Famelia 21.09.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Cześć Anetko - zauważyłaś moje ceglane parapety zewnętrzne? Aniu - oj, wato było Okazało się teraz, że nie mam ładnych zdjęć chałupy więc muszę zrobić sesję. Ale mogę zamieścić to, co się u nas pojawiło http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/axa.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/xax.jpg Ta pani zamieszkała w łazience dopóki nie zawisną tam półki: http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/jhj.jpg A Keja ma chłopaka Bardzo go lubię i jestem teściową wiecznie go dokarmiającą bo facet świetnie łowi myszy http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/hjh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Famelio na zdjęciu, że tak powiem pogladowym slabo je widac ale na tym z roslinka wygladaja miodzie. Cieliscie cegły czy tez kupiłas takie małowymiarowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.09.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Anetko to są tzw. odpady po cięciu cegły na płytki. Po 50 groszy za sztukę więc bardzo przyjemna cena. W dodatku majster zrobił nam je w ramach prezentu na... parapetówkę Iwek, wadera - zapomniałam Was powitać w moich skromnych i niskich Moniko - kominek hula jak talala, jesteśmy bardzo zeń zadowoleni Grzeje jak trzeba, klimat daje fantastyczny i ogólnie wszystko si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.09.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Tralalala już zamówiłam Lechmę Kurcze jak ja marzyłam o takim domku z drapakami dla kota jak byłam mała. Moja mam przywoziła z niemiec różne katalogi a ja się śliniłam ale wtedy drogie były strasznie . A teraz doopa są dostępne tylko że ja kota nie mogę w domu mieć bo mąż ma alergię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.09.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No nasza kocica nie może narzekać. Jeden drapak duży, dwa małe, dwa dodatkowe legowiska, poza tym 3 fotele, 2 kanapy, parapety i 8 krzeseł... Z Lechmy będziecie zadowoleni, zobaczysz Alergii męża współczuję Wiecie na co jest uczulony? Bo jeżeli na sierść to zawsze możecie kupić korniszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 rex ma takie śmieszne "karakuły" na sobie... i podobno nie uczula, ale przez to jest jakiś mało koci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.09.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dla mnie mało kocie są persy - takie pluszaki. A cudaka mało nie kupiłam rok temu na wystawie u nas - całe szczęście, że mnie ktoś podkupił, bo brałabym kredyt na to cudo:http://lh5.ggpht.com/_lh-bdMVUT8A/Sr5MKV9dI3I/AAAAAAAAHPM/nxU6mor4Kj4/s640/DSC_2499.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 znajoma ma... ale zabawne, bo one wydają się dużo cieplejsze od zwykłych kotów, może dlatego, że nie mają "izolacji"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Pewnie tak - przecież koty mają chyba 39 stopni! To taka chodząca gorączka Szczególnie widać to po Twoim urwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 moja gorączka teraz na szczęście "leżąca"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.09.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ble,fujnie lubie tych łysych kotów - a co tokorniszon? Dzień dobry w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Łyse się mnie nie podobają, ale muszę napisać, że Twojej koty Famelio jestem fanką Widać, że jej dobrze w nowym domku.. emanuje szczęściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Famelio, piękne to zdjęcie kociej miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.09.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Moniko, korniszony to rasa Cornish Rex Dobry wieczór Myszonik, wobec kotów jestem bezkrytyczna chyba - podobają mi się wszystkie. Z psami - gorzej Kocica dziękuje za słowa uznania. Oczywiście ona też jest przekonana o własnej wyjątkowości Tolu, witaj ponownie Z kociej miłości raczej nici. Nakarmiłam zięciunia dziś i wypuściłam jego ukochaną na taras - goniła go po całym podwórku gadzina jedna. Widać jest wojującą feministką jak jej pani Czy pokazywałam Wam nasz ostateczny wybór stołowy? Z góry przepraszam za podłogę, ale to było w lipcu, na etapie walki z pyłem pogipsowym http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/lkl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Piękny! A jak wygląda z krzesłami, są już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.09.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Krzesła są totalnie niedobrane, zadecydowała ich cena. Planuję ich przemalowanie (bo są czarne). To Stefany z Ikei:http://www.ikea.com/PIAimages/20855_PE068880_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ech, te kompromisy... ale krzesła same w sobie też są ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.09.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Oczywiście, że tak - ale z tak ciemnym stołem są zbyt ciemne. Marzą mi się w szarobeżowym kolorze. Lub białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.09.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 welcomeback do zywych netowo:p Chwal sie kuchnia, bo to co zapodalas pare tygodni temu pieknie wyglada....chce wiecej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.09.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Stół piękny. Marzę kiedy w moim domu stanie podobny:)Gdzie kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts