coffee82 21.06.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wpadam z rewizytą i co czytam, że przeprowadzka...no no no...Nie martw się my przeprowadziliśmy się włściwie na budowę jeszcze (w bloku w Krakowie, gdzie mieszkaliśy wcześniej przeżyliśmy pożar i to spowodowało, że nie chcialam tam dłużej mieszkać. Wolałam na budowie, ale u siebie...).Po tymczasowych schodach/drabinie chodziliśmy z rok chyba bo fachowiec od schodów nas olał i musieliśmy szukać nowego....Powiem krótko da się i tak mieszkać, a będąc na budowie można lepiej tak zwanych fachowców dopilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Hej, dzięki za wizytę Widzę, że wiele osób tak właśnie się wprowadzało, więc stres jakby maleje - skoro innym się udało, nam też się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.06.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 :jawdrop::jawdrop: Normalnie, nic nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.06.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jest bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.06.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Tak mi się podoba!!!! Spałam dziś tylko dwie godziny, ale właśnie skutecznie się obudziłam I mam za swoje, że ostatnio rzadko u Ciebie bywałam. U wszystkich, bo nie mam czasu Buuuuuuuuuuuuuu Famelia, naprawdę - ekstraśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Nelli, jako kolezanka po fachu doskonale rozumiem brak czasu - sama mam go mało ostatnio W wakacje nadrobimy Cieszę się, że Tobie się podoba, jako że sama wzdycham do Twojego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.06.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Pięknie się robi.... okrutnie podoba mi się wykusz z szarymi i drewnianymi płytkami... wprost cudnie kiedy przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 W sobotę i poniedziałek prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jeżuniu jak zazdroszczę Cofnęłam się do poprzedniej stronki i jak zobaczyłam łazienkę, a przede wszystkim ten dekor snake i te luksfery (tak to się chyba nazywa) jejku... jakbyś o jakieś 8 miesięcy wcześniej pokazała twoją podłogę to na pewno połączyłabym swój woodentic z affronem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.06.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Famelio Nie bluźnij dziewczyno narzekając na przeprowadzkę Sprzęty podstawowe (czyt. kibelek są), podłogi są i do tego cudne (oj wspaniale wyszedł affron z woodenticiem), a widoki masz takie, że rekompensują wszystko... Powinnaś sobie w wykuszu powiesić hamak, wylegiwać się i mieć w nosie, że sąsiedzi patrzą... A tak na serio to jesteście już na dobrej drodze, podstawowe rzeczy są więc mieszkać się da, a radość z zamieszkania pewnie bezcenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Jeżuniu jak zazdroszczę jejku... jakbyś o jakieś 8 miesięcy wcześniej pokazała twoją podłogę to na pewno połączyłabym swój woodentic z affronem W takim razie sorki, że robię to dopiero teraz Jako, że szklarz wycenił mi szybę prysznicową na 1300, w łazience też chyba pojawią się luksfery - kwadratowe, jasne, matowe Mąż zażyczył sobie kontrastów w łazience, więc fugi będą kontrastowe. Oby nie było zonka myszonik, już nie narzekam, staram się nie bać i cieszyć Obyś jak najszybciej dołączyła do mieszkających w nowym domu Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.06.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Byłam w piątek na Bartyckiej i macałam edilkamina idro 50 Czy u Was będzie układ zamknięty? No i jak doprowadzacie powietrze do kominka - z salonu czy z zewnątrz????? Rany ja też już tak kce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 My mamy w układzie otwartym - z płaszczem wodnym inaczej chyba nie można... Powietrze doprowadzamy z zewnątrz, rura biegnie w piwnicy i przez strop do kominka. Doczekasz się swojej przeprowadzki, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.06.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 U nas będzie układ zamknięty ano można. A jeśli chodzi o doprowadzenie rury z zewnątrz to chodzi mi głównie o wkład bo do idro chyba specjalne podłączenie trzeba dokupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Nic mi na ten temat nie wiadomo. Goście od kominków mają robić też zabudowę, nic nie mówili o specjalnym podłączaniu. I co, zdecydowaliście się na Edilkamina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 nie piszę bo zapeszę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 OK, jak sprawa się uprawomocni, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 21.06.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Fam, wow! Pięknie u Ciebie Zaczynałyśmy razem, Ty się wprowadzasz niebawem a my w czarnej d.... ehhh Piknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.06.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Julies, witaj Przykro słyszeć, że jeszcze nie masz swojego domku (masz gdzieś dziennik?). Mam nadzieję, że sprawy się ułożą i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.06.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Koniec kafelków, podłóg i innych takich! Po przebojach z cięciem płytek u różnych drogich kamieniarzy mam oficjalnie dość http://lh4.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TCDwyK67vzI/AAAAAAAAI_k/qfnW4OC9OOk/s720/DSC_8386.JPG http://lh6.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TCDw3ADJGUI/AAAAAAAAI_4/fp6Fo1WmZKo/s720/DSC_8394.JPG A ciemne płytki z jasnoszarą fugą okazały się dobrym pomysłem http://lh5.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TCDwzLCs0aI/AAAAAAAAI_o/WzrbsXtT6oA/s512/DSC_8389.JPG zaś jasne cokoły - niekoniecznie. Lepiej wyglądałyby wszędzie ciemne (mój pierwotny pomysł) http://lh5.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/TCDw0_GlT9I/AAAAAAAAI_w/yoA3wX8jn30/s512/DSC_8391.JPG Z tego wszystkiego zapomnieliśmy o drugiej rocznicy ślubu cywilnego co za wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts