Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza stodoła - Dogodny c148a

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ma szans, niestety :(

Nie no są - tylko trzeba być przygotowanym np. na powiększenie rodziny, bo z tego co pamiętam to jak się jest w ciąży to L4 jest płatne 100%. I chyba jeszcze wtedy, gdy wypadek zdarzył się w miejscu pracy, ale tego pewna tak na 99%, bo takiego przypadku w w swej karierze jeszcze nie miałam.

Famelia u Ciebie się chyba jeszcze nie witałam, więc czynię to niniejszym - witaj. :) Zaglądam od dawna i nadal będę. Domek super.

Edytowane przez nemi

Dziekuje za odpowiedz

Nie pomogłam zbyt wiele - ale polecam się na przyszłość ;)

Dobrze ze nozka lepiej:) Fam w Pl chorobowe nie jest platne 100% ?

Anetko, niestety - dostałam 80% gołej pensji, odpadły tez nadgodziny, więc wypłacono mi ok 65% tego, co zarabiam :( W Norwegii jest inaczej pewnie - przygotuj się na szok ;) Moi rodzice przyjechali z wizytą z zagranicy - chodzą i własnym oczom nie wierzą (in minus niestety) Ale za to jaka piękna pogoda :)

no to fajnie, że wróciłaś do pracy i z nogą lepiej :)

Chodzę, a po powrocie dziś czekała na mnie paczuszka z UK :) Ze śliczną zawartością :)

Przygotowywałam się do spotkania z rodzicami ;) Nie moimi ;) I tyle zeszło :)

Ech Stasiu Bozowska - przede wszystkim trzeba się wysypiać ;)

Famelia u Ciebie się chyba jeszcze nie witałam, więc czynię to niniejszym - witaj. :) Zaglądam od dawna i nadal będę. Domek super.

Bardzo dziękuję, witam serdecznie i zapraszam do wspólnych mąk wykończeniowo-wykańczających :)

Całkiem uciekło mi z głowy,że ubiecałam ci wrzucić kominek z kafelkami ...sorki. Pozdrawiam ciepło:)

I takie coś mogłoby mnie przekonać do zmiany ąturażu mojego kominka saute ;)

Witam po Świętach :) Przepraszam, że sama życzeń nie złożyłam, ale tym razem byłam zupełnie odcięta od netu i oderwana od rzeczywistości ;) Mam nadzieję, że miałyście tak wspaniały czas, jak ja :)

Alu, Anetko, ragazza, Mohag, lasche, rere79, Maya, nemi - dziękuję za pamięć i ściskam poświątecznie :)

Mayadaski - affronki czyszczą się bez problemu - mam jeszcze drobne kropki po malowaniu, ale za nie się wezmę po montażu listew i odświezeniu ścian. Poza tym dla mnie są bez zastrzeżeń ;)