drinkos 27.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam Po zerwaniu paneli w przedpokoju okazało się że stary tynk jest bardzo nierówny, więc pozostało mi skuć ten tynk i dać nowy, lub pozostawić i dać na profilach k-g.Które rozwiązanie lepsze w tym wypadku. Za pomoc dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 27.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Aż tak nierówny, że trzeba k-g na profile? Nie da się na placki? Chyba taniej i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drinkos 27.09.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Na placki myślę że to bardzo ryzykowne,ten tynk jest słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Na placki myślę że to bardzo ryzykowne,ten tynk jest słabej jakości. słuchaj, albo jest kiepski i sam odpada - to po co kucie, albo się trzyma i kujesz na darmo. Jak się połowa trzyma, to ja bym wypalił wewnątrz z korkowca, co odpadnie to pozamiatał, a resztę pociągnał gruntem i ubytki uzupełnił zaprawą, jest taka gotowa w workach. I potem gk przykleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drinkos 28.09.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A ten tynk który się trzyma nie odpada,przed gruntowaniem mam zdrapać starą farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Repugnant 30.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mysle ze powinienes choc ta co odchodzi u powinienes zagruntowac to specjalnym gruntem ma on w sobie drobinki piasku nie pamietam jak sie nazywa i zatynkowac to gotowa zaprawa mp-75 i jak ja ladnie zatrzesz to nie bedzie trzeba klasc kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drinkos 02.10.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 bez płyt u mojej żony raczej nie przejdzie Przy zdrapywaniu farby wyszło jeszcze coś, ten tynk sypie się jak piasek(zła proporcja cem +piasek) a już byłem zdecydowany kleić płyty na placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts