Famelia 10.11.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Mohag - obyś miała rację Drzwi są ładne, ale ciągle je "widzę" - tak jak mówisz. Do nowocześniejszego wnętrza pewnie wpasowałyby się idealnie, tutaj mnie trochę kłują sure, rasiu - dzięki za skomplementowanie mojej tablicy - jest bardzo fajna, poręczna i doskonale "odcięła" szafkę od ściany. http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/tablica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.11.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Mohag - obyś miała rację Drzwi są ładne, ale ciągle je "widzę" - tak jak mówisz. Do nowocześniejszego wnętrza pewnie wpasowałyby się idealnie, tutaj mnie trochę kłują sure, rasiu - dzięki za skomplementowanie mojej tablicy - jest bardzo fajna, poręczna i doskonale "odcięła" szafkę od ściany. http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/tablica.jpg Jak pięknie!!!!!!!!!!! Dziękuję!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.11.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Nareszcie zawisł świecznik, który kupiłam jeszcze nie mieszkając w naszym domku Jest boski http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/aaa.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/bbb.jpg http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/ccc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 się zgadzam z przedmówczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.11.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dzięki za pominięcie kabla z żarówką wyrozumiałym milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ha ha prawie się miałam spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.11.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 To taka tymczasówka - aż wymyślę jakiś super patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 14.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam przeglądam Twoje forum, podobają mi się drzwi wewnętrzne, będziemy mieć takie same, z tą różnicą że w całym domu będzie jeden model zabudowany z dwoma prześwitami i kolor troszkę jaśniejszy, Świecznik rzeczywiście boski, tak samo jak stolik.Ten kabel z żarówką, przynajmniej każdy na to zwrócił uwagę, tak inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witaj, ba-sia3 No faktycznie kabel z żarówką to taki mocny akcent ale to na razie jedyne oświetlenie wykusza. Ukryję to jakoś na te 2 miesiące (świecznik jest przewidziany jako świąteczna dekoracja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 wow!! super!! prawdziwy - taki kapiacy woskiem? Na zdjeciu wyglada na prawdziwy, ale wole sie zapytac:D zarowka tez fajna...my nie mamy zadnych, wiec kazde mi sie podobaja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.11.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 A moze zarowke odkrecic a kabel umiescic pod rozeta? np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Rozeta musiałaby być w wersji xxl ale muszę faktycznie poszukać, bo pomysł REWELACYJNY Dziękuję lasche Maya - tak, taki prawdziwy kapiący (choć kapania wolałabym uniknąć z uwagi na poniższy stolik z surowego drewna Jeszcze tylko obwieszę go pierdylionami świątecznych drobiazgów i świąteczny nastrój mam taki, jakiego George Michael z Cliffem Richardem by się nie powstydzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 15.11.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 O rany, ale nastrój! i ten stolik kawowy boskia żarówka to dla mnie chleb powszedni:D, mam takie w całym domu -więc mnie nie razi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Mnie też - bo takie właśnie żyrandole mam wszędzie Ale ze świecznikiem zgrzyta aż uszy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.11.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 (edytowane) U LaLa:) jak tu sie nastrojowo zrobilo:) swietny pomysl, jedynie zastanawiam sie, czy takie swieczki nie "okopca" Ci sufitu? kompletnie sie na tym nie znamtablica jest doskonala! zdolniacha:cool: smieszna b-aba;) nie okopci, bezpieczna odleglosc to min 25cm, google rulez;) Edytowane 15 Listopada 2010 przez Aba-m kopcenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Piekny taki kapiacy!!! Piekny pomysl!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.11.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Aba-m - specjalnie powiesiliśmy świecznik na łańcuchu, żeby nie okopcić sufitu. W razie czego po sezonie (po ostatkach karnawału) przemaluję sufit. Niech stracę, ale klimat musi być Tablica już mi się "opatrzyła", ale nadal ją lubię. Przybyło nam też to na karteczki: http://www.ikea.com/PIAimages/52531_PE153503_S3.jpg Maya - zobaczymy, co powiem po "sezonie" - może okapany woskiem stolik mnie zniechęci do takich klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.11.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 poloz pergamin na stol, by zbieral wosk...klimat klimatem i nic go nie zastapi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.11.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Klimat juz jest:D fajne to cos na karteczki vel zdjeciaja wlasnie wpadlam na pokoik dla dzieci u Lutajki, swietny pomysl na kieszonki przy lozeczkach, doslownie zywcem palnuje skopiowac u moich dziewuszekprzytlacza mnie ilosc maskotek przytulisiow, znajda swoje nowe mieszkania w kieszonkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 kup świeczki - niekapki część pomysłowa kobieto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts