hania.maj 27.09.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam,Mam w mieszkaniu niewielką wnękę (ok 120x60cm), z otworem drzwiowym(80x200) - jest to pozostałość po częściowo zabudowanym pomieszczeniu. Chciałabym urządzić tam szafę, jednak nie do końca mam pomysł na jej zamknięcie.- tradycyjne jednoskrzydłowe drzwi odpadają, bo pomieszczenie jest niewielkie, a drzwi kolidowałyby z drzwiami wejściowymi.- opcja z drzwiami przesuwanymi (typu komandor) też odpada, bo nie mam miejsca na prowadnice.- dwuskrzydłowe drzwi to wydaje mi się dobry pomysł, jednak zwykłe proste drzwi z płyty okleinowej czy drewnianej, bedą wyglądać zbyt "ciężko"/Podoba mi się pomysł, ze wstawieniem drzwi dwuskrzydłowych ażurowych, wyglądających jak okiennica, jednak totalnie nie wiem gdzie coś takiego mogę zamówić i za ile. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, jakieś namiary, albo inne pomysły?Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Coś takiego kupisz w Castoramie, są różne rozmiary, drewno surowe do pomalowania według inwencji Są też takie łamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania.maj 27.09.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzięki:)pod latarnią najciemniej. jutro jadę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 27.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A może drzwi harmonijkowe? Albo takie lekkie drewniane składane? Dwa skrzydła i to zginające się w połowie każdego ze skrzydeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts