Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza stodoła - Dogodny c148a

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja, nie strasz mnie z ta twardością affronów :(

Dziewczyny, u mnie harmagedon i koniec świata. Ciemno jak w nocy, oberwanie chmury i grad taki, że boję się, żeby szyb nie powybijał. A na balkonie mój oleander :(

Przypuszczam, ze jak sie zaprzesz to jakas mocniejsza reczna maszyna tez je pociachasz jak chcesz. Nasi panowie wzieli wszystko hurtowo do kamieniarza i w 3 minuty bylo pociete. Marconi/Polcolorit w gornej lazience byl jeszcze gorszy i to kladziny pod skosami, wiec panowie sie nie przejmowali i zrobili wszystko razem. Tez sie troche obawiali o pekniecia przy recznym docinaniu, wiec woleli nie ryzykowac. Ale mysmy mieli sporo dociec, bo ani kuchnia, ani lazienka w kwadracie nie sa...;)

To zalezy jaka kto ma maszynke ;) u mnie caly granito-gres byl docinany u kamieniarza, bo niby sie nie da ... mysle fakt moze byc a teraz wlasnie inny magik kladl mi go w wiatrolapie ... uprzedzilam sumiennie ze moze miec problem z cieciem, to tylko reka machnal hihi wlasnie skonczyl fugowac cokoliki i nie slyszalam od niego zeby mial jakies klopoty.

To byla zwykla reczna maszynka, ale smial sie ze jest niezwykla ;)

Nareszcie, doczekałam się szarości w luksferach ;) Wczoraj o 10 rano (dopóki słońce w nie nie zaświeciło)

http://lh4.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TBSQbCDfQ5I/AAAAAAAAI7g/z8fV7YuHQnI/s512/DSC_8148.JPG

I kominek przyjechał :)

http://lh3.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TBSQcxPDs0I/AAAAAAAAI7k/eKCmaJXF2Ks/s512/DSC_8152.JPG

I znajdzie sie jeszcze pare sytuacji-okolicznosci zeby szarosci wydobyc ;) naprzyklad machnac szara olejna hihi sorry ale mam dzisiaj gloopawke :) ide dzisiaj z sasiadkami na odpust w wiosce ... po ich wywodac jakie dobre wypieki tam mozna kupic, slodycze i rozne takie serwety, obrusy (sasiadki generacja po 60-tce) i pytaniu czy wybiore sie z nimi - powiedzialam ze bardzo chetnie, bo zawsze marzylam o pistolecie na kapiszony ... no turlaly sie po uliczce ze smiechu ;)

nie ma się co śmiać, wczoraj robiliśmy przegląd starych zabawek syna, coby podarować dziecku koleżanki, mój Młody w ramach pożegnania z dzieciństwem zostawił sobie kilka na pamiątkę, między innymi piękną strzelbę Winchester zakupioną na odpuście podczas pobytu u dziadka! ;) :D