Famelia 05.08.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Oj, efekt końcowy zobaczysz pewnie za rok o tej porze Raz, że nie jestem zdecydowana co do gatunków, dwa - brak kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 05.08.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no ale kiedyś będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emarti 24.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Hej, Wielkie dzięki za informacje, bałam się że juz nikt mi nie odpowie. Mamy wytyczony dom i juz ekipa spóźnia sie 2 tyg a na koniec października mamy kolejną ekipę od dachu - na dzisiaj wiem, że dach ( cieśla i dekarz działaja razem ) od początku do końca z dachówką i robocizną wyniesie ok 50tyś. Ekipa murarska za robocizne 25 tyś + materiały. Tez nie licze papierów, mapek itp. Fajnie macie, że już jestescie na tym etapie. My tez do końca roku bysmy tak chcieli , na wiosnę dalej i już nie wspomnę, że jeszczd fajniej by było wprowadzić sie na nastepne święta Boże Narodzenia. Mam nadzieję, że czasem sie tutaj pojawiasz i jeszcze będe mogła poradzić sie w przyszłości. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.08.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zabraliśmy się za mały pokoik na parterze (gabineto/bioblioteko/graciarnia). Po przeprowadzce wyglądał tak: http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/pokj.jpg a po małych zmianach (na ścianach szary dekoral i zamiana regałów na białe): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zmiana w gabinecie zdecydowanie na lepsze . Fajny pomysł z ceglanym kółkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.08.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dziękuję I jeszcze powoli będą się kładły listwy - o takie: I zegar fajny dostaliśmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 25.08.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 przywitam się, a co będę sobie żałować dzisiaj już tylko przywitam, a jutro zacznę podczytywać, bo po "przeleceniu" widzę, że fajnie jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.08.2011 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Fam witaj again u nas plany przedogródka podobne ...na odwrót ale naoglądalam się tych angielskich ogródków i ...ot podobały mi się A metamorfoza niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 26.08.2011 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 zosik witam Cię serdecznie - wprawdzie moja stodoła to po prostu dom o tym kształcie, a Twoja - to wspaniałe wnętrza które powstaną z adaptacji istniejącego budynku, ale bardzo mocno wczuwam się w temat "stodolniany" i kibicuję wszystkim walczącym Lascheńko, właśnie kończą mi się totalnie przebumelowane wakacje i dopiero teraz zabraliśmy się do pracy W kolejce jeszcze wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Wpadam na krótko ale obiecuję wszystko nadrobić jak będę miała już neta u siebie. Oj podoba mi się , podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.08.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Bardzo mi miło - tym bardziej, że wzdycham do Twoich wnętrz, a Twoje panele planuję u siebie na górze I kocham cegłę Kanna mi zakwitła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Wszelki duch...już martwiłam się,że uciekłaś z FM Pomysł frontu bardzo mi się podoba! Zajrzyj do Mohag ,bo ona również lubi kółka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 16.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 witam wszystkich. jestem tu pierwszy raz więc będę wdzięczna za wszelkie porady. wybrałam również dogodny c148a lecz wersję lustrzaną.. obecnie , dzięki tu zamieszczonym zdjęciom widzę jakie korekty minimalne wszak dokonać w domu, ale to dopiero w przyszłym roku. obecnie czekam na warunki i aktualnie walczę z przyłączami do działki. pozdrawiam wszystkich Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.10.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witaj maja888 U nas maleńkimi kroczkami coś się dzieje: wytapetowaliśmy garderobę (masakrycznie krzykliwą tapetą, którą kupiliśmy rok wcześniej): Posadziliśmy grabowy żywopłot: I jeszcze chyba nie chwaliłam się cudowną ławeczką, którą zrobił teść mojej siostry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Famelio, a Ty tak raz na ruski rok zamierzasz się odzywać? Garderoba wygląda w tej tapecie czadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 31.10.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Tak jakoś wyjszło Miło, że ktoś tu zagląda Ja Ciebie ciągle podczytuję, tylko pisać jakoś nie mam serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 04.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 widzę duże już postepy remontowe w domku. ja wczoraj dopiero dostałam warunki zabudowy. tak jak patrzymy na zdjęcia waszej budowy, to z mężem tak wam zadrościmy, że macie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ja jestem zawsze krzykliwość garderoby mi się podoba a ławeczka - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img64.imageshack.us/img64/8964/snowflakechristmascardp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif Wesołych świąt! Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych świąt! A w święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie jak najwięcejZwykłego, ludzkiego szczęścia. Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts