magangs 27.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mam kwadratowy salon 5,5 x 5,5m i przede mną jego urządzenie. Pytanie do osób, które też miały podobny kłopot - jak go urządziliście? Wszelkie inspiracje opisowe, fotki, linki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 27.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Bez szkicu co gdzie masz (okna, drzwi, kominek, taras....) ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 27.09.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mam kwadratowy salon 5,5 x 5,5m i przede mną jego urządzenie. Pytanie do osób, które też miały podobny kłopot - jak go urządziliście? ale jaki klopot? kwadrat to najlepszy ksztalt do urzadzania klopot to tramwaj lub pieciokat jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 27.09.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja tez mam kwadrat 5.16x5.16m i napisze tak jak przedmówca kwadratowy salon jest najlepiej urządzić najprościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 29.09.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no to ja mam na ten temat nieco inne zdanie i więcej pomysłów na podłużny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 29.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Nie podając szczególów jakie meble juz masz, co chcesz miec w salonie i jaka ma on spełniac funkcję, jakie kolory i materiały lubisz , jaki układ drzwi i okien odpowiedź narzuca się sama, urządź jak chcesz. Możliwości mnóstwo a kwadrat to żaden kłopot. Czy chcesz miec komplet wypoczynkowy i tv, jeśli często przyjmujesz gości to większa ława jeśli mało osób w domu i rzadko goście to mały stoliczek. Czy chcesz super nowocześnie czy tradycyjnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts