy można to zalegalizowac i w jaki sposób No ale po co ? skoro piszesz : tak jak pisałem jest wyszczególniona na mapce Pies z kulawą noga o nią nie zapyta... słuszałem że na wiatę śmietnik nie jest wymagane ani pozwolenie ,ani zgłoszenie ale może się mylę Własnie, mylisz się bo wiata jest wiatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOŚWIADCZONY1719505707 02.10.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ale jężeli chciałbym, ją zalegalizować (np;sprzedaż niruchomości ) -jakie to są koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O jakiej legalizacji mówisz – bo nie rozumiem. Jeśli obiekt ten jest uwidoczniony na mapie, jeśli płacisz za niego podatek, jeśli w wyniku prac konserwacyjnych nie nastąpiło „przemieszczenie” na działce, posiada takie same wymiary – to po co chcesz przysparzać dodatkowej pracy urzędnikom. Miej litość człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOŚWIADCZONY1719505707 02.10.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 DZIĘKI ZA POCIESZENIEAle w dzisiejszych czasach,a nóż komuś się nie spodoba ,i zacznie kopać i wydawało mi sie że może podłozyc świnię tyle teraz wszędzie słychac , ze ludzie strasznie lubią sie bawić w rożnego rodzaju c.b.a.A człek chce w miarę spać spokojnie JESZCZE RAZ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOŚWIADCZONY1719505707 02.10.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 DZIĘKI ZA POCIESZENIEAle w dzisiejszych czasach,a nóż komuś się nie spodoba ,i zacznie kopać i wydawało mi sie że może podłozyc świnię tyle teraz wszędzie słychac , ze ludzie strasznie lubią sie bawić w rożnego rodzaju c.b.a.A człek chce w miarę spać spokojnie JESZCZE RAZ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts