Ilona Agata 05.04.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Famelia, może Ty nie mów o tym pomyśle mężowi? Oni często mają irracjonalny strach przed nieznanym - mam wrażenie, że po prostu dysponują mniejszą wyobraźnią niż my, dlatego - czego nie widzieli na własne oczy - z miejsca negują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.04.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Coś w tym jest Myślałam o żółtym, zielonym, niebieskim i czerwonym (jak w bombie )choć ten ostatni na cegle chyba słabo wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.04.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Bardzo łatwe i smaczne ciasto - skoro mnie wyszło - kazdemu wyjdzie Mieszamy i odstawiamy na godzinkę-dwie: 6 jabłek pokrojonych w kostkę garść pokruszonych orzechów 6 łyżek oleju 1 szklanka cukru 1 cukier wanilinowy W tym czasie mieszamy: 4 jajka 2 szklanki mąki 3 łyżki powideł 3 łyżki kakao 1 łyżeczka sody oczyszczonej 2 łyżeczki proszku do pieczenia Łączymy jedno z drugim i wlewamy do formy. Pieczemy niecałą godzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.04.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Fam, no okejos ten stolik wyglada ... jednak biale meble, to biale meble pisze to nieobiektywnie, bo ja zawsze mialam slabosc do bialych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.04.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzięki. Musiałam rozjaśnić ten ciemny kątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.04.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja widzialam take oplecenie na jakims Blogu szwedzkim na latarniach ulicznych ... Po prostu czar... A to ciasto to czym mieszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.04.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Tę drugą część (jajka itp) przed wymieszaniem z jabłkami wrzuciłam do robota. Ale jak komuś się nie chce, to chyba wystarczyłoby dobrze wymieszać i po połączeniu składników dodać do jabłek. Jakbyś znalazła te oplecione kable - wrzuć mi tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.04.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Cześć Famciu! Ale masz zarąbistą szafeczkę pod TV!!! Wygląda bosko, a z ubrankami nakable to mnie zaskoczyłaś. BĘDZIE PIĘKNIE!!!!!!!! Bo chyba na serio pisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.04.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Już doczytałam, że pisałaś na serio, więc BĘDZIE PIĘKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.04.2011 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nelli, wszelki duch... Co Ty tu robisz o tej godzinie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.04.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Agnieszka, spać nie możesz??? >Dziękuję za zaproszenie i możliwość obejrzenia pięknego domku:hug:.. a ten przepis co podajesz to chyba na ciasto, którym mnie poczestowałaś? PYCHOTA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.04.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Miło mi, że znalazlaś czas na krótką wizytę u mnie. Następna będzie dłuższa i pełniejsza A ciasto - to faktycznie było to z przepisu Alu, ja dziś wstałam o 5 rano, bo denerwowałam sie powrotem do pracy... Na szczęście pierwszy dzień mam już za sobą i jutro mam nadzieję spać normalnie do dźwięku budzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 O czyli problemy zdrowotne za Tobą? To super, że wróciłaś do formy. Zdrówka życzę i szybkiego zapomnienia o tych czasach z chorą nogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.04.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dalej lekko utykam ale nieprędko będzie tak jak było przed wypadkiem, więc wolę wrócić do pracy i zarabiać jakieś sensowniejsze pieniądze Ale bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.04.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Famelia mam pytanko o plytki w garazu po 1 co to za plytki? i ile kosztowaly?po 2 jak sie je sprzata tzn ciezko powymiatac z tych rowkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.04.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Już pisałam - jakieś noname z Brico Marche kupione w wakacje A zamiatają się bez problemu. Naprawdę jestem zadowolona z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dobrze ze nozka lepiej:) Fam w Pl chorobowe nie jest platne 100% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.04.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 no to fajnie, że wróciłaś do pracy i z nogą lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Nelli, wszelki duch... Co Ty tu robisz o tej godzinie?! Przygotowywałam się do spotkania z rodzicami Nie moimi I tyle zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts