Iwek 30.03.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 :jawdrop: zboczeniec jakis!!! :lol2: tego nie powinno się leczyć??? ja z obowiązków żony i pani domu to tylko sex lubię do reszty to mnie trzeba wołami zaciągać,a na samą myśl o skarpetkach i żelazku dostaje dreszczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.03.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ja z obowiązków żony i pani domu to tylko sex lubię taka żona to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 30.03.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 taka żona to skarb Powiedz to mojemu męzowi, jak ja śpie w sobote do 10 a ten od 8 z odkurzaczem lata:) albo jak się ubiera i się okazuje, że ma kołnierzyk źle wyprasowany itd. Tak sobie myslę, że dobrze że od czasu do czasu coś pysznego upichcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Tak sobie myslę, że dobrze że od czasu do czasu coś pysznego upichcę Bardzo dobrze, bo jeszcze mąż poszedłby do teściowej z reklamacją Ale muszę Wam powiedzieć, że cieszę się bardzo z tych wyznań - bałam się, że tylko ja nie mam w domu książki "Perfekcyjna pani domu" Lubię porządek, ale sprzątać - to już tak średnio http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.03.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Bo kazdy stal w kolejce po cos innego mi sie trafilo to, ze uwielbiam sprzatac - nie jestem jakos tak szczegolnie pedantyczna i nie gonie domownikow zeby nie oddychali, bo nakurza hihi ale lubie ta robote. Przy sprzataniu sie relaksuje, odpoczywam i nikt nie zawraca mi gitary Ale wszystko inne z robot domowych lezy odlogiem i czeka na mojego chlopa czyli gotowanie i prasowanie ... fakt ze jak jest na wyjezdzie, to poprasowac tez poprasuje ale gotowac nie cierpie i jak jestem sama, to na bulkach i gotowcach jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 To ja Ci ugotuję, a Ty mi posprzątaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Mohag mam to samo;), tyle ze my mamy naprawde problem bo oboje nie lubimy gotowac, ludze sie ze w nowej , pieknej kuchni moze sie zakocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ja też nie cierpię prasowania i układania wypranych rzeczy.... ..a pralnię zostawiłabym białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Aneta, tej pięknej kuchni nie będziesz chciała ubrudzić Alu, biały pozostanie skos - ściany muszę pomalować inaczej, bo płytki wydają się brudno-bure Byłam dziś u chirurga - myślałam, że wrócę do pracy, a tu kolejne zwolnienie. Po 26 dniach w gipsie złamana kość piętowa się nie zrosła. Zaczęłam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 A ja znam osobę, która nawet skarpetki prasuje Znasz mojego tatę Witam się po raz pierwszy poczytałam, nacieszyłam oczy (te doniczki - chyba zgapię). Ja z tych sprzątających i gotujących z przyjemnością, ale robić prania nie cierpię - niemniej jednak osobnej pralni zazdroszczę (marzenie!) - obojętnie w jakim kolorze Pozdrawiam i zapowiadam, że będę zaglądać częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam znajomą twarz Też do Ciebie zaglądam z przyjemnością Pralnia powstała kosztem 1 pokoju - w miejscu łazienki. Łazienka byłaby mała, za to pralnia wyszła naprawdę duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 30.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 przeczytałam podziwiam siłę ducha i wytrzymałość w dążeniu do skończeniaświetny domek a pralnia tylko o takiej marzyćpozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 30.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 widzę że nie tylko ja na bakier z gotowanielubię prasować ale bez przesady i uwielbiam piec, niestety u nas to trudne najczęściej w proszku lub kiepskiej jakości ale w Polsce szaleję z wypiekami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) Witam serdecznie w naszym jeszcze-długo-nie-wykończonym-domu Piec lubię ale nie umiem Dobry i prosty przepis zawsze mile widziany Czy to ma sens? (to w środku to big 200cm lustro - czy taki mleczny kinkiet w ogóle spełni swoją rolę?) http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/wiatroap2.jpg Edytowane 30 Marca 2011 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 taki to chyba nad lustrem ...i jeden...i może być ciemno... no co ta Twoja noga nie współpracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) Kurczę, to jakie pasują na boki wielkiego megalustra? http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/16/08/95/1516089596 http://img20.allegroimg.pl/photos/400x300/15/36/14/29/1536142931 http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/37/99/68/1537996838 No niby kuśtykam, nawet auto prowadzę, ale po dłuższym użyciu czerwienieje i puchnie Pieroństwo Edytowane 30 Marca 2011 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 A musisz dawac te lampki ? nie masz gornego swiatla ? bo jak masz, to przy takim przedpokojowym lustrze, to inne swiatlo nie jest potrzebne do rzucenia okiem przed wyjsciem czy ciuchy dobrze leza i do pociagniecia pomadka ust calkiem wystarcza gorne. No z tym ze u mnie jest dosc mocne swiatlo halogenowe w wiatrolapie gdzie mam lustro. ps moze pogadaj na spokojnie z ta Twoja noga, niech se jaj nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 na boki to ja nie wiem ...mąż mi nie pozwala :rotfl:chyba wypiłam za dużo syropu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.03.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Na czym jedziesz? Tussipect? http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s040.gif Mohag, sęk w tym, że my nie mamy gornego - tylko te dwa przy lustrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 to może daj jakieś ruchome ... wtedy łatwiej doświetlić albo zmienić kierunek oświetlenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts