Gość BC 19.12.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Mam pytanie do osób orientujących się w przepisach: w moim rodzinnym miescie na mojej rodzinnej ulicy rozpoczęto budowę kanalizacji - nareszcie Ale zeby nie było łatwo miasto zazyczyło sobie dopłate od wszystkich za inwentaryzację po budowie i za nowe pozwolenie na budowe - stare niestety stracilo waznosc. Budowa miala rozpocząc sie w lipcu, faktycznie rozpoczęla sie pod koniec listopada. Czy w tej sytuacji mozna sie stawiac? Nie ukrywam, ze dodatkowe 500-600 zł dla moich Rodziców to duza kwota, tym bardziej, że sami zaplacili za projekty przyłączy, mapki i inne cuda. Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam wszystkich swiatecznie, baśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 19.12.2003 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Basiu, nie pomogę, bo się nie znam. Ale mam pytanie, bo mnie czeka to samo - ile kosztowało do tej pory to wszysystko.Może być na priva.Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BC 20.12.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Pojade do domu na Świeta i sie dowiem. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts