Famelia 10.06.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Małgosiu mnie też się podobają drzwi z gazetą, ale Golden Gate to dla nas miejsce szczególne - cel podróży poślubnej Mohag nawet mi nie mów, że masz też patent na drzwi blaszane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kluskowe Kocisko niesamowite:D:DAffrony piekne sa. U nas panowie tylko mowili, ze strasznie twarde i wszelkie skosy i dociecia byly robione u kamieniarza. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.06.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Piknie u ciebie... a okna masz zabójcze...pozazdrościć Tynki masz tradycyjne, czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.06.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tynki tradycyjne. Nie wiem, czy to dobrze czy źle. Tak wybrał mój mąż, on jest inżynierem w tym związku P.S. Też "szerlokuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.06.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Na poczatku mialam kleic jak Ty ... ale z czasem wpadlam ze walne sobie "grafiti" , jako fani Pink-a Floyd-a bedzie takie http://www.medimops.de/bilder/artikel/medium/0724383124329.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.06.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Maja, nie strasz mnie z ta twardością affronów Mohag fajny pomysł masz Dziewczyny, u mnie harmagedon i koniec świata. Ciemno jak w nocy, oberwanie chmury i grad taki, że boję się, żeby szyb nie powybijał. A na balkonie mój oleander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Maja, nie strasz mnie z ta twardością affronów Dziewczyny, u mnie harmagedon i koniec świata. Ciemno jak w nocy, oberwanie chmury i grad taki, że boję się, żeby szyb nie powybijał. A na balkonie mój oleander Przypuszczam, ze jak sie zaprzesz to jakas mocniejsza reczna maszyna tez je pociachasz jak chcesz. Nasi panowie wzieli wszystko hurtowo do kamieniarza i w 3 minuty bylo pociete. Marconi/Polcolorit w gornej lazience byl jeszcze gorszy i to kladziny pod skosami, wiec panowie sie nie przejmowali i zrobili wszystko razem. Tez sie troche obawiali o pekniecia przy recznym docinaniu, wiec woleli nie ryzykowac. Ale mysmy mieli sporo dociec, bo ani kuchnia, ani lazienka w kwadracie nie sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.06.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 To zalezy jaka kto ma maszynke u mnie caly granito-gres byl docinany u kamieniarza, bo niby sie nie da ... mysle fakt moze byc a teraz wlasnie inny magik kladl mi go w wiatrolapie ... uprzedzilam sumiennie ze moze miec problem z cieciem, to tylko reka machnal hihi wlasnie skonczyl fugowac cokoliki i nie slyszalam od niego zeby mial jakies klopoty. To byla zwykla reczna maszynka, ale smial sie ze jest niezwykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kluska jest super, niezmiennie! A affrony też super, szkoda, ze o nich wcześniej nie wiedziałam. Mój gres też był bardzo twardy, jakimś czymś diamentowym cięli!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.06.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Nareszcie, doczekałam się szarości w luksferach Wczoraj o 10 rano (dopóki słońce w nie nie zaświeciło) http://lh4.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TBSQbCDfQ5I/AAAAAAAAI7g/z8fV7YuHQnI/s512/DSC_8148.JPG I kominek przyjechał http://lh3.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TBSQcxPDs0I/AAAAAAAAI7k/eKCmaJXF2Ks/s512/DSC_8152.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 śliczne, czyli masz również wersję z szarością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.06.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Tak, ale przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 przed południem, albo w deszczowe dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.06.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 ...i zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.06.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 I znajdzie sie jeszcze pare sytuacji-okolicznosci zeby szarosci wydobyc naprzyklad machnac szara olejna hihi sorry ale mam dzisiaj gloopawke ide dzisiaj z sasiadkami na odpust w wiosce ... po ich wywodac jakie dobre wypieki tam mozna kupic, slodycze i rozne takie serwety, obrusy (sasiadki generacja po 60-tce) i pytaniu czy wybiore sie z nimi - powiedzialam ze bardzo chetnie, bo zawsze marzylam o pistolecie na kapiszony ... no turlaly sie po uliczce ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 nie ma się co śmiać, wczoraj robiliśmy przegląd starych zabawek syna, coby podarować dziecku koleżanki, mój Młody w ramach pożegnania z dzieciństwem zostawił sobie kilka na pamiątkę, między innymi piękną strzelbę Winchester zakupioną na odpuście podczas pobytu u dziadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.06.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ach, odpusty, wata cukrowa i pierścionek z pszczółką Mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.06.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Luksfery bez słońca wyglądają wspaniale:) Plyteczki też się super prezentują w kartonach, ale myślę, że wszystkie tu czekamy na już ułożone na gotowo:) A z odpustów zapomniałyście jeszcze o pradziadku jojo piłeczce na gumce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.06.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Faktycznie, mały tobołek na gumce też był No i moje ukochane cukierki "malinki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.06.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Malinki sa pycha, a mnie namowili zebym sprobowala "panska skorke" - jeny jakie to slodkie ... no nie to nie moja bajka. Pytalam skad to sie na dolnym slasku wzielo, to mowia ze z Warszawy przyszlo - pierwszy raz o czyms takim slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts