aczuc 23.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Kto mi powie, gdzie kupię elementy potrzebne do zrobienia takiej lampy?? http://www.potterybarn.com/pbimgs/rk/images/dp/wcm/201022/0220/img2m.jpg nie będzie gafy, jak powtórzę pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 24.06.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 witam serdecznie, sie wpraszam bo mi sie podoba:) Jestem zauroczona twoim wykuszem, aż żałuje że mam mniejszy (tak mi sie przynajmniej wydaje), ale z drugiej strony ciesze sie, że go mam, bo u ciebie zobaczyłam jakie wykusze są ...hmmmmm.... piękne, "otwarte", zaj******te poprostu bedę się upominać o foty po przeprowadzce:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Famelio a ten drugi pokazywany przez Ciebie stół to skąd? ( w sensie jaka firma, sklep) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 24.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jak facet od ogrodzenia usłyszał, że przeprowadzka w sobotę, za skarby nie chciał mi uwierzyć... Ale jaja:) he he My tez wprowadzaliśmy się dość wcześnie, parkiet nie był cyklinowany jeszcze, ale kuchnia i łazienka poza drobnymi dodatkami prawie były w całości. I też niektórzy nie mogli uwierzyć. Tak że próbuje sobie wyobrazić mine tego gościa Jak pokazałaś tą figurkę z tortu to sobie pomyślałam, że tak dawno nie oglądałam mojego albumu i tak rzadko się wspomina ten piękny dzień. Rok temu we wrześniu też mieliśmy 2 rocznice, nie świętowaliśmy jej zbytnio bo to było 2 tyg przed wprowadzeniem i dość rzeczy na głowie było. Moze znajdziemy czas odbić to sobie w tym roku... Tobie też tego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.06.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Agnieszko - ja również życzę Wam udanych kolejnych lat.Piękny prezent sprawiliście sobie na rocznicę!!! Jeśli dobrze rozpoznaję to jeden ze stołów to IKEA ? Ja jestem bardzo zadowolona z mojego, chociaż mógłby być o jakieś 10-15 cm szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.06.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Anetko, dziękujemy nie będzie gafy, jak powtórzę pytanie? Witaj! Ja też wciąż czekam na podpowiedzi forumowych złotych rączek witam serdecznie, sie wpraszam bo mi sie podoba:) bedę się upominać o foty po przeprowadzce:) Zapraszam gorąco, witam u siebie, fotek będzie pod dostatkiem..Na razie czuję się w wykuszu bardzo.. obnażona z ulicy widać, co na stole stoi (pomijając fakt, że nie mamy stołu ) Famelio a ten drugi pokazywany przez Ciebie stół to skąd? ( w sensie jaka firma, sklep) Agnieszko - ja również życzę Wam udanych kolejnych lat.Piękny prezent sprawiliście sobie na rocznicę!!! Jeśli dobrze rozpoznaję to jeden ze stołów to IKEA ? Ja jestem bardzo zadowolona z mojego, chociaż mógłby być o jakieś 10-15 cm szerszy. A nie Wszystkie stoły to Paged Meble (Alunek nie wiem czemu, Twojego stołu nie znalazłam w IKEI - wycofali serię? ) Ale jaja:) he he My tez wprowadzaliśmy się dość wcześnie, parkiet nie był cyklinowany jeszcze, ale kuchnia i łazienka poza drobnymi dodatkami prawie były w całości. I też niektórzy nie mogli uwierzyć. Tak że próbuje sobie wyobrazić mine tego gościa Jak pokazałaś tą figurkę z tortu to sobie pomyślałam, że tak dawno nie oglądałam mojego albumu i tak rzadko się wspomina ten piękny dzień. Rok temu we wrześniu też mieliśmy 2 rocznice, nie świętowaliśmy jej zbytnio bo to było 2 tyg przed wprowadzeniem i dość rzeczy na głowie było. Moze znajdziemy czas odbić to sobie w tym roku... Tobie też tego życzę. Inka14 my nie mamy kuchni wcale, prysznic na razie nie działa (podłoga bez fug), tylko kibelek i umywalka. I stare meble z mieszkania My album mamy tylko z kościelnego i podróży poślubnej, z cywilnego album i zdjęcia czekają na zgrabne połączenie ich w całość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.06.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Och na prawdę zapowiada się tu pięknie; ten wielki wykusz, swietne podłogi...i zwierzaki jakie szczęśliwe! a kuchnia? poco ci kuchnia, niepotrzebnie byś tylko przytyła... a prysznic? po co prysznic na budowie? nastepnego dnia po kąpieli i tak będziesz cała w pyle ;)pozdarwiam i zycze dużo radosci w trakcie czekającej Was partyzantki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.06.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 AMFI jak ja się cieszę że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.06.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Przepadło, sprzęt zamówiony. Poszło "po taniości", sprzęt w całości TEKA: Okap (tylko 90 a nie 60): http://image.ceneo.pl/data/products/7376162/product.jpg Zlewozmywak (jedyne marzenie kuchenne zrealizowane w 100%) http://image.ceneo.pl/data/products/877523/product.jpg Płyta najpopularniejsza z popularnych: http://image.ceneo.pl/data/products/2141246/product.jpg Piekarnik: http://image.ceneo.pl/data/products/2141257/product.jpg Dziś też wpłaciłam zaliczkę za meble kuchenne, tak więc czeka nas co najmniej miesiąc zupek w proszku... albo bujania się po restauracjach (jak mąż przeczyta, zaraz mi to z głowy swoim nowym młotkiem wybije ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.06.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Famelio doszły mnie słuchy ,ze się przeprowadzasz? Gratuluję przeprowadzki....coś czuję ,że wszyscy się przeprowadzą a, ja jeszcze będę gnić na starych śmieciach! Wkurzam się:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.06.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No, słuchy nie kłamią Już jutro śpimy na budowie Gdybyśmy nie byli zmuszeni okolicznościami uwierz mi, chętnie pozostalibyśmy jeszcze na wygodnych starych śmieciach ty wprowadzisz się za to na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Famelia super - ja też już chciałabym się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 25.06.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dziś też wpłaciłam zaliczkę za meble kuchenne, tak więc czeka nas co najmniej miesiąc zupek w proszku... albo bujania się po restauracjach (jak mąż przeczyta, zaraz mi to z głowy swoim nowym młotkiem wybije ) Dobrze myślisz żono, na obiadki będziemy jeździć do mojej mamusi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 26.06.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 AMFI jak ja się cieszę że wróciłaś zmartwychwstanie mam podobny okap, jest suuuuuper!!! bardzo go lubie płyta: teraz wybrałabym z "palnikiem pod brytwannę", miałam prze z 10 lat taki palnik i nie używałam, ale teraz kupilam płytę z okragłymi, to dostłam super zajebistą gęsirkę z AMC ! ale tak to już w zyciu jest ale super Ci zazdroszcze Famelio tej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.06.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Cześć I jak pierwsza nocka?? Co Wam się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 27.06.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Fam, i jak na swoich nowych śmieciach?? gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Pani na wlosciach!! I co i co? Jak sie spalo w nowym pieknym domu? Jeszcze zostaje Wam take away i jedzenie z mikrofali (ziemiaki tylko tak robie;)) jak tesciowa Wam wypowiedzenie da:D:D:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 27.06.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam koleżanki Nic się nie śniło - czy to dobra wróżba? Teściowa na razie spisuje się na medal: obiadki są codziennie A potem to już dania z mikrofali i eintopfy (koleżanka pożyczyła mi kuchenkę jednopalnikową) jako że kuchnia pojawi się za miesiąc Ale mamy też dobre wieści, ciepła woda powinna być do końca tygodnia Przeprowadzka odbyła się w połowie, dziś pakujemy resztę gratów i wywozimy jutro. Tak więc do wtorku mam dostęp do netu, potem już pozostaje czekać na zmiłowanie netii (obiecali do 21 lipca podłączyć u nas) Pierwsza noc... hmm.... byłaby idealna gdyby nie kocica Ona bardzo przeżywa zmianę otoczenia, miota się po chałupie (daliśmy ją do osobnego pokoju, ale było jeszcze gorzej) Całą noc chodziła po domu, ja co chwilę budziłam się i nasłuchiwałam, gdzie ona jest i co robi. Całe szczęście, obecność psa wpływa na nią kojąco. Dziś rano nie mogłam jej znaleźć i powiem szczerze nie życzę takich nerwów nikomu... Kamień w wodę Potem łaskawie przyszła, napiła się i zjadła tuńczyka. Wiem, że będzie jej tam wspaniale jak się wreszcie oswoi, ale martwię się o nią okrutnie. Bo to członek mojej rodziny Generalnie jest fantastycznie, gdyby nie świadomość, jak dużo pracy nas jeszcze czeka Od 1 lipca mąż ma urlop więc będzie ostra harówka, żeby jak najszybciej przypominało to wszystko Dom. A jako blokers z 30-letnim stażem mogę powiedzieć, że nie jest w domu nocą tak strasznie jak myślałam Bardzo dziękuję za pamięć, postaram się wpadać często i Was nawiedzać, jak się ogarniemy i net się pojawi - zamieszczę "domowe" fotki. Teraz intensywnie myślimy który stół w końcu wybrać, bo potrzebę stołu odczuwamy bardzo mocno. Chyba jednak weźmiemy śliczny nierozkładany... W końcu ile razy w roku ma się więcej niż 8 osób przy stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 27.06.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 jejku... ja Ci fajnie... mimo,że bez kuchni i wielu innych rzeczy (niby potrzebnych do życia) to zazdraszczam bardzo Ja od zawsze mieszkałam w domu, teraz (w Irl.) wynajmuję apartament w bloku i nienawidzę tych wszystkich sąsiadów i braku ogródka... a ty Blokerko szybko przyzwyczaisz się jak to super jest we własnych 4 kątach z ogródeczkiem i bez sąsiadów i nie będziesz chciała na nic tego zamienić Oby dobrze się wam mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.06.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Gratulacje, Famelio. Miłego mieszkania, wrzuć trochę fotek, jak już się "ogarniesz"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts