myszonik 22.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gratuluję zakończenia podłóg:) Co do cokołów to masz rację, teraz to widać, że wszystkie ciemne wyglądałyby lepiej. A może później uda się dokupić ciemne kafelki i zamienić??? Wiem, wiem później już nie będziecie chcieli o żadnym kuciu kafelków słuchać... A co do rocznicy ślubu to natychmiast trzeba nadrobić i poświętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.06.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No to wprowadzaj się, czym prędzej. Cudnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 22.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Piekny ten salon, jejku jak ja lubie te luksferymyszkoni ma racje koniecznie trzeba zacząć świętować, powodów przecież nie brakuje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.06.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Godzina "zero" dla nas wybija w sobotę o 10.00 Zmieniamy lokal Co nie zmienia fakt, że coraz bardziej chcę zmienić jasne cokoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.06.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy Życzę,żebyście żyli sobie szczęśliwie przez następne dobrych co najmniej 50 latek Ja sama obchodziłam ostatnio 3 rocznicę ale kościelnego... we wrześniu będzie cywilna A wracając do spraw budowlanych... salon bomba a łazienka wcale nie wygląda okropnie z jasnymi cokołami... kwestia przyzwyczajenia I Inka ma rację... luksfery są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.06.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cokołom daję czas do fugowania podłóg - jak mnie dalej będą kłuły w oczy swoim brakiem wyrazistości - zmienię bez mrugnięcia okiem Dziewczyny, bardzo dziękuję za pociechę, zachwyty i pochwały. Dodajecie skrzydeł jak pewien szeroko reklamowany napój energetyzujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.06.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Famelio, Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! Spelnienia marzen!! Nie denerwuj sie cokolami...to szczegol....mysl o przeprowadzce!! Ale masz fajnie....jak zazdroszcze;) mi sie moze uda dopiero pod koniec pazdziernika spedzic pierwsza noc w naszym kaszubskim domu a juz ciesze sie jak dziecko!! A jak kuchnia? jak sie zorganizowalas na ewentualne gotowanie;)? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.06.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dziękuję i zapraszam jak już posprzątam i będzie na czym usiąść i z czego kawę wypić Może pojedziemy razem do jakiejś szkółki Podłogi efektowne, ale kosztują nasz strasznie dużo nerwów. Woodentic znaczy się. Płytki mają długość 65cm, a nasi kafelkarze mają maszyny do 60cm. Zabrała więc kafle do kamieniarza, żeby dociął je wzdłuż zgodnie z wymiarami majstrów. Dziś odebrałam... masakra. Szczerby jak w buzi pięciolatka. Panowie troszkę je przyszlifowali, ale nie wszystko dało się uratować. Płytki pojechały do następnego kamieniarza, jutro zobaczymy. A nerwy mam w strzępach Niech żyje affron! l Dzięki za zaproszenie... bardzo chętnie:) a kawkę to możemy wypić z plastikowych kubków. Dajesz znak ...a ja przybywam Będę trzymać kciukasy na okoliczność przeprowdzki, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie Dasz radę - nie ty pierwsza i ostatnia. Ja przez miesiąc od przeprowadzki żyłam bez kuchni - dało się wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.06.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dziewczyny, opłaca się?http://www.allegro.pl/item1075259391_outlet_meblowy_50_ceny_stol_kolonialny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 23.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Bardzo ładny! i cena według mnie ok, bo chyba w sklepach takie są po 2000 . A masz możliwość zobaczyć na żywo przed kupnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.06.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) No właśnie nie I boję się tego właśnie czy 1250 za stół w nieokreślonym kolorze to dużo czy mało mayadaski, kuchni nie będzie jeszcze miesiąc, prysznica - 2 tygodnie (do wygrzania podłogówki i zafugowania) więc warunki deczko spartańskie Damy radę Alunek, jak tylko się ogarnę, zapraszam Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.06.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Famelia, pamiętaj co złego to nie ja niniejszym witam siebie Ciebie, bo nie pamiętam, czy już się do Ciebie wtryniłam. luksfery i cegiełka - miodowe. jeżeli wydaje Ci się, że cegła za ciemna - absolutnie nie ma nad czym płakać, można pomalować na szaro lub biało i też będzie PIĘKNIE. życzę udanej przeprowadzki i gratuluję udanego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.06.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Bardzo dziękuję za wizytę, a przede wszystkim - już Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Famelia przecież to już dom Taki prawdziwy do mieszkania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Famelio cena za stół bardzo przyzwoita a i stół ładny..Chyba monah miała od nich stół i jest bardzo zadowolona, ale oglądała na miejscu, bo to chyba outlet z Poznania jeśli się nie mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.06.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 przyszlam tutaj za Moniką i kominkiem, ktory musze przyznac bardzo ładnie się prezentuje. Domek juz bardzo ladnie wykonczony, wiec przeprowadzka pewnie na dniach luksfery są ciekawym efektem. Nie widziałam jeszcze takiego pomysłu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.06.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Famelia przecież to już dom Taki prawdziwy do mieszkania!!!! Jak facet od ogrodzenia usłyszał, że przeprowadzka w sobotę, za skarby nie chciał mi uwierzyć... Famelio cena za stół bardzo przyzwoita a i stół ładny.. Chyba monah miała od nich stół i jest bardzo zadowolona, ale oglądała na miejscu, bo to chyba outlet z Poznania jeśli się nie mylę... Właśnie monah mnie podpuściła łobuzersko do kupna u nich przyszlam tutaj za Moniką i kominkiem, ktory musze przyznac bardzo ładnie się prezentuje. Domek juz bardzo ladnie wykonczony, wiec przeprowadzka pewnie na dniach luksfery są ciekawym efektem. Nie widziałam jeszcze takiego pomysłu gratuluję Witam u mnie Luksfery to mój pomysł, tym bardziej dziękuję za uznanie Gdyby jeszcze zechciały być zawsze takie szare, jakie są rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu Stół bardzo mi się podoba. Zdecydowałaś się? A luksfery są prawdziwym hitem!! Ja wiedziałam, że tak będzie A w sobotę będę o Was myślała i wspierała duchowo, coby poszło szybko, sprawnie i radośnie Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.06.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Stół cudny, ale chyba za wąski szczególnie jak się zbierze większa liczba ludzi (co u nas się zdarza) 80cm to trochę chyba za mało na talerze po obu stronach plus półmiski w środku Uświadomił mi to mąż i tym sposobem przerwał moją stołową zwiechę. Prawdopodobnie kupimy stół bardziej "użytkowy" i "przyszłościowy", czyli coś z tych: http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/milano-str2-new.jpg http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/birmingham-ro.jpg http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/toronto-006.jpg Dzięki za ciepłe myśli sobotnie i za życzenia Czuję się jakby to było wczoraj Oto jaką figurkę mieliśmy na torcie http://lh5.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/SHEeA0-8cMI/AAAAAAAADic/hhYMfex9wIA/s512/P6213946.JPG Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Famelio wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts