Famelia 28.02.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Narzuta w stylu granny squares Jako że dziś leżę z obolałą nogą zdjęciem pochwalę się jutro - ale chyba na poprzedniej stronie pokazywałam moje kwadraciki (szaro-różowe). Już mam 150cm x 60cm lasche ja się uczę z youtube, ale oczywiście - mogę Cię nauczyć Będzie pretekst do spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 jaki pretekst jaki pretekst to szanowna Pani nie wybiera się na śmieciarską parapetówę do lasche??? tylko bez szydełka proszę bo obawiam się , że morze trunków nie pozwoli na żadne pożyteczne robótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ależ oczywiście - chyba, że masz w domu schody, które - jak widać - mi nie służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ale dobrze, ze w końcu ktoś zdiagnozował, co masz. Bo inaczej musiałabyś iść do pracy z połamanymi kośćmi... a i takie przypadki się mogą zdarzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ależ ja poszłam do pracy Zaraz po wypadku Dopiero jak ból stał się nieznośny, teść zawiózł mnie do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no niee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 To się nazywa ofiarna i pełna poświęceń postawa pracownicza:)Medalu pracodawca nie wręczył?W tej sytuacji tym bardziej nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, że się zwolnienie przedłuża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.03.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Nie puchło - myslałam, że tylko stłukłam stopę myszonik wg pracodawcy to nasz psi obowiązek pracować do krwi ostatniej Praca nauczyciela jest specyficzna - bo pracujemy z małymi ludźmi. I takie opóźnienia to nie najlepsza sprawa. I ten stres nie pozwala mi się zrelaksować i skupić na rekonwalescencji Fragment mojej granny squares narzuty - szkoda, że w mojej mieścinie nie mogę dokupić włóczki i praca stanie na czas nieokreślony http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/narzuta.jpg Edytowane 1 Marca 2011 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.03.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wow, to Twoje pierwsze włóczkowe dzieło? Zdolna jesteś. Przypominam sobie swoje nieudolne próby dziergania w nastoletnich latach i wychodziły mi jakieś koszmarki krzywe i nieestetyczne. W czasach licealnych miałam ambicje robić swetry, dłubałam, dłubałam, wychodziły mi albo zbyt luźne, albo zbyt zbite i prezentujące się fatalnie. Moja mama więc kiedy wychodziłam wieczorem na imprezę czy do znajomych pruła mój fragment dzieła, dorabiała mniej więcej tyle samo i udawała, że to ja ten sweter robię Co ciekawe ja dłubałam cały tydzień, a ona tę samą ilość robiła godzinkę czy dwie wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.03.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 W podstawówce szydełkowałam suknie dla barbie Potem na drutach robiłam kilometrowe szaliki. Sweter to moje marzenie (mąż z chęcią by taki założył). A granny squares nauczyłam się z youtube Jako, że nie ma moich włóczek, na razie spróbuję zrobić jakiś fikuśny komin wiosenno-jesienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.03.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ale świetna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.03.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Przysyłaj irlandzką przędzę to Ci zmajstruję taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 tylko złapię kilka łowiecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 02.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jaka świetna narzuta się zapowiada! Podziwiam za cierpliwość A może w necie upolujesz taką włóczkę? albo Ci w większym mieście poszukać? Od razu mnie serce zakuło, jak przeczytałam "praca stanie na czas nieokreślony " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.03.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Chyba znalazłam na allegro - bardzo mądrze zgubiłam etykietkę od tej różowej i muszę szukać w ciemno Ale bardzo dziękuję za propozycję pomocy Gdzie Twój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 02.03.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ni ma.. ni ma co szaleć z mieszkaniem małym.. ale szafę wczoraj pokazałam w wątku o fototapetach bom z niej dumna A włóczka różowa może taka sama jak szara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.03.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No właśnie nie taka sama Trochę cieńsza i innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 02.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A polska? Może skład pamiętasz? Albo z grubsza jak banderolka wyglądała? Trochę się znam, może da się wytropić co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts