DarioAS 28.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 A, to często spotykany etap przy końcu budowy. Wówczas na wszystko brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Właśnie wróciłam od chirurga. Niespodzianka! Całe 11 dni leżałam z przeświadczeniem, że mam skręcenie stawu skokowego (tak napisał lekarz z pogotowia). Nic bardziej mylnego - mam złamane kości! I leżę przez kolejne dwa tygodnie. Jakie to polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 28.02.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 :o:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Mnie już nic nie zdziwi. Jak mnie pies pogryzł - pijany chirurg zaszył mi w ranach piasek i ziemię. Teraz kolejny rzeźnik na pogotowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.02.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 matko Famelio :mad::mad:oby szybko sie pozrastaly:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 oj Fam przykro mi biedaku ale moge Cie pocieszyc, ze nie tylko w polsce takie jaja sie nieraz dzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ale tylko w Polsce każą ci biegać między piętrami bez windy z chorą nogą np. po opis rtg. W Stanach nawet z ręką w gipsie obwożą w wózkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No jezeli popatrzec ze Polska robi zadluzenia ok 52% do PKB a takie Niemcy 110% - Ameryka jeszcze wieksze, nie mowiac o Japoni ktora ma chyba 160% - to z czegos maja na te wozki nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Niee kochana - w Stanach wystawiają Ci rachunek (jak nie masz pełnego super hiper ubezpieczenia). Ale wiesz za co płacisz. Bo jedna osoba pcha wózek, druga pyta czy dobrze się czujesz, trzecia pyta co ci podać a czwarta - zdejmuje zegarek z opuchniętej ręki i pilnuje, żebyś wiedziała, gdzie on jest. Natomiast ja nie wiem, na co idą moje składki. Ostatnio z usług szpitala korzystałam w 1994r. więc nie tracą na mnie dużo. ale i tak z moim szczęściem trafiam na niespełnionych masarzy i rzeźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wiesz, ostatnio siedzialam w poczekalni czekajac na biopsje i tak sobie gadalysmy z babkami, zastanawiajac sie jak to jest... ze wszystkie placimy zus ale i tak wszystkie chodzimy prywatnie, bo szybciej, bo lepsza opieka ... tylko ze na koncu stwierdzilysmy, ze lepiej placic i byc zdrowym, bo Ci wszyscy smiertelnie chorzy potrzebuja tych naszych pieniedzy. To tylko takie przemyslenia kobiet z grupy ryzyka, ktore czekaaly na wyrok i ktore moze maja na prywatne badania ale wiekszosc z nas nie wydlubala, by kasy na dlugotrwale leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Tak a propos - koleżanka po mastektomii jak usłyszała moją drugą już diagnozę powiedziała "Ja myślałam, że tylko onkologicznych pacjentów mają w d..." Tak naprawdę tylko chodząc prywatnie człowiek ma szansę być wysłuchanym i wyleczonym. Bo ja wskazywałam dokładnie facetowi gdzie boli i jaki to jest ból. Ale przecież najłatwiej wszystko zagipsować bez czytania opisu rtg. Za tydzień jadę do mojego endokrynologa prywatnie i wiem że będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Oj, biedaczku, ale masz przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Choruję bardzo rzadko, prawie wcale - ale jak już, to jest to: zapalenie nerwu twarzowego, złamanie obu rąk, pogryzienie przez psa lub złamanie kości stopy Ja to mam szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Fameliowspółczuję strasznych przeżyć ze służbą zdrowia i trzymam kciuki za szybki i sprawny powrót do formy. Na marną "pociechę" powiem, że nawet prywatnie niczego (tzn. jakości usługi medycznej) nie można być niestety pewnym...Najgorsza jest ta świadomość, że w tym wypadku błędy mogą się odbić na zdrowiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dziękuję Cały czas nie dopuszczam do siebie myśli, że może być źle I nawet doszłam do wniosku, że nie ma co psioczyć na lekarzy - w końcu i na skręcenie i na złamanie dali to samo czyli gips Wierzę, że jak będę grzecznie leżeć, wszystko się ułoży i zrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Fam a na ile jestes unieruchomiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Trzymaj się szczęściaro ...zawsze to więcej czasu na FM (taki tam optymistyczny akcent mi się nasunął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Mohag leżałam 11, dołożyli 15 tyłek mam płaski i włóczka mi się skończyła (uczę się szydełkować) lasche dziękuję bardzo za takie szczęście - dyrekcja już pewnie szuka gałęzi na której mnie powiesi za te nieobecności Nie potrafię się psychicznie wyluzować, praca mi się śni co noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.02.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Famelia kochana lasche Ci przyśle morze włóczki ...ucz się kobito to nauczysz koleżanki forumowe (taką lasche na ten przykład ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Po takiej przerwie powrót do pracy może być bolesny...Ale porzućmy te tematy. Pochwal się może na forum rękodziełem dzierganym? Jakie elementy wyposażenia wnętrz? Może pufy? Albo powłoczki na poduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts