zloty 26.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Mieszkam w domu z lat 50-tych parterowy. Poddasze jest, ale zbyt niskie i żeby je zaadaptować na cele mieszkalne trzeba podnieść i zmienić konstrukcję dachu.Dom 10x10 zbudowany ze szlaki (odpady hutnicze w szalunkach wylewane). Odkopałem kawałek fundamentu jest na 1 m (ściana fundamentowa) grunt - piasek. Strop drewniany. Interesuje mnie czy ktoś przerabiał podobny temat i czy w ogóle jest to możliwe zrobić. Dobudować się za bardzo nie dam bo działka malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga__ 27.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Na tym forum bardzo dużo osób dobudowuje poddasza. Zajrzyj na przykład tutaj:http://forum.muratordom.pl/do-budowa-poddasza-juz-mieszkamy,t110356.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Pewnie jest to mozliwe. Wszystko jest kwestia ceny i stanu budynku.Spójrz jak to wygladało u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts