magangs 27.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Garaż w bryle budynku, nad nim sypialnia. Chcę go docieplić od wewnątrz styropianem, tzn. sufit i ścianę sąsiadującą z salonem. Jak to po kolei idzie? Czy ociepla się tak jak elewacje zewnętrzne (styro+siatka itd.) i na to daje tynk wewnętrzny jak w każdyn innym pomieszczeniu? Czy 5cm styropianu wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Garaż w bryle budynku, nad nim sypialnia. Chcę go docieplić od wewnątrz styropianem, tzn. sufit i ścianę sąsiadującą z salonem. Jak to po kolei idzie? Czy ociepla się tak jak elewacje zewnętrzne (styro+siatka itd.) i na to daje tynk wewnętrzny jak w każdyn innym pomieszczeniu? Czy 5cm styropianu wystarczy? Można robić na kilka sposobów. 1. - jak wyżej - styro,klej, siatka, klej, grunt, farba 2. - ruszt, wełna, płyty GK Jeżeli garaż nie ogrzewany to 5 cm jest mało, dać 10 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 mi z OZC wyszło że 5cm eps038 jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts