daggulka 02.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 a ja się przyznam , że nie ogladam ostatnio tv i nie czytam prasy (o wojnie bym się pewnie z forum dowiedziała) ... więc naiwne być może pytanie mam ... czy faktycznie Polański ją zgwałcił - wziął siłą , czy wskoczyła mu do wyrka w porozumieniu z mamusią? Poczytaj sobie zeznania i sama sobie wyrób zdanie. http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/sprawiedliwosc-dopada-go-po-32-latach_112098.html ...również uwzględnic trzeba inne zeznania, które zaprzeczają tym z linku. dokładnie ... to co jest w linku jest stronnicze ... na pewno po drodze wyszło na jaw wiele innych okoliczności .... cos o jakiejś złamanej ugodzie słyszałam i o "dogadaniu" sie Polańskiego z ta laską szczegółów nie znma jak pisałam i pewnie juz obiektywnych pewnie nie poznam .... więc się wypowiadac nie bede ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.10.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nagle, po zaledwie 31 latach, ten sam sędzia , który wcześniej dał ciała, przypomniał sobie raptownie o Romku. Yhyyy ale poczekaj - czy to nie ma związku z ostatnimi pismami obrońców Romusia do prokuratury ze skargą na bezczynność tejże w sprawie ich klienta ? No to teraz mają Ten saedzia juz dawno nie zyje - ale fajnie, ze sobie przypomnial o Romku Widocznie ma dobra pamiec Tamten nie żyje , ale obecny co wydał nakaz dał wcześniej plamy w Romana sprawia. To ktory w koncu ? Ten czy tamten ? Zdecyduj sie...........albo nie ......lubie takich nieco zazgubionych.. Pejcz i kolczatka czy tylko pejcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ... Bo jestem taka perwersyjna ....... lubie jak slusznej postury facet lezy mi pod stopami a ja - calkiem nago tylko w blyszczacych butach z cholewami - ciach ! pejczem i te sprawy ........ ....wytrysk pod sam sufit - arrrrrrrrrr. Jak sama widzisz , srodowisko filmowe nie jest mi obce. ale z ktorej strony ekranu nie jest Ci obce??? Dolacz sie to zobaczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 02.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ... Bo jestem taka perwersyjna ....... lubie jak slusznej postury facet lezy mi pod stopami a ja - calkiem nago tylko w blyszczacych butach z cholewami - ciach ! pejczem i te sprawy ........ ....wytrysk pod sam sufit - arrrrrrrrrr. Jak sama widzisz , srodowisko filmowe nie jest mi obce. ale z ktorej strony ekranu nie jest Ci obce??? Dolacz sie to zobaczysz . z postu powyżej wnioskuje , że to "strony" amateri.cz . Podaj linka, bo radośc mnie dziś ogarnia.......napewno mi się odmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.10.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 - Moze tak byc, ze kasa uchroni Polanskiego przed deportacja , bo jakos bardzo go nigdy nie scigali - " przebaczenie ' sobie kupil w finansowej ugodzie poza sadowej - pewnie co miesiac wplywa na konto Samanthy znaczna suma - i dobrze. Zgoda, zgoda i przebaczenie W gore cycki i penisy . Ale chyba cichego powrotu do Stanow, kraju w ktorym osiagnal najwieksze sukcesy i do ktorego teskni i stara sie wrocic albo odwiedzic - to chyba nie bedzie. A jesli nawet bedzie - to nie taki jakiby sobie zyczyl . Siedz , starcze w Europie, wdychaj szwjacarskie powietrze a nawet jedz francuskie sery i ciesz sie , ze masz jajka - jesli masz Tym, ktorzy nie maja takiej forsy jak Polanski a znajda sie w Kalifornii albo w ogole w Staanach , proponuje nie brac z dziadka przykladu bo biletu do Francji nikt im nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ...... Jak sama widzisz , srodowisko filmowe nie jest mi obce. ale z ktorej strony ekranu nie jest Ci obce??? Dolacz sie to zobaczysz . Nie, bo nie lubie blyszczacych bucikow z cholewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 02.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 - Moze tak byc, ze kasa uchroni Polanskiego przed deportacja , bo jakos bardzo go nigdy nie scigali - " przebaczenie ' sobie kupil w finansowej ugodzie poza sadowej - pewnie co miesiac wplywa na konto Samanthy znaczna suma - i dobrze. Zgoda, zgoda i przebaczenie W gore cycki i ####y . Ale chyba cichego powrotu do Stanow, kraju w ktorym osiagnal najwieksze sukcesy i do ktorego teskni i stara sie wrocic albo odwiedzic - to chyba nie bedzie. A jesli nawet bedzie - to nie taki jakiby sobie zyczyl . Siedz , starcze w Europie, wdychaj szwjacarskie powietrze a nawet jedz francuskie sery i ciesz sie , ze masz jajka - jesli masz Tym, ktorzy nie maja takiej forsy jak Polanski a znajda sie w Kalifornii albo w ogole w Staanach , proponuje nie brac z dziadka przykladu bo biletu do Francji nikt im nie kupi Kasa,kasa,kasa i kasa kością w gardle staje.Masz kobieto poważne problemy , nie finansowe ..choc byc może rownież. Czepiasz sie jej jak rzep psiego ogona. Zaprezetowałaś to odnośnie od psa, do pomocy inwalidzie nawet gdy jest dzieckiem. Masz poważny problem ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pieniadze i slawa w USA niekoniecznie z a w s z e tak jak w Polsce pozwalaja na lamanie prawa - niech proces Polanskiego bedzie przykladem, ze bogaci i slawni n ie stoja p o na d prawem i ze prawo stosuje sie tylkow obec biednych i slabych . Masz stanac p r z e d sadem to masz stanac - a nie wdychac paryskie powietrze. - kasa uchroni Polanskiego przed deportacja , bo jakos bardzo go nigdy nie scigali - " przebaczenie ' sobie kupil w finansowej ugodzie poza sadowej - pewnie co miesiac wplywa na konto Samanthy znaczna suma - i dobrze. Tym, ktorzy nie maja takiej forsy jak Polanski a znajda sie w Kalifornii albo w ogole w Staanach , proponuje nie brac z dziadka przykladu bo biletu do Francji nikt im nie kupi wyglada na zaburzenia dwubiegunowe najgorsze, ze nie wiem teraz co myslec o wymiarze sprawiedliwosci w usa - da sie kupic czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Miałam na myśli nagą dziewczynkę Naga 13-latka też może wyglądać na 20-latkę. Nie ma wzorca 13-latki czy 20-latki. Uciekł przed wymiarem sprawiedliwości świadomie i nie okazał cienia skruchy. Takie prawo podejrzanego, uciekać przed wymiarem sprawiedliwości, zwłaszcza, gdy tzw. wymiar sprawiedliwości nie dotrzymuje warunków zawartej ugody. A czy Polański nie okazał cienia skruchy, to akurat nie wiem. Przyznał się do winy, doszło do ugody między nim a poszkodowaną, zapłacił jej niemałe pieniądze. Co ma jeszcze zrobić, aby takim jak ty wydawało się, że okazał wystarczającą skruchę? I co jeszcze jest znamienne w tym wszystkim: sama poszkodowana twierdzi, że sądy wyrządziły jej znacznie więcej szkody niż sam Polański. I jeszcze jedno. Rząd Polski upominając się o artystę i powołując na jego dorobek jako okolicznosć łagodzącą daje sygnał pedofilom, Co ty z tym pedofilem? Może ty i inni, którzy tak chętnie używacie tego słowa, powinniście najpierw zapoznać się z jego znaczeniem. Czy to może jest dla niektórych zbyt trudne? Nie, naga trzynastolatka nie wygląda jak dwudziestolatka. A najlepszymi ekspertami jeśli chodzi o te róznice są pedofile. Dlatego nie mylą się w drugą stronę. Kasa nie jest skruchą, jest próbą zamknięcia gęby. Co ja z pedofilem? A co tobie tak zależy na pedofilach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Obywatelu nie pieprz bez sensu To do celnego spostrzeżenia Zochny za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ...... Jak sama widzisz , srodowisko filmowe nie jest mi obce. ale z ktorej strony ekranu nie jest Ci obce??? Dolacz sie to zobaczysz . Nie, bo nie lubie blyszczacych bucikow z cholewami Nie jestesmy drobiazgowi - moga byc szpilki - obsasami bedzies udeptywac klate ..... no, majtki w gore , biustonosz w dol , kamera, action, start ! Oscara mamy w kieszeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 02.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wielka ulga,można wybierac sie na olimpiade bez grzebania w odbycie i jelicie. Rodzinne miasto 1 damy usa docenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Miałam na myśli nagą dziewczynkę Naga 13-latka też może wyglądać na 20-latkę. Nie ma wzorca 13-latki czy 20-latki. Uciekł przed wymiarem sprawiedliwości świadomie i nie okazał cienia skruchy. Takie prawo podejrzanego, uciekać przed wymiarem sprawiedliwości, zwłaszcza, gdy tzw. wymiar sprawiedliwości nie dotrzymuje warunków zawartej ugody. A czy Polański nie okazał cienia skruchy, to akurat nie wiem. Przyznał się do winy, doszło do ugody między nim a poszkodowaną, zapłacił jej niemałe pieniądze. Co ma jeszcze zrobić, aby takim jak ty wydawało się, że okazał wystarczającą skruchę? I co jeszcze jest znamienne w tym wszystkim: sama poszkodowana twierdzi, że sądy wyrządziły jej znacznie więcej szkody niż sam Polański. I jeszcze jedno. Rząd Polski upominając się o artystę i powołując na jego dorobek jako okolicznosć łagodzącą daje sygnał pedofilom, Co ty z tym pedofilem? Może ty i inni, którzy tak chętnie używacie tego słowa, powinniście najpierw zapoznać się z jego znaczeniem. Czy to może jest dla niektórych zbyt trudne? Nie, naga trzynastolatka nie wygląda jak dwudziestolatka. A najlepszymi ekspertami jeśli chodzi o te róznice są pedofile. Dlatego nie mylą się w drugą stronę. Kasa nie jest skruchą, jest próbą zamknięcia gęby. Co ja z pedofilem? A co tobie tak zależy na pedofilach? Poczekamy i zobaczymy - na ile starczy mu kasy i co bedzie sobie w stanie za to kupic......tak dziala wymiar sprawiedliwosci w Stanach...........jest pryncypialny w stosunku do kolorowych i biednych i bardzo wyrozumialy dla tych , ktorzy maja pieniadze......ale czasami lubi poslac jakas gwiazde Hoolywood za kratki - na miesiac, dwa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 02.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 do kolorowych...raczej do afro-amerykanów.Tutaj wspieraja baraka, poprzez inny wysiłek fizyczny w walce o 1 miejsce dla chicago.http://www.huffingtonpost.com/2009/09/27/beating-death-of-derrien_n_301319.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ... Nie jestesmy drobiazgowi - moga byc szpilki - obsasami bedzies udeptywac klate ..... no, majtki w gore , biustonosz w dol , kamera, action, start ! Oscara mamy w kieszeni . Eeee ...nie lubie, gdy ktos mi narzuca role. I scenariusz kiepski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 02.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nie, naga trzynastolatka nie wygląda jak dwudziestolatka. To zdanie jest fałszywe. Aby to zdanie było prawdziwe, powinnaś napisać, że nie każda trzynastolatka wygląda jak dwudziestolatka. No ale to już nie brzmiałoby tak dobrze, prawda? Kasa nie jest skruchą, jest próbą zamknięcia gęby. A ktoś tu napisał, że kasa jest skruchą? Co ja z pedofilem? A co tobie tak zależy na pedofilach? Mnie zależy na tym, aby używając jakiegoś słowa, znać jego znaczenie. Dlatego, zanim kolejny raz napiszesz o kimś "pedofil", to skorzystaj z jakiegoś słownika lub encyklopedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nie, naga trzynastolatka nie wygląda jak dwudziestolatka. To zdanie jest fałszywe. Aby to zdanie było prawdziwe, powinnaś napisać, że nie każda trzynastolatka wygląda jak dwudziestolatka. No ale to już nie brzmiałoby tak dobrze, prawda? Kasa nie jest skruchą, jest próbą zamknięcia gęby. A ktoś tu napisał, że kasa jest skruchą? Co ja z pedofilem? A co tobie tak zależy na pedofilach? Mnie zależy na tym, aby używając jakiegoś słowa, znać jego znaczenie. Dlatego, zanim kolejny raz napiszesz o kimś "pedofil", to skorzystaj z jakiegoś słownika lub encyklopedii. Moja dyskusja z tobą nie ma sensu. "Skorzystaj ze słownika", "ktoś napisał, czy nie napisał", "każda, nie każda". Passe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mnie zależy na tym, aby używając jakiegoś słowa, znać jego znaczenie. Dlatego, zanim kolejny raz napiszesz o kimś "pedofil", to skorzystaj z jakiegoś słownika lub encyklopedii. Jeszcze tylko jedno. Zanim zaczniesz kogoś zaczepiać, przeczytaj cały wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nie, naga trzynastolatka nie wygląda jak dwudziestolatka. A najlepszymi ekspertami jeśli chodzi o te róznice są pedofile. Dlatego nie mylą się w drugą stronę. Ciekawe jak wyglądała nasza liczaca 11 wiosen królowa Jadwiga, kiedy to za 27- letniego Wladka jagiełłę wychodzila. I jak sadzicie -spełniała swoje malzenskie obowiazki czy tez nie? A Jagiello to pedofil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ansi - qrde no - jednak czasy sie troche zmienily, wiec takie porownania sensu nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts