Famelia 02.12.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A tu life after life kartek świątecznych http://images.marthastewart.com/images/content/web/goodthings/gt065_holcardorn1_l.jpg http://images.marthastewart.com/images/content/web/goodthings/gt065_holcardorn2_xl.jpg O jak tu ładnie: http://images.marthastewart.com/images/content/pub/ms_living/2008Q4//la104045_1208_chandelier_xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kartkowo - foremkowe dekoracje są fajne, dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 sure, sama planuję to zrobić - proste, wręcz banalne, a efekt - murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a ja chce w tym roku zrobić bombki ze sznurka, jeśli starczy mi czasu, bo ciągle zaganiana jestem (a co będzie przed świętami)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 :bash:Ja też - Wikol kupiłam w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 może się nie zepsuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Przekonamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Sraczkowy powiadasz... Sraczkę to ja mam w kolorze na ogrodzenie, choć do mnie pomóc mi kolor wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Fajne dekoracje Fam... u mnie święta będą biało-złote...jak zwykle,al eto dobiero za trzy tygodnieJakoś nie czuję jeszcze tego pędu przedświątecznego. Nawet jeszcze nie kupiłam moim dzieciakom mikołajkowych prezencików:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja dla męża już mam, ale nie napiszę co, bo on tu zagląda W każdym razie sama z tego prezenciku też bezczelnie skorzystam U mnie po raz pierwszy będzie kolorowo z przewagą białego. W zeszłym roku było złoto-czerwono. Dlaczego nikt nie zachwyca się moim tildowym zającem?? Ja, stara baba urodzona w zeszłym wieku zakochałam się w szmacianym króliku na ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.12.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Famelio, zabrzmiało to intrygująco:cool:....ale oczywiście nie zdradzaj , bo nie będzie niespodzianki.. Jesteś wielbicielką zajców - to tak jak moja Julcia. Ma ich już pokażną kolekcję. W stylu twojego zajca ma misia w niebieskim wdzianku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Sama robiłaś Tildę, czy to od Żelki? (Alunek, zdjęcia kocie gdzieś poznikały, wstaw jeszcze raz!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja dla męża już mam, ale nie napiszę co, bo on tu zagląda W każdym razie sama z tego prezenciku też bezczelnie skorzystam U mnie po raz pierwszy będzie kolorowo z przewagą białego. W zeszłym roku było złoto-czerwono. Dlaczego nikt nie zachwyca się moim tildowym zającem?? Ja, stara baba urodzona w zeszłym wieku zakochałam się w szmacianym króliku na ament Ja się zachwycam! Bo mam prawie identycznego! Też się w nim zakochałam... jak jeszcze mi powiesz, że to z aukcji dla Stefka, to mamy identyczny gust miłosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A u mnie będzie w tym roku... czarno..., staro-srebrno, szaaaro... i kremowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Niestety, nie od Żelki - weszłam w jego posiadanie przypadkowo A co do prezentu dla męża - muszę zlożyć dementi, bo tu jakieś dziwne domysły mi snujecie To nie komplet jadalnej bielizny tylko fajna książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 fajna, jadalna książka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.12.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jadalna nie, ale z pewnoscią lekkostrawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 02.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ja dla męża już mam, ale nie napiszę co, bo on tu zagląda W każdym razie sama z tego prezenciku też bezczelnie skorzystam sprytnie;) - tez mi sie tak czasem zdarza:D bombki z kartek świątecznych super pomysł, nie jestem dobra w takich robótkach ale tak mi sie spodobały ze będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 03.12.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam dobrze, ze do Ciebie zajrzałam bo widząc pierniczki, przypomniałam sobie, że obiecała córce, ze popełnimy pierniki w sobotę. Znów by mnie zagnębiła. Bombki z kartek super, chociaż ja patrząc na te zdjecia nie mam pojęcia jak to ugryżć A królika masz pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.12.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 justyna27, z kartek wycinasz kółka w jednakowym rozmiarze, następnie na tych kółkach z tyłu rysujesz trójkąt równoboczny zajmujący jak najwięcej miejsca (czyli wierzchołki zawierają się w okręgu). Potem już prościzna - wyginam powstałe "skrzydełka" i sklejam kółka skrzydełkami do siebie. Et voila Inka14 prezenty powinny cieszyć obdarowującego i obdarowywanego, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts